Termékcsaládok

A Simon patikában a hagyományos gyógyszerellátáson túl sokféle az egészségmegőrzését szolgáló termék megtalálható.

Nagy figyelmet fordítunk a betegség megelőzésére, amihez a jól ismert és nagy nevű Béres, Teva gyógyszergyárak termékei mellett a kisebb és kevésbé ismert gyárak, vállalkozások, Vitapaletta, Olymp Lab, Virde, Vittiboo termékeit is igyekszünk bemutatni.

Nagyon széles termékpalettával rendelkező magyar gyártók közül kiemeljük a Bioco és a Jutavit termékeit. Megbízható, több díjat is nyert minőséget képviselnek!

A Pharmanord a Bio termékcsaláddal, a Walmark a Proenzi vagy a Walurinal készítményeivel , a Bioextra a Grapefriutmag cseppjével szintén ismerősen cseng. De ezeken az ismert terméken kívül még számos más egyéb termékük is van. Ezekre  is szeretnénk felhívni a figyelmüket, az egészség megőrzése céljából számos ásványi terméket, vitaminokat kínálnak gyermekeknek és felnőtteknek is.

A Dr. Theiss, a Dr. Steinberger termékek szintén jól ismertek.

A gyógynövények, a gyógyteák szerelmeseinek nem kell bemutatni a Herbária, a Naturland, a Mecsek, a Pannonhalmi neveket, hiszen kitűnő teáikat mindenki ismeri. A Mama Drog, a Mama gyógynövényei kiváló minőségű egykomponensű gyógynövényeket kínál. A Chen patika / a holisztikus gyógyászat szakértője/  sokféle terméke között megemlítjük a fogyókúrázók között nagyon népszerű Szűztea termékcsaládot.

A külsőleges kenőcsök és krémek gyártói közül a Biomed, a Naturland, a Richtofit vagy a Medifleur szintén ismerősen cseng.

A lábápolás szakértői a Dottor Ciccarelli tyúkszem és bőrkeményedés elleni tapaszai, az Alpressan a cukorbeteg és a száraz bőr szakértője.

A Salvequick, a Hansaplast, a Mercurochrom a sebek a sérülések szakértői.

 

A  gyártókkal, a termékekkel, vagy bármilyen más az egészséghez, betegséghez kapcsolódó kérdéseivel forduljon a Simon patika gyógyszerészeihez, asszisztenseihez.

 

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP