A BioCo Magyarország Kft magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények gyártásával és forgalmazásával.  A BioCo által gyártott termékek fejlesztésénél különös figyelmet fordítanak a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeik összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül.

BioCo termékek a megfelelő szívműködésért:

BioCo szív és érrendszer

BioCo Q10 Mega -vízzel elegyedő 100 mg Q10 kapszula

BioCo Q10 Mega 100db kapszulaSimon Webpatika

Speciális BioCo technológiával gyártott, ami lehetővé teszi az eredetileg zsírban oldódó Q10 vízoldékony emulzióját. Az emulziós technológiák előnye, hogy növelhetik egyes hatóanyagok felszívódását, azaz biohasznosulását.
Gyártása szigorúan ellenőrzött körülmények között történik (ISO22000,GMP)
Természetes fermentációs eredetű Q10.B1 vitaminnal a szív megfelelő működéséért

BioCo Omega 3-6-9 kapszula

 BioCo Omega 3,6,9 kapszula

Simon Webpatika

A megfelelő szív és agyműködés és a normál látás fenntartásáért.

A termék értékes Omega zsírsavakat tartalmaz, melyek közül az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a DHA a normál agyműködés és látás fenntartásához.

Az ALA és a linolsav hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

BioCo Omega-3 forte kapszula

BioCo Omega 3 Forte kapszulaSimon Webpatika

Magas hatóanyagtartalommal a megfelelő szív és agyműködés és a normál látás fenntartásáért.

A BioCo Omega-3 FORTE készítmény 1 kapszulában jelentős mennyiségű, összesen 530 mg EPA és DHA (Omega-3) zsírsavat tartalmaz. Az EPA és DHA hozzájárul a szív megfelelő működéséhez. (A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával is biztosítható)

A DHA hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához. (A kedvező hatás 250 mg DHA napi bevitelével érhető el, melyet két kapszula fogyasztása biztosít.)

 

BioCo Omega Cardio tabletta

BioCo Omega cardio tabletta 60db szív, vérnyomás

Simon Webpatika

Szív és érrendszeri betegségben szenvedők részére EPA és DHA Omega-3 zsírsavakat magas mennyiségben tartalmazó speciális gyógyászati célra szánt tápszer lágyzselatin kapszula.

Az EPA és DHA hozzájárul: a normál vérnyomás fenntartásához1a szív megfelelő működ​éséhez2, a vér normál trigliceridszintjének fenntartásához.

1. A kedvező hatás 3 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 3 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot (4 kapszulát) ne haladja meg!

2. A kedvező hatás 250 mg EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 1 kapszulájával biztosítható.

3. A kedvező hatás 2 g EPA és DHA napi bevitelével érhető el, mely a készítmény 2 kapszulájával biztosítható. A kiegészítésként fogyasztott EPA és DHA együttes napi mennyisége az 5 g-ot (4 kapszulát) ne haladja meg!

 

Adagolás: Felnőtteknek napi 1, 2×1 vagy 3×1 kapszula folyamatos szedése javasolt, legalább 3 hónapig. A készítmény folyamatos, megszakítás nélküli szedésre is alkalmas. Javasolt a kapszulát/kapszulákat étkezés előtt vagy közben bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a kapszulahéj felnyitható, a benne lévő olaj közvetlenül fogyasztható.

 

BioCo termékek a megfelelő keringési rendszerért:

BioCo Fokhagyma+Galagonya+Ginkgo biloba tabletta

BioCo Fokhagyma Galagonya Ginkgo biloba 90db  Simon Webpatika

A normál keringési rendszerért.

A fokhagyma értékes hatóanyaga az allicin, hozzájárulhat a keringési rendszer egészséges működéséhez, kedvező hatása lehet a vérzsír, a vér összkoleszterin és LDL-koleszterin, valamint triglicerid szintjére.

A galagonya hozzájárulhat a normális vérnyomás és keringési rendszer működésének támogatásához.

A ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a keringési rendszer normális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

Mesterséges színezéket, aromaanyagokat, tartósítószert és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

BioCo Ginkgo biloba+1000 mg lecitin kapszula

BioCo Ginkgo biloba+ 1000mg lecitin kapszula 90db

 Simon Webpatika

 

A keringési rendszer normál működéséért,ginkgo flavonoidok hozzájárulhatnak a keringési rendszer normális működéséhez, a megfelelő véráramláshoz. A Ginkgo Biloba mellett a készítmény 1000 mg szója lecitint tartalmaz.

 

BioCo Rutin 50 mg+ 100 mg C-vitamin tabletta

Bioco Rutin + C tabletta visszérSimon Webpatika

 

Az erek normál állapotáért.

Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik kiemelt figyelmet fordítanak az erek normál állapotának fenntartására, és akik komplex, C-vitamint és rutint tartalmazó készítményt keresnek.

BioCo Mikronizált Diozmin+ Heszperidin tabletta

BioCo Mikronizált Diozmin+Heszperidin tabletta

Simon Webpatika

Mikronizált diozmint és heszperidint, csalánlevél és szőlőmag kivonatokat, és C vitamin tartalmaz. Alkalmazása javasolt a vénák és hajszálerek egészségének, a visszér, az aranyér megakadályozására, a lábak megfelelő vérkeringésének támogatására, különösen azok fokozott terhelése esetén (jelentős fizikai- illetve állómunka, túlsúly).

 

BioCo C vitaminok

BioCo csipkebogyó C vitamin
A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez és a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

BioCo Mega C vitamin 1500 mg tabletta

A legmagasabb hatóanyag-tartalmú BioCo C-vitamin, mely 1500 mg C-vitamint tartalmaz filmtablettánként, hosszan tartó, RETARD hatással kombinálva.

Fogyasztása különösen javasolt a tavaszi és téli hónapokban, kimerültség, fáradtság esetén, fokozott C-vitamin szükséglet idején az immunrendszer támogatására, illetve betegséget követően a felépülés időszaka alatt.

BioCo Mega C vitamin 1500 mg tablettaSimon Webpatika

BioCo csipkebogyós C-vitamin 1000 mg tabletta

 BioCo Csipkebogyós Retard C 1000 mg tablettaSimon Webpatika

A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét. 1000mg C vitamint tartalmaz.
A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Mesterséges színezéket, aromaanyagokat, tartósítószert, állati eredetű összetevőket nem tartalmaz!
BioCo Csipkebogyós C-vitamin 1000 mg+Szerves cink tabletta

BioCo csipkebogyós C +szerves cink tablettaSimon Webpatika

BioCo Csipkebogyós retard C-vitamin 500 mg tabletta

BioCo Csipkebogyós retard C 500mg tabletta

HOSSZAN TARTÓ HATÁSÚ C-VITAMINT ÉS CSIPKEBOGYÓ KIVONATOT TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ TABLETTA

A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.

A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

Simon Webpatika

BioCo Narancs ízű C vitamin 500 mg rágótabletta

BioCo C vitamin 500mg narancs ízűSimon Webpatika

Finom, narancs ízű, 500 mg C-vitamint tartalmazó rágótabletta, természetes aromával!

Fogyasztását ajánljuk mindazoknak, akik a vízzel lenyelhető tabletta helyett inkább rágótablettával szeretnék biztosítani szervezetünk C-vitamin ellátottságát, vagy akik nyelési nehézséggel küzdenek (pl. idős korban lévők, gyermekek).

Fogyasztása különösen javasolt fokozott C-vitamin szükséglet idején, egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás fennállásakor, vagy betegséget követően, a felépülés időszaka alatt.

A készítmény jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamint, mely hozzájárul immunrendszerünk normál működéséhez.

A C-vitamin hozzájárul:

 • az ideg- és immunrendszer normál működéséhez,
 • a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,
 • a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

BioCo Szerves Vas tabletta

 

BioCo Szerves vas tabletta

Simon Webpatika

A BioCo szerves VAS kizárólag szerves kötésű glükonát formában tartalmazza a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez szükséges vasat jelentős, tablettánként 14 mg-os hatóanyag-mennyiségben. A termék nem tartalmaz szervetlen vas vegyületeket (pl. vas-szulfát).

Fogyasztása javasolt vashiány esetén, illetve fokozott vasfogyasztást indokló esetekben (pl. terhesség, vagy menstruáció időszaka alatt).

A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, a normál szellemi működés fenntartásához, részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az immunrendszer normál működéséhez, részt vesz a szervezet normál oxigénszállításában.

 

BioCo termékek a mozgás öröméért:

Bioco Magnézium, K2 vitamin, D3 vitamin, Porc Izom komplex
BioCo Porc Izom Csont Komplex tabletta
Glükózamin, kondroitin, Msm, D-vitamin, C-vitamin Kalcium, mangán, cink, réz

BioCo Porc Izom Csont Komplex tablettaSimon Webpatika

Aktív összetevőként C- és D3-vitaminokat, ásványi anyagokat és glükozamin-szulfátot tartalmaz.

Alkalmazása javasolt ízületi betegségekben szenvedők számára, vagy fokozott ízületi terhelés miatt fennálló porc-, illetve ízületi rendellenesség esetén, a különleges táplálkozási igény kielégítésére.

 • túlsúlyos személyeknek,
 • sportolóknak,
 • folyamatos álló illetve nehéz fizikai munkát végzők számára, akiknek izomzata, csontrendszere és ízületei fokozott terhelésnek vannak kitéve,
 • idősebb korban lévők számára.

BioCo Zöldkagyló Pure 500 mg kapszula
Adalékanyagmentes , színezékmentes kapszulába töltött zöldkagylót tartalmaz.

BioCo Zöldkagyló kapszulaSimon Webpatika

A “kagylók királynője”-ként emlegetett, Új-Zéland partvidékén élő taréjos zöldkagyló (Perna Canaliculus) természetes glükózaminoglikán (GAG) tartalma miatt vált népszerűvé. Glükózaminoglikán jelentős mennyiségben található egyes tengeri élőlényekben, azok közül is elsősorban a kagylókban.

A termék PURE, azaz “tiszta” készítmény, mely azt jelenti, hogy a gyártásnál nem használnak adalékanyagokat. A készítmény kizárólag a színezékmentes kapszulába töltött zöldkagylót tartalmazza magas hatóanyag-mennyiségben (500 mg / kapszula).

BioCo Kurkuma kivonat 75 00 Tömjénfa kivonattal kapszula
A készítmény gyártásához nem a kurkuma porított örleményét, hanem annak magas 50-szeres koncentrációjú kivonatát használják.1 kapszula tartalma 7500 mg kurkuma őrlemény pornak felel meg.+ tömjénfa kivonat.

BioCo Kurkuma 7500 Tömjénfa kivonattalSimon Webpatika

A kurkuma és tömjénfa kivonat hozzájárulhat:

 • az ízületek rugalmasságának, komfortérzetének fenntartásához.

A C-vitamin hozzájárul:

 • a normál kollagén képződéshez, és ezen keresztül a porcok normál állapotának, működésének, valamint
 • normál csontozat fenntartásához.

BioCo Hialuronsav Forte tabletta

BioCo Hialuronsav Forte tablettaSimon Webpatika

Hialuronsav az emberi szervezetben – többek között a szemben, a bőrszövetben, az izmokban, az ízületekben – természetesen megtalálható anyag, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik. Kiegészítő bevitele étrend-kiegésztítő formájában is biztosítható. A BioCo Hialuronsav Forte tabletta nagy mennyiségben tartalmaz hialuronsavat (100 mg/tabletta), ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.

BioCo Szerves magnézium+ B6 vitamin tabletta

BioCo Szerves magnézium 90dbSimon Webpatika

 

Szerves kötésű magnéziummal az idegrendszer és az izmok normál működéséért B 6 vitaminnal.

A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz (magnézium-citrát formában), mely jó hasznosulással rendelkezik.

A magnézium és B6-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez, részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában.

BioCo Szerves magnézium Stop B6 vitamin tabletta

BioCo Szerves Magnézium Stop B6Simon Webpatika

Szerves kötésű magnéziummal B6 vitamin nélkül.

A készítmény a BioCo Szerves magnézium + B6-vitamin tablettával szemben nem tartalmaz B6-vitamint, ezért fogyasztását azoknak javasoljuk, akik kerülni szeretnék az étrendet kiegészítő B6-vitamin fogyasztást.

A készítmény kizárólag szerves kötésű magnéziumot tartalmaz (magnézium-citrát formában), mely jó hasznosulással rendelkezik.

A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál izomműködéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. Részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában.

Mesterséges színezéket, aromaanyagokat, tartósítószert és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

BioCo Magne Citrát tabletta

BioCo Magne citrát +B6 tabletta

Simon Webpatika

A BioCo MAGNE-citrát kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló formában tartalmazza a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normális izom- és idegrendszer működéshez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez szükséges magnéziumot. A termék nem tartalmaz szervetlen magnézium vegyületeket (pl. magnézium-karbonát, magnézium-oxid).

BioCo D3 vitamin 2000 IU tabletta tabletta

BioCo D3 2000 NE tabletta 100db

Simon Webpatika

Az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásáért.

A D-vitamin hozzájárul:

 • az egészséges csontozat és izomfunkció,
 • a normál fogazat fenntartásához,
 • az immunrendszer normál működéséhez,
 • a kalcium és foszfor normál felszívódásához.

BioCo D3 vitamin Forte 4000 IU

Az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásáért.

Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartását jelentős mennyiségű D3-vitaminfogyasztással szeretnék támogatni.

A D-vitamin hozzájárul:

 • az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint
 • normál fogazat fenntartásához,
 • az immunrendszer normál működéséhez,
 • kalcium és foszfor normál felszívódásához.
 • Alkalmazási javaslat: naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni

BioCo D3 vitamin 4000 Iu tablettaSimon Webpatika

BioCo K2 vitamin tabletta

BioCo K2 vitamin tabletta 90dbSimon Webpatika

Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat fenntartását természetes K2-vitamin fogyasztással szeretnék támogatni. A termék tablettánként jelentős mennyiségű, 50 µg természetes eredetű (Bacillus subtilis Natto fermentációjával nyert kivonatból származó) K2-vitamint  tartalmaz. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban.

Adagolás: naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Mesterséges színezéket, aromaanyagokat, tartósítószert és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.


BioCo K2 Forte 120 ug tabletta

K vitamin tartalmukat kizárólag természetes eredetű K2 vitamin biztosítja,mely Bacillus subtilis Natto fermentációval nyert kivonatból származik.

BioCo K2 Forte 120 ug tablettaSimon Webpatika

A készítmény, a BioCo K2-vitamin tablettához képest jelentősen megnövelt mennyiségben tartalmaz K2-vitamint (50 µg helyett 120 µg-ot tablettánként). Alkalmazása javasolt mindazok számára, akik a normális csontozat fenntartását jelentős mennyiségű, természetes K2-vitamin fogyasztással szeretnék támogatni. A termék kizárólag természetes eredetű, Bacillus subtilis Natto fermentációjával nyert kivonatból származó K2-vitamint tartalmaz. A K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában és a normál véralvadásban. A termék K-vitamin tartalmát kizárólag a természetes eredetű K2-vitamin biztosítja, hozzáadott K1-vitamint a készítmény nem tartalmaz!

 BioCo Kalci citrát +D3 vitamin tabletta

BioCo Kalci citrát +D3 vitamin tabletta

Simon Webpatika

Szerves kötésű kálciumot és D3 vitamint tartalmaz.

 • a normál csontozat és fogazat fenntartásához,
 • és a normális izomműködéshez szükséges.

A termék nem tartalmaz szervetlen kalcium vegyületeket (pl. kalcium-karbonát, kalcium-oxid).

A készítményben lévő magas hatóanyag-mennyiségű szerves kalciumot (350 mg / filmtabletta) D3-vitamin egészíti ki.

A D-vitamin hozzájárul:

 • a kalcium és foszfor normál felszívódásához,
 • az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint
 • a normál fogazat fenntartásához,
 • az immunrendszer normál működéséhez.

 

BioCo Növényi kivonatokat tartalmazó termékek:

Bioco termékek
BioCo Máriatövis kivonat Extra kolinnal a normál májműködésért.

BioCo Máriatövis tabletta

 Simon Webpatika

Máriatövis kivonatot és kolint tartalmazó kapszula.

A máriatövis (szilimarin)

 • az egészséges májműködést sgíti,
 • hozzájárulhat az epe egészségének megőrzéséhez,
 • a toxikus anyagok szervezetből való eltávolításához,
 • a májszövetek és sejtek normális regenerációjához.

A kolin hozzájárul:

 • a normál májműködés fenntartásához.

BioCo Vadgesztenye tabletta
A nehéz láb érzés enyhítéséért és a megfelelő vénás keringésért.

BioCO Vadgesztenye tablettaSimon Webpatika

Alkalmazása javasolt a lábak fokozott terhelése esetén (jelentős fizikai- illetve állómunka, túlsúly).

A vadgesztenye kivonat hozzájárulhat a vénák és hajszálerek egészségéhez, a megfelelő véráramlás, vénás keringés fenntartásához.

Hozzájárulhat a “nehéz láb” érzés enyhítéséhez. A csalán elősegítheti a megfelelő vénás keringést, a lábak megfelelő komfortérzetét.

A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához.

A termék tablettánként eszcin hatóanyagban gazdag vadgesztenye kivonatot, csalánlevél kivonatot és C-vitamint tartalmaz.

BioCo Tőzegáfonya Extra tabletta
Keserűnarancs kivonattal és C vitaminnal.

Bioco Tőzegáfonya Extra tablettaSimon Webpatika

A készítmény magas dózisban tartalmaz  tőzegáfonya kivonatot (500 mg/tabletta), mely 5000 mg szárított tőzegáfonya növényi őrleménynek megfelelő mennyiség.

A tőzegáfonyát a keserűnarancs kivonatából nyert bioflavonoidok, valamint C-vitamin egészíti ki.

A C-vitamin hozzájárul az ideg- és immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

BioCo Ginzeng kivonat tabletta
Kimerültség, stressz és koncentrálási nehézség esetén.

BioCo Ginzeng tabletta 60dbSimon Webpatika

A Panax ginseng hozzájárulhat az immunrendszer normális működéséhez, segíthet megőrizni szervezetünk vitalitását. Elősegítheti a normális véráramlást. Kedvező hatása lehet mentális teljesítményünkre, memóriánkra fáradtság, kimerültség, stressz és koncentrálási nehézség esetén. A készítmény a növényi őrleményekkel szemben koncentrált kivonat formában tartalmaz Panax ginsenget. A termék 1 tablettája magas mennyiségben (8 mg/tabletta) tartalmaz ginsenosidokat, mely a Panax ginseng hatóanyaga.

Alkalmazási javaslat: naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni.

Mesterséges színezéket, aromaanyagokat, tartósítószert és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

BioCo Fahéj tabletta

BioCO Faháj tabletta

Simon Webpatika

Fahéj kivonat krómmal és kapormag kivonattal

Alkalmazása elsősorban cukorbetegeknek javasolt. A fahéjhozzájárulhat a normális vércukorszint fenntartásához, az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez.

A kapormag elősegítheti az emésztést, hozzájárulhat a normális májműködés támogatásához.

A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

A termék 1 tablettájának kivonattartalma megfelel 1500 mg fahéj, illetve 1000 mg kapormag szárított növényi őrleménynek.

Mesterséges színezéket, aromaanyagokat, tartósítószert és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

BioCo Spirulina tabletta
A készítmény kizárólag a Spirulina algában természetes módon megtalálható a vitamint tartalmazza béta-karotin formában, amely az A-vitamin előanyaga.
Természetes A vitaminnal az immunrendszer működéséért és a normál látásért.

BioCo Prostamen tabletta
A prosztata megfelelő működésért, Szabalpálma kivonat, Kisvirágú füzike kivonat, Csalángyökér hatóanyagokkal.

BioCo Prostamen tabletta prosztataSimon Webpatika

A tökmagolaj prosztatagyulladás, prosztata túltengés, prosztata jóindulatú megnagyobbodása esetén megelőzésre és kiegészítő kezelésre, vese és hólyagbántalmaknál is jól alkalmazható.

Alkalmazása elsősorban 45 év feletti férfiak számára javasolt, a prosztata és a húgyúti rendszer megfelelő működésének támogatására.

A szabalpálma kivonat elősegítheti a normális vizeletáramlást és a prosztata egészségének megőrzését. A kisvirágú füzike kivonat hozzájárulhat a húgyúti rendszer megfelelő működéséhez 45 év feletti férfiak esetében. A csalángyökér kivonat hozzájárulhat a prosztata egészségéhez. A cink szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, hozzájárul a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához. A szelén részt vesz a normál spermaképződésben.

BioCo B-vitamin komplex

 BioCo B vitamin komplex tablettaSimon Webpatika

8 féle B-vitamin (B1; B2; B3; B5; B6; B9, B12; biotin)- tartalmazó készítmény.

A B1-vitamin hozzájárul a szív megfelelő működéséhez, a B1-, B2-, B3- és B6-vitaminok az idegrendszer, a B6-, B12-vitaminok és a folsav az immunrendszer normális működéséhez. Több B-vitamin hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez (B2-, B3-, B5-, B6-, B12-vitaminok és a folsav).

 

BioCo Szépségünk titkai:

BioCo nőknek

BioCo Hialuronsav +kollagén kapszula

BioCo Hialuronsav kollagén kapszula 30dbSimon Webpatika
30 mg hialuronsav, 140 mg kollagén

A készítmény kollagént és hialuronsavat tartalmaz, melyek szervezetünkben is megtalálható, természetesen előforduló anyagok.

A hialuronsav többek között a szemben, a bőrszövetben, az izmokban, az ízületekben fordul elő, jellegzetes tulajdonsága, hogy nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik. A kollagén a bőr- és kötőszövet egyik természetes alkotóeleme, jelentős mennyiségben fordul elő a porcokban is.

BioCo Szépség Extra tabletta

Bioco Szépség kapszulaSimon Webpatika

Haj, bőr, köröm

Vitaminokat, ásványi anyagokat, hialuronsavat,kollagént és szőlőmag kivonatot tartalmazó étrendkiegészítő tabletta.

Az A-, B2-, B3-vitaminok és a biotin hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez, a biotin és cink a haj, a cink a köröm normál állapotának fenntartásához.  

Alkalmazási javaslat: naponta 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni

BioCo Szerves cink tabletta

 BioCo szerves cink tablettaSimon Webpatika

20 mg szerves cinket tartalmaz (cink citrát formájában)

A cink hozzájárul az immunrendszer egészséges működéséhez,  a haj-, bőr- és köröm normál állapotának megőrzéséhez, a normális szellemi működés, látás és csontozat fenntartásához.

A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Bioco szépség

BioCo termékek fogyókúrás étrend támogatására
BioCo Ananász kivonat papayával

Fogyasztása javasolt fogyókúrázóknak, a csökkentett energiatartalmú diétás étrend kiegészítésére.

BioCo Ananász papayával tablettaSimon Webpatika

A készítmény az ananász gyümölcs és papaya levél kivonatát (és nem azok porított őrleményét) tartalmazza. 2 tabletta kivonattartalma 3000 mg ananász gyümölcs pornak, és 2000 mg papaya levél pornak felel meg.

A papaya levél elősegítheti a normális emésztést, hozzájárulhat a fehérjék lebontásához, ezáltal támogatva a diétás étrendet.

A keserűnarancs elősegítheti a zsír- és szénhidrát-anyagcserét. A cink részt vesz a zsírsavak és makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében.

A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

Alkalmazási javaslat: étkezés után 2 tablettát bő folyadékkal lenyelni.
BioCo Fügekaktusz kivonat zöldkávéval

BioCo Fügekaktusz zöldkávéval

Simon Webpatika

Fogyasztása javasolt fogyókúrázóknak, a csökkentett energiatartalmú diétás étrend kiegészítésére.

A készítmény a fügekaktusz levél kivonatát (és nem annak porított őrleményét) tartalmazza. 2 tabletta kivonat-tartalma 6000 mg fügekaktusz pornak felel meg.

A fügekaktusz elősegítheti a zsírok anyagcseréjét, ezáltal támogatva a fogyókúrás étrend eredményességét. Étvágycsökkentő hatása lehet, hozzájárulhat a normális vércukorszint fenntartásához.

A keserűnarancs elősegítheti a zsír- és szénhidrát-anyagcserét. A cink részt vesz a zsírsavak és makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrát-anyagcserében. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

BioCo készítmények Gyermekeink fejlődéséért:

BioCo gyermek vitamin

A BioCo Magyarország Kft gyermekek részére kifejlesztett készítményei a gyermekek fejlettségi szintjének és életkorának megfelelő vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaznak.

BioCo Ovi vitamin cseresznye rágótabletta: 3-7 éves gyermekek számára Echinaceát, Csipkebogyót és C vitamint tartalmaz.

Bioco Ovi vitamin rágótabletta gyerek

Simon Webpatika

 Cseresznye ízű. Cukormentes, mesterséges színezékmentes, tartósítószer mentes. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. 3 éves kortól ajánlott.

BioCo Suli vitamin citrom ízű rágótabletta: 7-18 éves gyermekek számára Echinaceát, Csipkebogyót, C vitamint tartalmaz.

Bioco Suli vitamin gyerekSimon Webpatika

Cukormentes, mesterséges színezékmentes, tartósítószer mentes. Vegetáriánusok is fogyaszthatják. 3 éves kortól ajánlott.

BioCo D3 400 rágótabletta erdei gyümölcs ízű rágótabletta: 3 éves kortól a D3 vitamin pótlására, a csontok növekedéséhez és fejlődéséhez.

Bioco D3 vitamin gyerek tablettaSimon Webpatika

Az egészésges csontokért és az immunrendszer egészségéért. Erdei gyümölcs ízű. Cukrot és édesítőt is tartalmaz. Mesterséges színezéket nem tartalmaz. Szója érzékenyek nem fogyaszthatják. 3 éves kortól ajánlott.

BioCo Multi Kids Acerolával és K2 vitaminnal rágótabletta erdei gyümölcs ízű: 3-14 éves korig 11 féle vitamint és 4 féle ásványi anyagot tartalmaz.

Bioco Multi Kids Acerola immun erősítő gyerek

Simon Webpatika

Acerolát, K vitamint, folsavat, szelént, vitaminokat, krómot tartalmaz. Mesterséges színezékmentes. Erdei gyümölcs ízű. Szója érzékenyek nem fogyaszthatják! 3 éves kortól ajánlott.

BioCo 100% Természetes Acerola C-vitamin cseresznye ízű rágótabletta 3 éves kortól Acerola kivonatból származó C vitamint tartalmaz.

Bioco természetes C vitamin Acerola 100 mg gyerek

Simon Webpatika

Bioco gyermek

BioCo készítmények a nyugodt alvásért:

BioCo Valeriana Max tabletta

BioCo Valeriana Max

Simon Webpatika

A készítmény 300 mg Valeriana száraz növényi őrleménynek megfelelő mennyiségű kivonatot tartalmaz, mely az étrend-kiegészítő készítményekben javasolt maximális hatóanyag-mennyiség.

A Valeriana – más néven macskagyökér – hozzájárulhat:

 • a pihentető, nyugodt alváshoz,
 • a normál idegállapot fenntartásához,
 • elősegítheti a relaxációt és a lelki egyensúly fenntartásátstressz, és túlterhelt életmód esetén.

Mesterséges színezéket és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

 

 

BioCo Jó éjszakát tabletta

Bioco Jó éjszakát tabletta

Simon Webpatika

A készítmény három értékes növényi kivonat kombinációját tartalmazza, az étrend-kiegészítőknél javasolt maximális hatóanyag-mennyiségben.

A Valeriana – más néven macskagyökér – hozzájárulhat:

 • a pihentető, nyugodt alváshoz,
 • a normál idegállapot fenntartásához stressz, és túlterhelt életmód esetén.

 

A komló és golgotavirág elősegítheti:

 • az egészséges alvást,
 • a relaxációt, és
 • a lelki egyensúly fenntartását.

Mesterséges színezéket és állati eredetű összetevőket nem tartalmaz.

Valeriana 75mg, Golgotavirág 40mg, komló 40mg tablettánként

 

Adagolás és alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Facebook

OLDALTÉRKÉP