Bach RESCUE elsősegély

A Bach RESCUE /elsősegély/ termékek segítséget nyújt a stresszes, előre nem várt helyzetekben.

Könnyen pánikba esünk, már a legkisebb problémától is megrémülünk.

Túl  sok stressz ér a munkahelyen vagy otthon.

Különösen ajánlható az édesanyáknak, akiknek mindenhol helyt kell állni, a munkahelyen, a gyermeknevelésben, a háztartásban.

Állást keresünk, interjúra készülünk ilyenkor is  mindig  félünk  egy kicsit.

Orvoshoz készülünk, de van bennünk egy kis feszültség, azért mert idegen helyre megyünk, nem ismerjük jól a környéket, nem szeretnénk eltévedni, pláne nem elkésni.

Nem ismerjük az orvost vagy eleve van bennünk egy kis félsz a fogászati, nőgyógyászati, urológiai vizsgálattól.

Bach Rescue

Félünk a vizsgák előtt, vagy egy kisebb baleset ér –például beütjük a fejünket valamibe, de pont előadást kell tartanunk sok ember előtt. Ilyen helyzetekben jól jön a Bach RESCUE CSEPP formában 4 cseppet 1 pohár vízbe csepegtetve.

A Bach RESCUE SPRAY formában még praktikusabb, mert rögtön a nyelvre kettőt fújunk, még víz sem kell a bevételéhez.

A gyerekek számára a RESCUE PASZTILLA gyümölcs ízű /narancs,citrom, feketeribizli, vörösáfonya/ alkoholmentes, cukormentes, könnyen nyitható dobozban.

BachRescue

A RESCUE NIGHT éjszakára nyújt megoldást, amikor álmatlanul forgolódunk vagy hajnalban felébredünk, mert az aznapi teendők, elintéznivalók járnak a fejünkben, csepp és spray formában kaphatóak.

A RESCUE KRÉM nyugtat, regenerál, hidratál. Csípések, kisebb sérülések esetén alkalmazhatjuk.

A RESCUE termékek 5 BACH virágesszenciát tartalmaznak: Napvirág, Nebáncsvirág, Ernyős madártej, Cseresznyeszilva, Iszalag. A Night keverék még ezeken kívül Fehér vadgesztenyét, a krémek pedig az 5 alapkeveréken kívül Vadalmát tartalmaznak.

Bach virágok

A Bach Rescue alkalmazásához és adagolásához kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, akik képzett Bach virágterápia tanácsadók!

Facebook

OLDALTÉRKÉP