Pezoderm Fürdető krém, védőkrém

 

A Pezomed Kft több éves kutatás – fejlesztéssel, a legmagasabb minőségi követelményeket figyelembe véve fejlesztette ki a Pezoderm termékcsaládot.

A PEZODERM FÜRDETŐ KRÉM, és PEZODERM VÉDŐKRÉM 2015-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet!

A Pezoderm fürdető krém, és a Pezoderm védőkrémek az EU-ban CPNP regisztrációval rendelkeznek és gyógyszergyári körülmények között készülnek. Mindennapi és általános széles körű használatra javasolt termékek, melyek nélkülözhetetlenek minden háztartásban.

Pezoderm krém

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt használhatóak. Nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, mesterséges illatanyagokat, parabént és szulfátokat.

Tradicionális, mégis modern, a kor követelményeinek megfelelően válogatott alapanyagokból előállított, modern termékek. Növényi olajokkal, vitaminokkal gazdagítva.

 

Pezoderm Fürdető krém gyengéd   mosakodó krém az egész család számára, amely 2015-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat.

Pezoderm Fürdető krém szappan helyett

Alkalmas száraz, érzékeny, irritált és normál bőr gyengéd tisztításához, már fürdés közben kiválóan ápolja és hidratálja a babák és kisgyermekek bőrét is.

Nemcsak megtisztítja a bőrt a napi szennyeződésektől, de segít megtartani annak nedvességtartalmát is.
Komfort érzetet nyújt az ekcémás, atópiás bőrnek is.
Kiválóan megtisztítja a bőrt a napi szennyeződésektől.
„Olajos” összetétele segít megtartani a bőr nedvességtartalmát.
Fejbőrön is használható.
Az arcbőrt is gyengéden tisztítja.
Testápolásra is alkalmas a kritikusan száraz területeken.

Diónyi mennyiséget tegyen a tenyerébe, és szappanként használva vigye fel a megtisztítandó, vagy ápolandó bőrfelületre. További hígítás nem szükséges.

Külsőleg alkalmazandó!

 

Pezoderm Védőkrém  2015-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj minősítő trófeát, egy modern felfogásban megkomponált és előállított finom krémes állagú, és tetszetős csomagolású termék.

Pezoderm Védőkrém

Mindennapi és általános használatra javasolt krém, mely nélkülözhetetlen minden háztartásban. Alkalmazható hámsérülések, horzsolások, enyhe égési és fagyási sérülések, enyhe napégés, valamint irritált és kipirosodott bőr esetén.

Ápolja az ekcémás, aknés pattanásos bőrt.

Védi a pelenkával fedett bőrterületet.

Bőrvédő hatású felfekvések, a mozgáskorlátozott időskorúak és az inkontinenciában szenvedők esetében.

Tápláló növényi hatóanyagainak, jojoba olaj és avokádó olaj, napraforgó olaj és levendula olaj tartalmának, A, B5, D, E vitamin tartalmának köszönhetően puhítja a bőrt, elősegíti a hámosodást, a hámsejtek regenerálódását.

Használata során a védőkrém légáteresztő filmréteget alkot, ezzel megakadályozza, hogy a nedvesség érintkezzen a bőrrel, az így kialakult réteg víztaszító védőréteget képez a bőrön. Ez a víztaszító védőgát óvja a bőrt a túlzott nedvesség, valamint különböző baktériumok és gombák hatása ellen.

Parabénmentes, Pantenolt és A, B5, D, E-vitamint tartalmaz.

Az egész családnak ajánlott, mert a bőr minden korban érték, fontos, hogy óvjuk, védjük a mindennapokban.

A Pezoderm védőkrém kicsiknek és nagyoknak egyaránt használható. Összetevői révén az érzékeny bőrűek is használhatják.

A benne található Jojoba olaj viaszos észterei nagyon hasonlítanak az emberi bőr által termelt faggyú észtereihez (mely a bőrünket védő hidrolipid film része), így kiválóan erősíti a bőr védelmi funkcióit, gyulladáscsökkentő, bőrkondicionáló hatásúak.

Az avokádó olaj tartalma kiválóan ápolja a száraz, kirepedezett, ekcémás bőrt is, elősegíti a sejtmegújulást, így alkalmazzák érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr esetén, illetve hegek kezelésére is.

A napraforgóolaj tartalma miatt hatékony emolliens anyag, mely hatásos lehet irritált vagy kiszáradt bőr természetes védőrétegének a helyreállításában, erősítésében.

Levendula olaj tartalma, hatásos fegyver lehet a gombás fertőzések elleni harcban.

Vitamin, Panthenol és Bisabolol tartalma miatt kiváló gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, segít a bőr védőrétegének fenntartásában

Mindennapi használatra javasolt krém.

Vékony rétegben egyenletesen vigye fel az érintett bőrfelületre napi 3-5 alkalommal.

Figyeljünk arra, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön.

Külsőleg alkalmazandó!

 

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől és asszisztenseinktől!

A Pezoderm fürdető krém és a védőkrém kapható a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP