Biovanne szépségvitamin haj, bőr, köröm

 Biovanne Plus  szépségvitamin összetételét úgy alkották meg, hogy az egészséges, dús, haj, a ragyogó bőr és  köröm számára nélkülözhetetlen hatóanyagokat tartalmazza.

Biovanne-Plus-kapszula

 

A biotin, az A vitamin, a cink hozzájárul a haj, a bőr és a köröm normál állapotának fenntartásához. Ragyogóvá varázsolja a hajat.

Az A vitamin, a B2 vitamin, a jód, a biotin, a niacin, a cink, a ligetszépe olaj hozzájárul a bőr normál állapotának fenntartásához.
A C-vitamin a kollagénképződéshez.
A C, az E és a szőlőmag kivonat antioxidánsok, védik a bőrt a káros behatásoktól.

A ligetszépe olajban levő telítetlen zsírsavak fontos szerepet játszanak a bőr normál állapotának fenntartásában és a haj növekedésében is.

A Biovanne szépségvitamint keresse a Simon Webpatikában. 

Alkalmazás ás adagolás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

 

Hajhullás bekövetkezhet nagy idegi megterhelés, stressz, testi-lelki megterhelés, energiahiány határára fiatalabb korban.

A nők életében 2 olyan fontosabb életszakasz is van, amikor gyakrabban előfordul, az egyik a várandósság, a szülés, a másik a változókor környékén.
A változó korban a nők hormonháztartásának egyensúlya felborul, mely hatással van a haj állapotára és a hajnövekedésre is. A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a hölgyek szervezetében normálisan is jelen lévő férfi hormon (tesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása növekedni fog, aminek a következményeként a haj idő előtt vékony szálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik és a haj vonala a homlok tájékon egyre feljebb húzódik.

Férfiaknál a kopaszodás jellemző.

A hajhullás megelőzése és megakadályozása során hajszeszeket, samponokat, bedörzsölőket alkalmazunk. A fejbőr vérkeringését serkentik, így a fejbőr oxigénellátását fokozzák, segítik a hajhagymák erősödését, ezáltal a haj dúsabbá, erősebbé válik, serkentik a haj növekedését.
Belsőleg kapszulák, tabletták segítenek a hajhullás megakadályozásában. Jól ismert hatóanyag a köles, ami nagy segítséget jelenthet. Természetesen az étrendünkbe is beiktathatjuk a kölest.
A vitaminok közül a B vitaminok, az A vitamin, a C vitamin és az E vitamin segít. Az ásványi anyagok közül a cink, ami jól ismert immunrendszer-erősítő, a vas és a réz segíthet.

A gyógynövények közül a csalán, a zsurló, a bojtorján segít.

A Simon patikában többféle termék közül választhat, komplett termékcsaládok is vannak,ilyen például a Forcapil, ahol belsőleg a kapszula, külsőleg pedig a regeneráló sampon és az oldat nyújt segítséget.

A megfelelő termék kiválasztásában kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

 

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP