Baby Bruin cumisüveg, anyatejgyűjtő, melltartóbetét, gumilepedő

BABY BRUIN TERMÉKEK megbízhatóak, jó minőségűek, kedvező az áruk. Komplett megoldást kínálnak a babák első hónapjaiban,   cumisüvegek a babáknak 2 féle méretben, gumilepedő, ami védelmet nyújt az átnedvesedés ellen.  A mamáknak melltartóbetét és az anyatej tárolására anyatejgyűjtő zacskó.

Baby Bruin cumisüveg, melltartóbetét

BABY BRUIN CUMISÜVEGEK szilikon etetőcumival többféle színben és kétféle méretben kaphatóak. Fülek segítik a biztos fogást, zárókupakkal ellátottak. A cumit, a cumisüveget minden használat előtt alaposan tisztítani és fertőtleníteni kell. Első használat előtt 10 perc forralással fertőtleníteni kell a cumit. Ne tegye a cumisüveget mosogatógépbe!

Baby Bruin cumisüveg,Baby Bruin cumisüveg

 

BABY BRUIN MELLTARTÓBETÉT 24 db ragasztócsíkkal ellátott, egyedi csomagolású melltartóbetétet tartalmaz. A kényelmes viseletet és a maximális biztonságot a mell alakjához igazodó forma, a puha selymes tapintás, a magas nedvszívó képesség biztosítja. Természetes alapanyagokból készült. Bőrbarát belső borítás, vízzáró polietilén fólia akadályozza meg a fehérnemű átnedvesedését.

Baby Bruin melltartóbetét

 

 

BABY BRUIN ANYATEJGYŰJTŐ ZACSKÓ 20 db-ot tartalmaz. Dupla simítózárral a biztonságos tároláshoz, hűtéshez, fagyasztáshoz. Elősterilizált, egyszeri használatra.

A kisbaba számára az anyatej a legfontosabb táplálék. Sokszor előfordul, hogy az anyukának több teje termelődik, mint amennyire a babának pillanatnyilag szüksége van. Ezt az értékes táplálékot lehet tárolni  és későbbi alkalommal, amikor szükség van rá fogyasztani. Az anyatejet fertőtlenített eszközzel, steril vagy fertőtlenített edénybe lefejheti az anyuka és a tejtároló zacskóba helyezve, a hűtőszekrényben 4 fokon 72 óráig, a hűtő fagyasztórészében 2 hétig, a fagyasztószekrényben -18 fokon maximum 6 hónapig tartható el. A kiolvasztáshoz ne használjon mikrohullámú sütőt, mert az értékes tápanyagok sérülhetnek.

Baby Bruin Tejtároló zacskó

 

BABY BRUIN GUMILEPEDŐ antibakteriális, anyaga lágy, bőrbarát. A matracra helyezve megakadályozza az átnedvesedést, gyermekeknek és inkontinens betegeknek is megfelelő védelmet nyújt.

Baby Bruin gumilepedőBaby Bruin gumilepedő 150x200 cm

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

A Baby Bruin termékek kaphatóak a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP