Pannonhalmi gyógytea keverékek

A Pannonhalmi gyógyhatású teák gyártását és forgalmazását a Főapátság és a legjelentősebb magyar gyógynövény feldolgozó és -forgalmazó vállalat, a Herbária ZRT néhány éve kezdte el — ősi receptúrák alapján.

Pannonhalmi teakeverék

 

Pannonhalmi Laudes teakeverék

Pannonhalmi Laudes megfázás elleni tea

A pannonhalmi LAUDES teát megfázásos időszakban ajánljuk, jótékonyan hat a meghűléses betegségek megelőzésében és enyhíti a meghűlés tüneteit. A teakeverék köptető, köhögéscsillapító és izzasztó hatású. Mérsékeli a garat és a légutak gyulladásos állapotát és javítja az általános közérzetet.

 

Pannonhalmi Vesperas teakeverék

Pannonhalmi Vesperas tea alvás

A teakeverék alvászavarok enyhe eseteiben, szorongások, feszültségek leküzdésében alkalmazható, emellett kedvezően befolyásolja az ideges eredetű szív- és keringési zavarokat, emésztőrendszeri panaszokat. Kúraszerűen, a panaszok megszűnéséig alkalmazható.

 

Pannonhalmi Szívnyugtató teakeverék

Pannonhalmi szívnyugtató tea

A pannonhalmi SZÍVNYUGTATÓ teakeverék túlterheltség és kimerülés okozta, valamint időskori és ideges eredetű szívpanaszok csökkentésére, kezdődő magas vérnyomás enyhe eseteiben, anginás panaszok fellépésekor kúraszerűen alkalmazható kiegészítő terápiára — a panaszok megszűnéséig.

 

Pannonhalmi Májvédő teakeverék

PannonhalmiMájvédő tea

A pannonhalmi MÁJVÉDŐ teakeverék kúraszerűen alkalmazható különböző eredetű májbántalmak esetén, a máj fokozott megterhelésének enyhítésére, gyomor- és epebetegségek megelőzésére — kiegészítő és utókezeléseként. A teakeveréket kúraszerűen (4-6 hét) kell alkalmazni, a kúrák között 4 hetes szünet beiktatását javasoljuk.

 

Pannonhalmi Salaktalanító teakeverék

Pannonhalmi Salaktalanító tea

A pannonhalmi bencések ősi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítő kezelés formájában alkalmazható a szervezet salaktalanítására. Gyógynövény komponensei csökkentik a tápanyagok felszívódását, elősegítik a felesleges anyagcseretermékek kiürülését, ezáltal hozzájárulnak az igénybe vett szervezet felfrissüléséhez és javítják a szervezet általános állapotát.

 

Pannonhalmi Vesetisztító teakeverék

Pannonhalmi Vesetisztító tea

A pannonhalmi bencések ősi receptje alapján fejlesztett teakeverék önállóan vagy kiegészítő kezelés formájában alkalmazható vizelethajtóként a vesehomok és apróbb vesekövek kialakulásának megelőzésére, illetve átöblítő kúrában azok eltávolításának megkönnyítésére. Enyhe tünetekkel járó, antibiotikus kezelést nem igénylő, húgyúti fertőzések esetén alkalmazható, fertőtlenítő, antibakteriális hatású. Hatása összetett, enyhe görcsoldó, gyulladáscsökkentő tulajdonságú.

 

Pannonhalmi Feszültségoldó teakeverék

Pannonhalmi Feszültségoldó tea
A pannonhalmi gyógynövény teacsalád egyik legújabb tagja a Feszültségoldó gyógynövény tea, mely megnyugtatja a testet és a lelket.

Pannonhalmi teák

Alkalmazás és adagolás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

A Pannonhalmi teakeverékeket keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP