Diagnosztikai tesztek

A Simon patikában önellenőrzésre alkalmas gyorsteszteket, terhességi teszteket, termékenységi tesztet egyaránt kínálunk.

A tesztek otthonunkban könnyen, gyorsan elvégezhetők, percek alatt megmutatják az eredményt is. Nagyon pontosak 90 % feletti megbízhatóságúak.

A teszt eredményétől függően forduljon orvosához, gyógyszerészéhez a további teendők megbeszélése érdekében.

Az önellenőrzésre alkalmas gyorstesztek közül hadd emeljük ki a Lyme kór gyorstesztet, ami nagy segítséget jelent egy -egy kirándulás vagy séta, vagy sportolás után, ha kullancsot talál vagy piros kokárdaszerű elváltozást a bőrén, haladéktalanul végezze el a tesztet. Negatív eredmény esetén megnyugodhat, nem kell esetleg napokat várni az orvosi vizsgálatra. Pozitív eredmény estén azonban haladéktalanul forduljon orvoshoz, hogy a további kezelést, teendőket megbeszélhessék.

A terhesség meghatározását szolgáló gyorstesztek nagyon megbízhatóak, pontosak, gyorsan megmutatják az eredményt. Mindegyikhez pontos használati útmutatás tartozik.

A tesztekkel kapcsolatban bármilyen kérdése van forduljon a Simon patika gyógyszerészeihez, asszisztenseihez bizalommal.

Facebook

OLDALTÉRKÉP