Olymp Lab Flexagen, Arthroblock, Chela Ferr-Forte

 

Állandóan fáradt, kimerült,ingerlékeny? Hullik a haja, töredezik a körme, sápadt az arca? Nem tud a tanulásra koncentrálni?Mindent nem lehet a hosszú télre fogni!
Ezek a VASHIÁNY tünetei!
Kiknek van fokozott szükségük a vasbevitelre?
A kismamáknak, a serdülőknek, a sportolóknak, a hölgyeknek a menstruáció idején, a vegetáriánusoknak.

CHELA-FERR FORTE kapszula 28 mg vasat /szabadalommal védett Ferrochel technológia /, B6, B12, C vitamint valamint folsavat tartalmaz,amelyek a vas felszívódását segítik elő.
A vas a szövetek oxigénellátásában, az immunvédekezésben fontos szerepet tölt be.

Vasat tartalmazó élelmiszerek: a vörös húsok,a halak, a máj, a tojás, az olajos magvak,a spenót, a paradicsom, az eper és a datolya.

 

 

Chela-ferr forte

 

 Simon Webpatika

A nehéz fizikai munkát végzők, a sportolók, a túlsúlyos emberek, az idősebb korban lévők eleinte reggel izommerevséget, enyhe fájdalmat éreznek, később a fájdalom állandósul, nemcsak reggel, hanem már egész nap jelentkezik. Az ízületek duzzadtak, főleg mozgás után, a rugalmasságuk csökken. A teherbíró ízületek a térd, a boka, a csípő ízületei duzzadtak, az ízületek végeit borító porcok elvékonyodnak, elkopnak, a csontok egymáson súrlódnak.

Az ARTROBLOCK kapszula hatóanyagai egymás hatását kiegészítve növelik az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkentik a fájdalmat, megakadályozzák a porckopást.

A Glükózamin-szulfát segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porc újraképződését, gyulladáscsökkentő.
A Kondroitin-szulfát a porc egyik fő alkotórésze, jó vízmegkötő képességű, segíti a kollagén termelődését, növeli a hialuron-szintet, megakadályozza a porc kopását.

A Boswellia serrata – tömjénfa- már az ókorban is gyulladás-csökkentő volt, gátolja az ízületi szövetek leépülését.

A Nátrium-hialuronát biztosítja a bőr és a kötőszövetek víztartalmát, rugalmasságát, az ízületi folyadékok viszkozitását, csökkenti a súrlódást a porc felszínén, véd a kopástól.

A Zingiber officinale -gyömbér- már az ókor óta használt gyógy- és fűszernövény- fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású.

Arthroblock

 

 

Tudja Ön, hogy a KOLLAGÉN nemcsak ráncfeltöltésre jó?

A porc 67 %-a kollagénből áll, aminek feladata csökkenteni a súrlódást az ízületek között. A kollagén mennyisége a kor előrehaladtával csökken, 40 évesen a kollagén 30%-át, 50 évesen 60 %-át elveszítjük.Ezáltal csökken a rugalmasság, a terhelhetőség, aminek következtében porc – és ízületi betegségek jönnek létre.
A kollagén szintet csökkenti még a helytelen táplálkozás, a dohányzás, a napozás és az erős fizikai terhelés.

A FLEXAGEN por hidrolizált kollagént
II-es típusú kollagént /ez található a porcban/

C vitamint /ami a kollagén termeléshez szükséges/

B6 vitamint és ásványi só komplexeket tartalmaz.

 

Flexagen

 

Alkalmazás és adagolás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Facebook

OLDALTÉRKÉP