Lotti baba testápoló, sampon, fürdető, védő krém

A Lotti termékek válogatott összetevőkből készülnek, szigorú minőség ellenőrzés mellett. Rengeteg tesztelés és szerteágazó munka eredménye a sokoldalú védelmet biztosító, nagy gondossággal kiválasztott összetevők.

 

baba ápolás

Lotti babapopsi védőkrém ureával és édesmandula proteinnel

Lotti Baba popsi krém

Gyengéden, gondoskodóan ápolja a babapopsi érzékeny bőrét. Hirdatáló hatása lévén segít megőrizni rugalmasságát, biztosítva a szükséges nedvességet, ami megóvja a kiszáradástól.

Lotti babapopsi krém ezüst kolloiddal

Lotti Baba popsi krém

Gyengéd védelmet biztosít a baba különösen érzékeny, kipirosodott, vizelettől irritált bőrének. Kamilla olajt, cink-oxidot, panthe- nolt és urea-t tartalmaz, amelyek segítenek megakadályozni a gyulladást, sebesedést, hámlást, és a babák érzékeny bőrének kiszáradását. A baba bőre selymes tapintású, puha és rugalmas lesz.

Lotti babafürdető ezüst kolloiddal és D-panthenollal

Lotti Baba fürdető

Gyengéden tisztítja a baba bőrét. Segít megőrizni a baba bőrének puhaságát, és óvja a kiszáradástól. Habja gyengéd a baba szeméhez, lágy érintése igazi élménnyé varázsolja fürdetést. A baba fürdetésekor és tusoláskor is használható.

A D-panthenol egy fontos tápanyag a baba finom bőrének. Gyengéden táplálja, nyugtatja azt, segíti a bőrsejtek regenerálódását, nyugtatja az irritált bőrt. Az ezüst kolloid segít megvédeni a baba bőrét a baktériumoktól, gombáktól, és gyulladást kiváltó tényezőktől.

 

Lotti babasampon édesmandula proteinnel és D-panthenollal

Lotti Baba sampon

Sampon napi használatra babáknak és gyerekeknek. Lágyan tisztítja, és könnyen fésülhetővé teszi a hajat, gyengéd a szemhez, segít megvédeni a babák és a gyermekek fejbőrét.

Lágyan tisztító, mérsékelt habzás, kellemes, finom illat, és óvó gondoskodás a kicsi babának. A Lotti baba sampon védi a babák és gyermekek fejbőrét, és nem irritálja a szemüket. A D-Panthenol serkenti az egészséges hajszálak képződését, bőrtápláló és gyulladáscsökkentő hatású. Az édes mandula protein számos, a haj számára fontos összetevőt, vitaminokat tartalmaz. Táplálja a hajvégeket, a kicsi haját erőssé, rugalmassá és könnyen fésülhetővé teszi, illetve egy vékony filmréteget képezve a fejbőrön, segíti annak védelmét.

Lotti babatestápoló ezüst-kolloiddal és mandulaolajjal

Lotti Baba testápoló

Könnyen kenhető, bársonyos hidratáló testápoló a babák puha, érzékeny bőrének gondoskodó ápolására. Segít megvédeni a baba bőrét az irritációktól és megőrizni nedvességtartalmát, megóvva a kiszáradástól. Ezüst kolloidot tartalmaz, amely segít a kórokozók, baktériumok és gombák elleni védekezésben, illetve gyulladáscsökkentő hatása van. Az urea a bőr mélyebb rétegeibe hatolva segít megőrizni a nedvességet és a baba bőrének rugalmasságát.

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Facebook

OLDALTÉRKÉP