Skin Cap sampon, spray

Skin Cap sampon

Skin Cap sampon

Simon Webpatika

korpa, a seborrhoea tüneteinek hatékony kezelésére szolgáló sampon.

Csökkenti a viszketést és  a hámlást, természetes úton nedvesíti a fejbőrt, kiküszöböli a zsírosodást.

A sampon mentol tartalma hűsíti a fejbőrt.

seborrhoea kialakulásában a faggyúmirigyek öröklött hajlam révén meghatározott túlműködése a döntő, mely leginkább a hajas fejbőrön keletkezik. Enyhe formája a fejbőr korpásodása. Kezelésükre a hajas fejbőrön heti 2-3 alkalommal speciális samponokat kell alkalmazni.

psoriázis (pikkelysömör) az egyik leggyakoribb bőrbetegség. Kialakulásában szerepet játszhat a stressz, vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzés, netán szövődménye lehet izületi gyulladás is. Állandó kísérője a viszketés, bőrfájdalom, akut esetekben az erős hámlás. A betegség ma még nem gyógyítható, csak tünetmentesíthető.

Egyedisége összetevőiben rejlik. Az aktivált cink gomba-, és baktériumellenes hatással rendelkezik, eredményesen meggátolja a hámlást, illetve a korpaképződést.

Élesztőgomba (Pityrosporum) által okozott korpás bőrgyulladás; seborrhoeás dermatitiszek (fejbőr, arc, törzs) valamint pityriasis versicolor (gombás fertőzés) esetén a tünetek – korpásodás, viszketés – gyors megszüntetésére alkalmazható.

Az alkalmazás ideje általában  4 hét. A beteg bőrterületek a 14-20 nap után már jelentősen javulnak és tisztulnak. A tünetek eltűnése után is ajánlott 1-2 hétig a kezelés folytatása. A kezelés kiegészítésére ajánljuk a hab- és tusfürdőt, a psoriazisos hajlamot mutató bőr mindennapos tisztítására.

Alkalmazás: hetente 2-3 alkalommal, a megfelelő hatás eléréséhez hagyja a sampont 5 percig a hajon, és csak utána öblítse le.

Szagtalan, színtelen, nem hagy foltot.

Ha tünetei néhány hetes kezelés után nem javulnak feltétlenül forduljon orvoshoz!

 

Skin Cap spray

Skin Cap spray

Simon Webpatika

Bőrünk túlzott igénybevétel esetén az erős ingerekre (napfény, szél, hideg/meleg levegő, öröklött adottságok, nem megfelelő bőrápolás, fertőzések), hámlás, viszketés, fokozott allergia hajlam, bőrgyulladás formájában válaszolhat.

Skin-Cap: az ekcémaseborrhoeapszoriázis tüneteinek hatékony kezelésére.

A SKIN-CAP termékcsalád elõnyei:
1. Gyors, eredményes hatás.
2. Nincsenek súlyos mellékhatásokat okozó hatóanyagok (kortikoszteroidok; sejtnövekedést-, osztódást gátló szerek).
3. Mellékhatások minimális előfordulása (nem kívánt hatások az összetevõk valamelyike iránti túlérzékenység esetén alakulhat ki)
4. Szagtalan, színtelen, nem hagy foltot.

Alkalmazza naponta 2x az érintett bőrfelületen. Applikátora segítségével a problémásabb testrészekre (fejbőr) is felvihető.

Összetétel (INCI): isopropyl myristate, alcohol, zinc-pyrithione, polysorbate 80, sodium-lauryl-sulphate, hajtógázok: isobutane, propane, butane

Alkalmazással kapcsolatban kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől!

A Skin Cap sampont és sprayt keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP