Baby Wind szélcső babáknak

Az első hónapokban a babák emésztőrendszerszerének működése nem kellően hatékony, az emésztetlen táplálékból a vastagbélben különféle gázok képződnek, melyek feszítik a beleket. A csecsemő emésztőrendszerének képessé kell válni a megfelelő hatékonyságú emésztésre, de míg minden összehangolódik, eltelik néhány hónap. Jellemzően a babák 6 hónapos korára megszűnnek a panaszok.

 

Baby Wind szélcső l

A BABY WIND kifejezetten a babák számára kifejlesztett szélcsővel könnyen, teljes biztonsággal a baba pocakjából a gázok távozását és a székelést, a lehető legtermészetesebb módon lehet megoldani.
A puha, speciális egészségügyi anyag, és az innovatív, lekerekített, ütközővel ellátott forma, biztonságossá és egyszerűvé teszi a minden napi használatot.

A szélcső használata:
Az eszköz rövid, keskeny végét kenje be babaolajjal,  síkosítsa a kíméletesebb használat érdekében.
Fektesse a hátára a csecsemőt, és emelje lábait a feje irányába, majd óvatosan csúsztassa be a szélcsövet a végbélnyílásba, mintha lázmérőzne.
Csak a keskeny rövid részt kell a végbélnyílásba helyezni. A gázok távozása után a csecsemő azonnal megkönnyebbül. Ezt követően óvatosan húzza ki a szélcsövet és szükség szerint tisztítsa, fertőtlenítse.

A szélcső tisztítása:
Az eszköz tisztítása történhet egyszerűen meleg vízzel csap alatt, folyékony szappannal, vagy antibakteriális kézmosó szeres átmosással, vagy ha szükséges 1-2 perces kifőzéssel. A szélcsövet minden használat után kellőképpen tisztítsa meg!

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

A Baby Wind szélcső kapható a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP