Babáknak, gyerekeknek

Nagy öröm, amikor egy családba kisbaba érkezik és persze nagy felelősség is. A Simon patikában sok mindent megtalál, amire a kisbaba megszületése előtt és után szükség lehet.

Az első néhány hónapot megnehezíti a hasfájás, az egész éjszaka nem alvás, ehhez nemcsak gyógyszereket, de homeopátiás szereket, Bach virág cseppeket, speciális gyógyászati célra szánt tápszereket/ ide tartoznak például a BioGaia termékek, a Colief laktáz enzim, a Protexin, a Bonolact termékek /is kínálunk.

A legfontosabb az anyatejes táplálás az első 6 hónapban, a szoptatás megkönnyítésére tudunk a Simon patikában mellbimbó-kiemelőt, melltartóbetétet, anyatejgyűjtő zacskót a Baby Bruintól, speciális mellbimbóápoló kenőcsöket is ajánlani. A tejbelövellés megsegítésére vagy a tejmennyiség növelésére homeopátiás golyócskákat is ajánlunk. A Baby Bruin cumisüveg is segítségükre lehet.

A kisbaba érzékeny bőrére, a hajának ápolásához a gyógyszertári mosakodókenőcsön / Ung. Hydrophyl nonion/és a napraforgóolajon /Oleum helianthi/ kívül, többféle terméket is tudunk ajánlani a Babé, a Johnson, a Gabi, az Eucerin, a Sudocrem, a Jutavit Dernored kenőcsei, olajai mind segítséget jelentenek.

A kisbabák érzékeny popsijának ápolásához Neogranormon, Neogranormon Sensitive, Mamma törlőkendőt ajánlunk.

Ha náthás lesz a kicsi, homeopátiás szereket, orrszívókat/ Arianna, Bébi-zsepi  orrszívó-porszívó, tengeri sós  orrsprayket /Aqua maris, Stérimar, Free nasal/ egyaránt tudunk kínálni.

A Simon patikában sokféle popsikenőcsöt állítunk elő magisztrálisan, szakembereink segítséget tudnak nyújtani melyiket válassza kisbabájának.

Bármilyen kérdése van a szoptatással, a tápszerekkel, a kisbaba bőrével, a hasfájással vagy más egyéb a babához vagy az édesanyához kapcsolódóan szakembereink, gyógyszerészeink, asszisztenseink állnak rendelkezésükre.

 

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP