Mama Natura gyerekeknek homeopátiás komplex

Mama Natura gyerekeknek termékcsalád csecsemőknek és gyermekeknek kifejlesztett homeopátiás készítményei segítséget jelentenek már születéstől a hasfájás, a fogzás, az alvászavarok vagy az immunrendszer nem megfelelő működése esetén.

Mama Natura Enoba, Tentoba, Imoba, Deprobe Homeo

A gyógyszerformák csepp, szájban oldódó tabletta a bevétel módját könnyítik meg. Ezekben a homeopátiás komplex készítményekben a hatóanyagok egymás hatását erősítik.

A Mama Natura gyerekeknek termékcsalád kifejezetten a hasfájós csecsemőknek kifejlesztett Enoba-Homeo csepp segítséget kínál, már születéstől kezdve a babáknak.

Enoba Homeo hasfájás

Születés után néhány héttel Önhöz hasonlóan nagyon sok anyuka tapaszalja, hogy gyermeke mindenféle látható ok nélkül vigasztalhatatlanul sírni kezd.

Bár aggasztó látni, ez csak egy olyan időszak, amelyen számos egészséges gyermek átesik az első hónapokban. Nyilván Ön is szeretne mindent megtenni a kellemetlen tünetek enyhítése érdekében.

A folyadék formulának köszönhetően az Enoba-Homeo gyógyszerkészítményt könnyű beadni, a cseppeket közvetlenül a baba szájába kell csepegtetni, de kis (műanyag) kanál segítségével is be lehet adni.

Az Enoba-Homeo gyógyszerkészítmény hatékony és kíméletes, szükség esetén egyéb gyógyszerekkel együtt is biztonságosan alkalmazható.

Amint az Enoba-Homeo enyhíteni kezdi a hasfájást, nem csak a baba, de Ön, és az egész család is boldogabb, nyugodtabb lesz.

A hasfájás az egy-négy hónapos babák akár 40%-át is érintheti.

Nem tisztázott, miért alakul ki a babáknál hasfájás, talán az emésztőcsatornában bekövetkező változások okozhatják, amint a baba fejlődésnek indul.

Előfordulhat emésztési zavar, túl sok bélgáz képződése vagy érzékenység a tej egy vagy több összetevőjével szemben. Néhány csecsemő érzékenyebb lehet a környezetére, főleg, ha túl sok minden történik körülötte.

Amellett, hogy a baba vigasztalhatatlanul sír, hasa is puffadtnak tűnhet, vagy láthatóan görcsölhet.

Ha a baba a legtöbb napon minden látható ok nélkül pár óránál többet sír, forduljon orvoshoz!

Az orvos ilyenkor szeretné kizárni az esetleges egyéb betegségeket, például fertőzéseket vagy gyulladásokat, de valószínű,hogy a baba egyszerűen csak hasfájós.

Nem lesz semmi probléma, feltéve, hogy a baba jól etethető, súlya gyarapodik és általában egészséges.

Az Enoba-Homeo cseppek öt hatóanyag egyedi kombinációját tartalmazó komplex homeopátiás gyógyszer, amelyet kifejezetten úgy állítottak össze, hogy enyhítse a csecsemőkori hasfájást és szélgörcsöt.

Az Enoba-Homeo alkalmazásakor a tünetek jelentősen javulnak vagy megszűnnek. Kutatások igazolják, hogy a babák már néhány nap elteltével kevesebbet sírnak,nyugodtabban alszanak és javul az étvágyuk.

Az Enoba-Homeo készítményből a görcsös hasi fájdalom jelentkezésekor akut esetben – óránként három cseppet kell adni a babának, de naponta legfeljebb hat alkalommal.

Ezt követően három cseppet lehet adni napi három alkalommal a babának!

A cseppeket legalább fél órával az étkezések előtt vagy után kell beadni.

Az öt, gondosan kiválasztott összetevő:

Chamomilla: görcsös hasfájás, gázképződés és nyugtalanság ellen

Cina: görcsök és tejérzékenység ellen

Colocynthis: hascsikarás ellen

Lac defloratum:emésztési zavarokra

Magnesium chloratum:székrekedésre és a tej emésztésével kapcsolatos problémákra

 

 

Deprobe-Homeo tabletta

Deprobe Homeo fogzás

A fogzási tünetek általában a baba hat hónapos kora előtt kezdődnek.

A fogzással járó fájdalmat és kellemetlenséget minden baba – és mama – megszenvedi.

A sírás és nyugtalanság, valamint a láz, bőrkiütés és hasfájás aggasztó lehet, zavarhatja a baba alvását és az egész család életét. Szerencsére a fogzási tünetek hamar alábbhagynak, amint a fog kibújik.

A Deprobe-Homeo tabletta a biztonságos, kíméletes, ugyanakkor hatékony összetevők kombinációjának köszönhetően már a baba első fogainak kibújásakor használható.

A Deprobe-Homeo gyógyszerkészítményt egyszerű beadni a gyermeknek, mivel szájban oldódó tabletta formájában kapható, tehát nem kell lenyelni. A tabletta behelyezhető közvetlenül a gyermek szájába, vagy feloldható egy kis (műanyag) kanálban,kevés vízzel.

A Deprobe-Homeo készítmény hatékony és kíméletes, szükség esetén egyéb gyógyszerekkel együtt is biztonságosan alkalmazható.

Amint a Deprobe-Homeo hatni kezd a fogzással járó kellemetlen tünetekre,nem csak a baba, de Ön is boldogabb és nyugodtabb lesz, amint látja, hogy gyermeke újra mosolyog.

Ne feledje, hogy az új fogacskákat már tisztítani is kell!

A Deprobe-Homeo a kifejezetten csecsemők és kisgyermekek számára készült Mama Natura termékcsalád tagja.

A Deprobe-Homeo tabletta öt hatóanyag egyedi kombinációját tartalmazó komplex homeopátiás gyógyszer, amely biztonságosan, gyorsan és hatékonyan enyhíti a fogzási tüneteket.

Kutatások igazolják, hogy a Deprobe-Homeo csecsemőknél és kisgyermekeknél mérsékli

a nyűgösséget, a nyugtalanságot, az íny fájdalmát, a fülfájást, a lázat és a hasmenést. Már néhány nap után észlelhető a javulás!

A Deprobe-Homeo gyógyszerkészítményből napi háromszor egy tabletta adható. A tünetek megjelenésekor – akut esetben – óránként egy tabletta adható, de naponta legfeljebb hat alkalommal. A tablettákat legalább fél órával az étkezések előtt vagy után kell beadni.

Az öt, gondosan kiválasztott összetevő:

Belladonna: lázra és gyulladt ínyre

Chamomilla: megnyugtatja a pocakot és enyhíti a nyugtalanságot

Ferrum phosphoricum: gyulladáscsökkentő

Hepar sulfuris: ínyduzzanatra és nyűgösségre

Pulsatilla: sírásra és zaklatottságra

 

Tentoba-Homeo tabletta

Tentoba Homeo alvászavar

Aggasztja Önt, hogy gyermeke rosszul alszik?

Ezzel nincs egyedül, ugyanis a kisgyermekek körülbelül harmadának vannak alvásproblémái. Ha a gyermek sír, rosszat álmodik, rendszeresen felébred, vagy csak nehezen tud álomba merülni, nagyon valószínű, hogy másnap reggel a család minden tagja fáradtan fog ébredni. Ezért Önnek is biztosan örvendetes információ, hogy aTentoba-Homeo gyógyszerkészítmény biztonságosan, kíméletesen és hatékonyan segít helyreállítani gyermeke normális alvásritmusát.

A jó éjszakai alvásnak köszönhetően nem csak gyermeke lesz boldogabb és egészségesebb, de Ön és az egész család is.

A Tentoba-Homeo a kifejezetten csecsemők és kisgyermekek számára készült Mama Natura termékcsalád tagja.

A Tentoba-Homeo tabletta a biztonságos, kíméletes, ugyanakkor hatékony összetevők kombinációjának köszönhetően már születéstől kezdve alkalmazható.

A Tentoba-Homeo gyógyszerkészítményt egyszerű beadni a gyermeknek, mivel szájban oldódó tabletta formájában kapható, tehát nem kell lenyelni. A tabletta behelyezhető közvetlenül a gyermek szájába, vagy feloldható egy kis(műanyag) kanálban,kevés vízzel.

A Tentoba-Homeo készítmény hatékony és kíméletes, egyéb gyógyszerekkel együtt is biztonságosan alkalmazható.

A Tentoba-Homeo enyhíti a tüneteket, és visszaállítja a normális alvásritmust.

Ha bármilyen aggodalma van, beszélje meg egészségügyi szakemberrel. Van azonban néhány egyszerű módszer, amit megpróbálhat bevetni a lefekvés idejének közeledtével.

Az izgalmas tevékenységektől mentes, nyugtató hatású esti rutin és a koffein tartalmú italok fogyasztásának mellőzése segít gyermekének az elalváshoz szükséges nyugodt lelkiállapotba kerülni. De segíthet egy biztonságos és természetes homeopátiás készítmény, például a Tentoba-Homeo alkalmazása is.

Az alvászavarokat gyakran a napközben átélt események okozzák. Ahogyan a gyermekek nőnek, az alvásuk minőségét befolyásoló tényezők is változnak.A korai életszakaszban a szervrendszerek fejlődése okozhatja az alvásproblémákat. Az alvás ritmusát felboríthatja a környezetváltozás is, például amikor a gyermeknek már a saját szobájában kell aludnia. A kisgyermekek kezdik felfedezni a világot, és olyan izgalmasak lehetnek számukra a nappali történések, hogy hosszú időre van szükség, míg megnyugszanak. Családi vagy iskolai események is befolyásolhatják a gyermekek álmát, vagy előidézhetnek nyugtalan alvást. Tulajdonképpen maga a lefekvés is problémát okozhat, mivel gyakran előfordul, hogy a kisgyermek szeretne még fennmaradni a család többi tagjával.

A Tentoba-Homeo gyógyszerkészítmény három hatóanyag egyedi kombinációját tartalmazó komplex homeopátiás gyógyszer, amelyet kifejezetten úgy állítottak össze, hogy segítse javítani a gyermekek alvását.

A Tentoba-Homeo tabletta alkalmazása mellett az alvásproblémák jelentős mértékben javulnak, vagy akár teljesen meg is szűnnek.

Kutatások igazolják, hogy alkalmazásának megkezdése után néhány nappal megritkulnak az éjszakai felébredések, mérséklődik az alvás közbeni nyugtalanság, és a gyermek könnyebben tudja el- és átaludni az éjszakát.

A Tentoba-Homeo gyógyszerkészítményből az alvásproblémák jelentkezésekor naponta legfeljebb négy alkalommal egy tablettát kell adni, majd csökkenteni kell az adagot, amint a panaszok enyhülnek.

A három gondosan kiválasztott összetevő:

Cypripedium pubescens: izgatottság és „túlpörgés” mérséklésére

Magnesium carbonicum: elalvási nehézség és a reggeli fáradtság ellen

Zincum valerianicum:idegesség, nyugtalanság okozta alvászavar ellen.

 

Imoba-Homeo tabletta

Imoba Homeo immunrendszer

Az anyák évente átlagosan négy-nyolc alkalommal számíthatnak arra, hogy gyermeküknél náthás megbetegedés alakul ki. Ez rengetegnek tűnhet, de vannak gyermekek, akik még ennél is többször kapják el a náthát. Kisebb gyermekeknél az a probléma, hogy immunrendszerük még fejlődésben van, ezért hajlamosabbak olyan fertőzéseket elkapni, amelyeket nagyobb gyermekek könnyedén legyőznek.

Az egyik módszer a gyermek immunrendszerének erősítésére és a fertőzések legyőzésének elősegítésére az Imoba-Homeo készítmény alkalmazása.

Amint az Imoba-Homeo elkezd hatni, és erősíteni az immunrendszert, nem csak gyermeke, de Ön, és az egész család is boldogabb és egészségesebb lesz.

Az Imoba-Homeo a kifejezetten csecsemők és kisgyermekek számára készült Mama Natura termékcsalád tagja.

Az Imoba-Homeo tabletta a biztonságos, kíméletes, ugyanakkor hatékony összetevők kombinációjának köszönhetően már a születés után alkalmazható.

Az Imoba-Homeo gyógyszerkészítményt egyszerű beadni a gyermeknek, mivel szájban oldódó tabletta formájában kapható, tehát nem kell lenyelni. A tabletta behelyezhető közvetlenül a gyermek szájába, vagy feloldható egy kis (műanyag) kanálban, kevés vízzel.

Az Imoba-Homeo készítmény hatékony és kíméletes, szükség esetén egyéb gyógyszerekkel együtt is biztonságosan alkalmazható.

A kisgyermekeknél jelentkező visszatérő fertőzések ezért fontos állomásnak tekinthetők a gyermekek normális fejlődési folyamatában és az immunrendszer hatékonyságát növelő folyamat részét képezik.

Az immunrendszert erősíteni is lehet, hogy gyorsabban lépjen működésbe, hatékonyabban ellenálljon az újabb kórokozók támadásának, és kevesebb tünet kialakulása mellett küzdjön meg a fertőzésekkel.

Az egészséges immunrendszer immunsejtek és antitestek segítségével győzi le a fertőző vírusokat és baktériumokat. Immunrendszerünk állandóan „őrködik”, ugyanakkor ha fertőző kórokozóval találkozik, beletelhet egy kis időbe, mire a szervezet teljes mértékben mozgósítja az immunvédekezést specifikusan az adott fertőzés ellen.

A visszatérő – elsősorban felső légúti (vagyis az orrot, torkot, fület és melléküregeket érintő) – fertőzések általános, gyakran előforduló problémát jelentenek, különösen kisgyermekeknél.

A babák éretlen immunrendszerrel születnek, de az első néhány életévben ahogy egyre több fertőző kórokozóval találkoznak – kifejlődik immunrendszerük.

Az Imoba-Homeo tabletta négy hatóanyag egyedi kombinációját tartalmazó komplex homeopátiás gyógyszer, amelyet kifejezetten úgy állítottak össze, hogy segítse az immunrendszert, és kivédje az orrot, torkot, fület és melléküregeket érintő gyakori fertőzéseket. Kutatások igazolják, hogy az Imoba-Homeo használatakor két hetes kezelés után jelentősen javulnak a tünetek, például az orrdugulás, a köhögés és a sípoló légzés.

Újabb fertőzés elkapására is kevesebb az esély.

A szokásos adag gyermekek számára naponta háromszor egy Imoba -Homeo tabletta. Akut esetben óránként 1 tabletta, de naponta legfeljebb 6 tabletta alkalmazható.

Az Imoba- Homeo szükség esetén hosszú távú kezelésre is alkalmas, ezt azonban beszélje meg először a gyermekorvossal.

A négy, gondosan kiválasztott összetevő:

Calcium carbonicum: gyenge önvédelmi mechanizmusok felerősítésére

Calcium fluoratum: gyenge immunrendszer megsegítésére

Calcium phosphoricum: visszatérő felső légúti fertőzések ellen

Sulfur iodatum: mirigyek, nyirokcsomók és mandulák idült duzzanatára

Adagolás és alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől és asszisztenseinktől!

A Mama Natura csecsemőknek és gyermekeknek kifejlesztett homeopátiás komplex szereit keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP