Wörishofeni Darmpflege,Nervenpflege,Magenpflege

A Wörishofeni termékcsalád tagjai gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmények, mely növényi eredetű összetevőket tartalmaznak, hatásukat népgyógyászati és irodalmi adatok is igazolják.

Wörishofeni tabletták

 

 

Wörishofeni Darmflege Emésztést elősegítő tabletta

Emésztést elősegítő, enyhe hashajtó hatású, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják.

Wörishofeni Darmpflege emésztést segítő tabletta

A tabletta fő összetevői : kutyabengekéreg, szennalevél, aloe, torma, fokhagyma mellett szappanfűgyökér, lenmag, köménytermés, benedekfű, katángkórógyökér, tárnicsgyökér, kökényvirág, gyermekláncfű, cickafarkfű, édesköménytermés, fehér ürömfű, ezerjófű, narancshéj, borókabogyó, borsmentalevél, kakukkfű is található.

Adagolása bélrenyheség és székrekedés esetén: felnőtteknek és 12 éven felüli gyermekeknek lefekvés előtt szükség szerint 1-2 tabletta bőséges folyadékkal. Emésztési zavarok esetén: napi 1 tabletta javasolt.

Ne szedjen Darmpflege-t , ha allergiás a tabletta valamelyik összetevőjére, ha laktóz intoleranciája van,vagy cukorbeteg. Rövid ideig ,1-2 hétig – történő szedése ajánlott.  Egyidejűleg egyéb hashajtó tartalmú készítményt ne szedjen. 

 A tabletta biztonságos felhasználását 12 éves kor felett ajánlják. Hatóanyagai a véráram útján átkerülnek a magzatba, ill. az anyatejjel a csecsemõbe, ezért szedését nem javasolják várandós és szoptatós anyák részére.

 

 

Wörishofeni Nervenflege Nyugtató tabletta

Wörishofeni Nervenpflege stressz, nyugalom,alvás tabletta
Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek növényi eredetű összetevői feszültségoldó, nyugtató, és a könnyebb elalvást biztosító hatásait több évtizedes tapasztalat igazolja.
Egy tabletta fő hatóanyagai: macskagyökér, komlótoboz, orbáncfű, citromfűlevél, cickafarkfű, fagyöngy mellett libapimpó virágzó ágvég, fekete rekettye és keserű narancs porított formában.

Alkalmazása ajánlott: ideges, feszült állapotokban kúraszerűen naponta 3 x1-3 tabletta, könnyebb elalvás elősegítésére lefekvés előtt fél-egy órával javasolt 2- 3 tabletta bevétele.
Egyéb nyugtató hatású készítmény mellett szedett Nervenpflege tabletta annak hatását fokozhatja. Kúraszerűen alkalmazva 2-3 héten át. A tabletta biztonságos felhasználására 12 éves kor alatt és várandós és szoptatós anyáknál nem vizsgálták.

Ne szedje ha fényérzékenysége van vagy allergiás valamely összetevőjére.

 

 

Wörishofeni Magenpflege tabletta

Wörishofeni Magenpflege tabletta

Természetes eredetű hatóanyagai gyulladásgátló, görcsoldó, emésztést elősegítő hatásúak. Alkalmazható különböző eredetű gyomorpanaszok, emésztési problémák, teltségérzet, felfúvódás és étvágytalanság esetén.

10 éves kor feletti gyerekeknek és felnőtteknek ajánlott.

Naponta 3 alkalommal 1-3 tabletta javasolt.

Terhesség és szoptatás alatt beszéljen kezelőorvosával! 

A tablettát étkezés után, kevés vízzel kell bevenni.

A tablettát a panaszok fennállásáig javasolt szednie. Amennyiben a tabletta szedése során panaszai nem csökkennek, esetleg gyakoribbá válnak, netán súlyosbodnak, forduljon orvoshoz.

 

Wörishofeni Leber und Gallenpflege máj- és epeerősítő

Wörishofeni Leben und Gallenpflege máj és epe tabletta

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását több évtizedes tapasztalat és népgyógyászati alkalmazás igazol. A készítmény összetevőit külön-külön is régóta alkalmazza a gyógynövény terápia.
A tabletta növényi összetevőinek anyagai cholagog- (epehajtó), carminazív- (szélhajtó),emésztést elősegítő, étvágyjavító, bakteriostaticus- (baktériumok szaporodását gátló), antiflogisticus- (gyulladáscsökkentő), spasmolyticus- (görcsoldó) és fájdalomcsillapító hatásúak .

epekő-, epehólyag-bántalom okozta panaszai vannak, akkor önmagában vagy a gyógyszeres kezelés kiegészítésére ajánlott a készítmény.
A tabletta szedése elsősorban felnőttek számára javasolt. Indokolt esetben csak 12 éves kor feletti gyermekeknek adható a készítmény.
Mikor nem szabad a tablettát szedni?
- összetevőkkel szembeni egyéni érzékenység

- bélelzáródás, a belek akut gyulladásos megbetegedései esetén.
Terhes és szoptatós anyák kizárólag kezelőorvosukkal történt megbeszélés után, az ő javaslatára, vagy beleegyezésével szedjék a tablettát.

Naponta 3-szor 3-5 tablettát, étkezés után kevés folyadékkal kell lenyelni.

A tabletta szedése kúraszerűen 4-5 hétig javasolt. A kúrák évenként 2-3 alkalommal ismételhetőek.

A Volmix KFT Wörishofeni termékei kaphatók a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP