Master-Aid sebtapaszok

A Master Aid termékek a legmodernebb gyártástechnológiával készülnek Olaszországban, egyedülálló dermoaktív ragasztóanyaggal rendelkeznek: Akril alapú UV sugárral retikulárisan átalakított Hot melt – Pressure sensitive ragasztó. Ez egy dermoaktív ragasztó, mely a test hőmérsékletét megérezve fellágyul és enyhe nyomással aktiválódik, így rendkívül stabil tapadást biztosít, miközben teljesen légáteresztő marad, tökéletesen hypoallergén, nem hagy semmilyen nyomot és fájdalom mentesen eltávolítható.

 

Master Aid termékek

Minden Master-Aid sebtapasz gézpárnája különleges, el van látva egy tapadás mentes filmréteggel, valamint mikroszálakkal van megerősítve a szétfoszlódás ellen. Gézpárnáik nagy része hatóanyagot is tartalmaz:
– Fertőtlenítő szerrel átitatott gézpárna a bakteriális védelem érdekében: (0,5%-os klórhexidin-diglukonát)
– Chitosannal átitatott gézpárna, mely a kötőszövet-szintézist segíti elő a szebb és gyorsabb sebgyógyulás érdekében.

Valamennyi Master-Aid dobozos termék speciális felbontás-biztos csomagolással készül, mely garanciaként szolgál a termékek minőségét és tartalmát illetően, valamint védenek a hamisítás ellen.

Minden Master-Aid termék klinikailag tesztelt. A gyártó vállalat saját laboratóriumában, nem csupán a törvényileg előírt ellenőrzéseket végzi el, hanem a termékeket folyamatosan tesztelik, hogy biztosítani tudják a termékek állandó magas színvonalát. Vizuális, mikrobiológiai, vegyi és fizikai tesztelést is végeznek, hogy garantálhassák a termékek és a csomagolások hatékonyságát, sterilitását és épségét.

Master-Aid Cutiflex strip, vízálló. Védi a sebet zuhanyzáskor, fürdéskor,  környezeti behatások ellen. Nagyobb sérülések, műtéti hegek lefedésére javasolt, a kötés alatt fenntartja a nedves környezetet, a bőrt nem irritálja. Szélesített tapadó felülete tökéletes zárást biztosít a seb körül. Dermoaktív, hipoallergén ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmilyen allergiás reakciót, könnyen, fájdalommentesen eltávolítható a bőrről, nem hagy foltot.

Master Aid cutiflex

Simon Webpatika

Master Aid Cutiflex steril sebfedő:

Védelmet nyújt a sebnek zuhanyozáskor, fürdéskor és környezeti behatások ellen. Különösen alkalmas a víz, a folyadékok és a por elleni védelemre. Nagyobb sérülések és műtéti hegek lefedésére javasolt. A kötés alatt fenntartja a nedves környezetet, de a bőrt nem irritálja. Szélesített tapadó felülete révén tökéletes zárást biztosít a seb körül.

Többféle méretben elérhető:

5×7 cm; 10×6 cm; 10×8 cm; 10×12 cm; 10,5×15 cm; 10,5x 20cm

Master Aid Cutiflex vízálló sebtapasz  10x8 cmSimon Webpatika

 

Master-Aid Forte Med sebtapaszok erős víztaszító sebtapasz, amelynek használata javasolt a bőr felszíni sérülésekor, erős igénybevétel esetén is hatékony védelmet nyújt. Klórhexidin-diglukonát fertőtlenítővel átitatott gézpárnája óvja a sebet a fertőzésektől. Dermoaktív, hipoallergén ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmilyen allergiás reakciót, könnyen, fájdalommentesen eltávolítható a bőrről, nem hagy foltot.

Többféle kiszerelésben:  10 db, 20 db, 40 db

Master Aid Forte Med vágható sebtapaszMaster Aid Forte med sebtapaszMaster Aid Forte med sebtapasz

 Simon Webpatika

Master-Aid Maxi Med Sensitive víztaszító, a sebtapasz méretre vágható. Lágy, vízlepergető hatású sebtapasz, puha pamuthatású hordozóanyagának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a hajlatokhoz is. Dermoaktív, hipoallergén ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmilyen allergiás reakciót, könnyen, fájdalommentesen eltávolítható a bőrről, nem hagy foltot.

Többféle kiszerelésben: 50×6 cm; 50×8 cm

Master Aid Maxi Med sebtapasz,Simon Webpatika

 

Master-Aid Quadra Med Sensitive, víztaszító sebtapasz. Lágy, vízlepergető hatású sebtapasz, puha pamuthatású hordozóanyagának köszönhetően rendkívüli komfortérzetet biztosít, ergonómikus formájának köszönhetően könnyen alkalmazkodik a hajlatokhoz is. Fehér, pamuthatású orvosi textil, vízlepergető monostrech anyagú szalag. Klórhexidin-diglukonát fertőtlenítővel átitatott gézpárnája óvja a sebet a fertőzésektől. Dermoaktív, hipoallergén ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmilyen allergiás reakciót, könnyen, fájdalommentesen eltávolítható a bőrről, nem hagy foltot.

Master Aid

  Simon Webpatika

Többféle kiszerelésben: 10 db, 20 db, 40 db

Speciális 6 db pillangóformájú ujjvédő tapasz

Master Aid Quadra med sebtapaszSimon Webpatika

 

Master-Aid Sterigrap sebösszehúzó ragtapasz, különleges formájú, a felszakadt vagy vágott seb varratainak összezárására alkalmas, helyettesítheti vagy kiegészítheti a kapcsokat, varratokat, így segítve elő a varratok tökéletes záródását. A seb rögzítése után javasolt a seb kötszerrel való lefedése, nem használható nedvedző vagy fertőzött sebeknél. 2- féle méretben.

Master Aid Sterigrap sebösszehúzó sebtapasz,

Simon Webpatika

 

Master-Aid Color sebtapasz gyermekeknek
A bőr felszíni sérülésekor, különösen vékony,érzékeny bőr esetén is. Ideális kisebb sebekhez. A szalagon színes minták vannak, ezért a tapasz különösen vonzó a gyermekek számára.
Sensitive sebtapasz, mely puha pamuthatású hordozó anyagának köszönhetően rendkívüli komfort érzetet biztosít. Különleges ergonómikus formája tökéletes zárást biztosít a seb körül és kiválóan alkalmazkodik a hajlatokhoz.

 

Master Aid Quadra Med sebtapasz lányMaster Aid Quadra Med sebtapsz fiú

Simon Webpatika

Master-Aid Drop Med sensitive víztaszító sebfedő sensitive sebpárna,  mely puha, vízlepergető anyagának köszönhetően rendkívüli komfortérzetet biztosít. Szélesített tapadófelülete tökéletes zárást biztosít a seb körül. Nagyobb sebek, műtéti sérülések esetén javasolt, a kötés alatt fenntartja a nedves környezetet, a bőrt nem irritálja. Klórhexidin-diglukonát fertőtlenítővel átitatott gézpárnája óvja a sebet a fertőzésektől. Dermoaktív, hipoallergén ragasztóanyagának köszönhetően nem okoz semmilyen allergiás reakciót, könnyen, fájdalommentesen eltávolítható a bőrről, nem hagy foltot.

 

Master Aid drop med sebtapaszMaster Aid Drop Med sebtapasz 10x6 cmMaster Aid Drop Med sebtapasz 10x6 cm

Simon Webpatika

Master Aid Rolltex Skin vágható tapaszok, tekercsben, különféle méretben 5×1,25 cm, 5×2,5 cm, 5×5 cm

Master Aid ragtapasz vágható tekercsben

 

 

Master Aid Kineziológiai tapasz:

Vízálló, légáteresztő, egy irányban nyúló tapasz. Könnyen rögzíthető, jól tapad, tartós. A szakszerűen felhelyezett tapasz 4-5 napig is fennmarad a bőrfelületen. Kényelmes viselet, rugalmassága miatt együtt mozog a test szöveteivel, nem akadályoz a mozgásban.

A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

A felhelyezett tapasz hatására a bőr és a szövetek fellazulnak, a nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik, javul a vérkeringés, és a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás is csökken.

Stabilizálja az izmokat, ízületeket, mentesíti a sérült szövetek terhelését, megakadályozza az izomgörcsök kialakulását, csökkenti  a gyulladások bekövetkezésének lehetőségét.

Master Aid kineziológiai tapasz sárgaMaster Aid kineziológiai tapasz kékSimon Webpatika

Master Aid rugalmas pólya:

Felhasználható rándult, zúzódott ficamodott vagy akár törött ízületek illetve végtagok rögzítésére, hematomák megelőzésére enyhítésére, kompressziós kötözésre. A biztonságos tartáshoz rögzítő kampókra van szükség, melyek a csomagolásban találhatók. Számos használat és gyakori mosás után is változatlanul megtartják jellemzőiket. Magas pamut tartalmuknak köszönhetően nem okoznak izzadás és viszketést a kötözés alatt.

Rugalmas pólya kötszerkapocs Master AidMaster Aid rugalmas pólyaSimon Webpatika

 

Master Aid Ortopad szemtapasz:

Az ORTOPAD szemtapasz az ortoptikai kezelésekhez (gyengén látás, kancsalság) nélkülözhetetlen, műszakilag és minőségileg is teljesen kifogástalan szemtakaró. Hosszas kutatómunka és klinikai tesztek eredménye, melyben figyelembe vették a szakorvosok és a felhasználók javaslatait. 100% pamutból készült, amely lehetővé teszi a bőr tökéletes szellőzését, segít elkerülni az izzadság problémáját és maximális kényelmet nyújt. A formája tökéletesen megfelel a szemkörnyéki terület anatómiájának. (innovatív piskóta forma, begyűrődést gátló bemetszéssel).

Dermoaktív, hypoallergén, bőrbarát ragasztóanyagnak köszönhetően nem okoz irritációt még a hosszas kezelések során sem.

 

Master Aid szemtapasz lány

 

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

A Master Aid sebtapaszokat, ragtapaszokat, rugalmas pólyákat, sport tapaszokat keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában.

Facebook

OLDALTÉRKÉP