Vital + Active

Az egészséges arcbőr megőrzésének érdekében idővel szükségünk van speciális készítmények használatára, melyek fenntartják a sejtek megújulását, megfelelő hidratáltságát, táplálását és hatékony védelmet nyújtanak az arcbőrnek.

A VITALPLUS laboratórium kutatói ennek a három – a bőr számára nélkülözhetetlen – elvárásnak megfelelően speciális készítményeket fejlesztettek ki az arcbőrre figyelembe véve a bőröregedés folyamatának különböző fázisait.

A magas hatékonyságú összetevők kiválogatásánál nagy figyelmet fordítottak a vivőanyagok összetevőire is, melyek megadják azt a bázist amelyben a hatóanyagok biztosítani tudják a készítmény bőr- és faggyúazonosságát.

A VITALPLUS megalkotott egy koncentrált csepp formában kifejlesztett bőrkészítményt, amely egy innovatív kozmetikum, kiválóan felszívódó, a hatóanyagok a mélyebb rétegekbe is bejutnak, ezáltal a bőrrétegeiben végbemenő fiziológiás folyamatokra is hatással vannak.

A cél a bőröregedés lassítása és javítása, szem előtt tartva a három alapvető funkciót: táplálást, védelmet és megújítást. 

 

Vital + Active  koncentrátum csepp

Simon Webpatika

 

 

 

JAL - HIDRATÁLÁS ÉS TÁPLÁLÁS

HYALURONSAV ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY
Normál, vegyes illetve dehidratált bőrre ajánlott

Vital + Active Jal hilauronsav+ össejt csepp 15ml

Simon Webpatika 

Az évek múlásával a HYALURONSAV koncentrációja a bőrszövetben folyamatosan csökken, ezzel olyan bőrproblémákat okozva, mint a ráncok, és a bőr elernyedése. Ezért nélkülözhetetlenné válik, hogy biztosítsunk a felhámréteg számára a folyamatos táplálást és a külső hidratálást.

 

HYALURONSAV és növényi őssejt alapú, mélyen ható koncentrált csepp készítményt. A készítményt az arcon, a nyakon és a dekoltázson használva helyreállítja a bőr megfelelő hidratáltságát, olyan természetes módon, hogy lelassítja a víz elpárolgását a bőrszövetből. A HYALURONSAVAT egy búzából nyert növényi tápoldatban erjesztett genetikailag nem módosított tejbaktériumok biotechnikai folyamatával állítják elo. A HYALURONSAV filmogén tulajdonságának köszönhetően tápláló és hidratáló hatása eljut a felhám mélyebb rétegeibe is egészen a tüskés rétegig, mely hatás akár 6-8 órán keresztül is tart. Ezen felül az erős hidratáló hatása képes megváltoztatni a felhám tüskés és szemcsés réteginek bazofil sejtjeiben található keratin mechanikai tulajdonságait, melyek ettől rugalmasabbá és feszesebbé válnak. A hyaluronsav a növényi őssejttel együttesen, kedvezően hat az olyan természetes biokémiai folyamatokra, mint a szöveti újjáépülés, a kollagén termelés, így visszaadva a bőr rugalmasságát és feszességét. Ennek következtében az apróbb ráncok csökkennek.

HASZNÁLAT: tisztítsa meg a kezelendő bőr felületet a SAP bortisztítóval, ezután helyezzen fel néhány cseppet arcára, nyakára és a dekoltázsára, majd gyengéden lentről lefelé haladó, korkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrébe amíg teljesen felszívódik. Ezután amennyiben szükséges használhatja a bortípusának megfelelő arckémet. Alkalmazása javasolt reggel és este.

 

 

GLY - MEGÚJULÁS ÉS HIDRATÁLÁS

GLICOLSAV ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY
Tisztátalan, vegyes vagy érett (nem rozaceás) bőrre javasolt

 Vital + Active Gly Glikolsav csepp 15 ml

Simon Webpatika

30 éves kor felett a hámsejtek megújulásának gyorsasága fokozatosan csökken. A felhámréteg sejtjei lassabban válnak le, ezzel a felső szaruréteg megvastagszik. A GLICOLSAV a felhám szarurétegében található sejtekre hat úgy, hogy gyengéden eltávolítja a felső rétegeket. Ily módon finoman radírozza a bőrt, ami által előidézi a felső bőrréteg megújulását. A GLICOLSAV egy ALFA-HIDROXI-SAV, röviden AHA, mint minden egyéb AHA, megtalálható olyan természetes anyagokban, mint a nádcukor. A bőrre kenve fokozatosan tördeli az ionos kötéseket a hámsejtek között, melyek végül leválnak, így idővel elősegítik a sejtek természetes újratermelődési folyamatát a bazális rétegben. Fiziológiailag a GLICOLSAV az irhában kivált egy kollagén és elasztin szintézist, ezzel növelve bőrhidratáltságot. A zsíros és aknés bőrön a GLICOLSAV hámlasztó hatásával javítja azokat a megváltozott higiéniájú körülményeket, ahol könnyen elszaporodnak az aknék. Eltávolítja az úgynevezett szaru dugókat, melyek elzárják a pórusokat, és normalizálja a faggyúmirigy működését. A VITALPLUS kutatók elemezték a GLICOLSAV különféle tulajdonságait, és létrehozták ezt a háromfunkciós koncentrált cseppet. Az első funkció, hogy elősegíti a sejtek megújulását, úgy hogy a készítmény megtöri a sejtek közötti kapcsolatot a felhámrétegben, így az eredmény egy sokkal puhább bőrfelület, kevesebb ránccal. A második funkció, hogy az elöregedett hámsejtek aggregátumának az eltávolításával megszűnnek a felszíni sötét foltok, így a bőr egységes és szép lesz. A harmadik funkció, hogy serkentve a fibroplaszt kollagén és elasztin termelését a bőr visszanyeri a vízháztartását a teljes kötőszövetben, így feszessé és egészségessé varázsolja a bőrt.

HASZNÁLAT: tisztítsa meg a kezelendő bőr felületet a SAP bőrtisztítóval, majd masszírozzon néhány cseppet az arc bőrébe és a dekoltázsba. Néhány perccel a cseppek felvitele után, kenjen fel hidratáló krémet. Az első héten csak 2-3 alkalommal használja a cseppeket (lehetőleg este). A második héttől kezdve használja a cseppeket minden este. A készítmény nyári időszakban/nyáron is használható, mivel megszűnteti a napsugarak okozta károsodást. Ez esetben a kedvező hatása, hogy az elhalt hámsejtektől megszabadított felhámréteg, tartósabban és egyenletesebben barnul.

 

 

COL – TÁPLÁLÁS ÉS VÉDELEM

TENGERI KOLLAGÉN ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY

Száraz, érzékeny és rozaceás bőrre javasolt

Vital + Active Col kollagén csepp 15ml

Simon Webpatika

A kollagén egy nélkülözhetetlen fehérje, mely a bőr egyik eleméből, a fehér rostokból épül fel, a kötőszövet feszesítő és támasztó funkcióját látja el. Az etimológiában a kollagén (görög jelentése: enyvadó) szó jobban kifejezi ennek a fehérjének a működését a kötőszövetekben. Ez a szerep hasonló egy tartószerkezethez, mely biztosítja a bőr és a sejtek közötti összetartozást, valamint védelmüket. Az évek múlásával a szervezetünk által termelt kollagén mennyisége jelentősen csökken. Termelődésének lelassulása vezet a ráncos és megereszkedett bőrhöz.

A különböző kutatások és kísérletek bebizonyították, hogy a TENGERI KOLLAGÉN védelmező hatást fejti ki a természetes kollagénre. A bőrünk minden rétegében, fizikai és kémiai szinten javítja az anyagcserét, ezzel hatékonyan lelassítva a bőr öregedését. A TENGERI KOLLAGÉN egy olyan anyag mely gazdag omega3 zsírsavakban és fehérjében, ezen felül tartalmaz hidroxiprolint, mely gondoskodik a bőr anyagcseréjéről. A TENGERI KOLLAGÉNT melegvizű tengerek, ellenőrzött, nem védett halaiból nyerik ki. A benne található aminosavak, a fehérjék és az omega3 javítják a felhámszövetet, ezáltal a bőr tápláltabb, feszesebb és védettebb lesz.

A VITALPLUS kutatói kielemezve a TENGERI KOLLAGÉN rendkívüli sajátosságait, kifejlesztettek egy koncentrált cseppet, mely magas oldható kollagén és hidrolizált elasztin tartalmának köszönhetően alkalmas a bőr védelmére, megnyugtatására, kipirosodásának enyhítésére, amely egy filmogén hatással is rendelkezik. Különleges állaga szinte azonnali hatását fejt ki a tüskés és szemcsés rétegere azáltal, hogy megvastagítja ezeket, és ezzel védelmet biztosítva az összes bőrréteg számára.

HASZNÁLAT: tisztítsa meg a kezelendő bőr felületet a SAP bőrtisztítóval, ezután helyezzen fel néhány cseppet arcára, nyakára és a dekoltázsára, majd gyengéden lentről lefelé haladó, kőrkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrébe amíg teljesen felszívódik. Ezután amennyiben szükséges használhatja a bőrtípusának megfelelő arckémet. Alkalmazása javasolt reggel és este.

 

Vital + Active SL fejbőrápoló 

Vital + SL fejbőrápoló korpa, zsíros haj

Simon Webpatika

Speciális tisztító hatású fejbőrápoló készítmény.

Tisztán tartja a faggyúmirigyek kivezető nyílását garantálva a bőr megfelelő oxigénellátását.

Zsíros, korpás, viszkető fejbőr tisztítására.

Az adagoló segítségével jutassa a készítményt közvetlenül a nedves fejbőrre.

1 percig körkörös mozdulatokkal masszírozza be.

Hagyja a fejbőrön néhány percig, majd öblítse le.

2-3 naponta alkalmazza a készítményt.

Gyermekektől távol tartandó!

Csak külsőleg alkalmazandó!

Szembe ne kerüljön!

A Vital + Active kozmetikumokat kis és nagy kiszerelésben keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP