Szőlőcukor

Szőlőcukor pasztilla Újfehértói

Szőlőcukor

Natúr, mentolos, citromos ízesítéssel.

A szőlőcukor azaz a glükóz egy monoszacharid. A szőlőcukor fehér színű kristályos  anyag, a vízben nagyon jól oldódik.

Szabad állapotban a legtöbb édes gyümölcsben előfordul a szőlőben is, ahonnan a neve ered.

Kötött állapotban a keményítő és a cellulóz alkotórészeként fordul elő. A szőlőcukor vizes oldatát édesítőszerként használják.

A szervezet számára fontos, az agy számára pedig egyedüli energiaforrás a szőlőcukor.

A szőlőcukor elősegíti a tanulási és emlékezési folyamatokat, javítja a koncentrálóképességet.

Hosszan tartó fizikai erőkifejtés, sportolás közben a cukrok bevitele javítja a kitartást, és csökkenti a fáradtságérzetet.

Sportolóknak, gyermekeknek, szívbetegeknek rendszeres használata javasolható.

Alkalmazás és adagolás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP