Neogranormon kenőcs, törlőkendő

A Neogranormon kenőcs egyedi receptúra alapján összeállított magyar termék, ami 1933 óta védi nemcsak a kisbabák nagyon érzékeny bőrét, de minden korosztály bőrére kiváló.

A kisbabák bőrének kezelésére alkalmasak a Neogranormon termékcsalád tagjai a Neogranormon kenőcs, a Neogranormon törlőkendő, a Neogranormon piros családi kenőcs.

 

Neogranormon kenőcs 100g

Neogranormon kenőcs 100g

 

Neogranormon kenőcs 150g

Neogranormon kenőcs 150g

A Neogranormon kenőcs hámosító, a bőr felmaródása, valamint kisebb hámhiányok kezelésére szolgáló kenőcs. Összetevőinek komplex hatása révén védi a hámsejteket, így az egészséges hámréteget is. Bőrregenerációt elősegítő hatása következtében fokozza a bőr ellenállását a fertőzésekkel szemben, elősegíti a hámsérülések gyógyulását. Alkalmas a felületes bőrsérülések, felmaródások (kidörzsölt orr, horzsolás), enyhe égési sebek hámosítására, valamint a pelenka okozta bőrgyulladás és szoptatás alatti berepedezett emlőbimbó kezelésére.

Mit tartalmaz a Neogranormon kenőcs?

–        A készítmény hatóanyagai az ergokalciferol (D2-vitamin), A-vitamin, pankreász-por (hasnyálmirigyből kivont emésztőenzimek) és cink-oxid. Egy gramm kenőcs 4 NE (0,1 mikrogramm) ergokalciferolt, 12 NE A-vitamint (8 mikrogramm szintetikus, olajos A‑vitamin‑koncentrátum formájában), 9 mg pankreász-port, 150 mg cink-oxidot tartalmaz. Egy gramm kenőcs 12 NE A-vitaminnal (retinol) egyenértékű mennyiségű (4,128 mikrogramm) retinol-acetátot tartalmaz.

–        Egyéb összetevők (segédanyagok): metil-parahidroxibenzoát, levendulaolaj, koleszterin, eukaliptuszolaj, glicerin-monosztearát 40-55, finomított napraforgóolaj, tisztított víz, gyapjúviasz (lanolin), sárga vazelin.

 

A Neogranormon 25 g-os gyártása átmenetileg szünetel, a Neogranormon Baba kenőcs 25 g más összetétellel elérhető:

A Neogranormon baba kenőcs védi a baba popsiját a pelenkakiütéstől,nyugtatja a kipirosodott bőrfelületet és gyengéden ápolja a bőrt.

Újszülött kortól alkalmazható, használata minden pelenkacsere alkalmával ajánlott.

Mindennapos ápolás és védelem a pelenkakiütés ellen.

Szoptatás alatt is alkalmazható, a berepedt emlőbimbó ápolására.

Neogranormon Baba kenőcs

 

Neogranormon kenőcs

 

 

Neogranormon törlőkendő gyengéden ápolja és tisztítja a baba bőrét, bőrbarát összetevőket kamillát és aloe verát tartalmaz, vastag, puha tapintású, textilhatású, nem ragad, alkoholmentes, tartósítószermentes, pH semleges, a baba egész testének áttörlésére is használható.

Neogranormon törlőkendő 55 db

 

 

Neogranormon Sensitive törlőkendő 

A Neogranormon Sensitive törlőkendő vastag, puha és textilhatású. Tartalmának köszönhetően gyengéden ápolja és tökéletesen tisztítja a baba érzékeny bőrét. A baba egész testének áttörlésére ajánljuk, érzékeny bőrűek részére is, újszülött kortól.

 

 

Neogranormon törlőkendő sensitive 55 db

 

 

 Neogranormon piros családi kenőcs vitamin és körömvirág tartalmánál fogva nyugtatja, ápolja a bőrt. Erősíti a bőr természetes védőrétegét, véd a kórokozókkal szemben.

Neogranormon piros

Adagolás és alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Neogranormon kenőcs ..

 

A Neogranormon kenőcs, Neogranormon piros kenőcs és a Neogranormon törlőkendő kapható a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP