HEEL homeopátiás komplex szerek

HEEL homopátiás komplex készítményekben a hatóanyagok egymás hatását erősítve fejtik ki hatásukat.

Természetes, mellékhatás mentes gyógymód, csecsemőkortól kezdve egész életünkön át sokféle problémára kínál megoldást.

 

A nők életének legfontosabb állomásai a születés, a serdülőkor, a felnőtté válás, a gyermekszülés, a gyermeknevelés, a változó kor. Ezen élethelyzetekben sokszor szembesülnek női betegségek-kel, amelyek leküzdéséhez fizikai és szellemi erejükre egyaránt nagy szükség van.

HEEL női szerek

 

A menstruáció kezdetén sok nőnél jelentkezik fejfájás. Jól ismerjük azt az érzést, amikor végre elérkezik a várva várt pihenés az életünket megzavarja a migrén. Vizsgaidőszakban a nagy szellemi megerőltetéstől is gyakran megfájdulhat a fejünk. A SPIGELON tabletta segít, természetes hatóanyagok a Spigelia a bal oldali fejfájás, a trigeminus neuralgia, az Atropa belladonna a szaggató fejfájás, a Gelsemium a bénultsággal járó abroncs-szerű fejfájás, a Melilotus a magas vérnyomás eredetű fejfájás, a Thuja a bal oldali homloktáji fejfájás homeopátiás szere, az összetevők egymás hatását kiegészítve hatnak.

Spigelon tabletta homeopátia

 

 

A változó kor is egy nehéz időszak, a hőhullámok, az ingerlékenység, a szívdobogás, a vértolulások, az alvászavarok, a depresszió mind-mind megzavarják a nők életét. A KLIMAKT HEEL tabletta a szervezet öngyógyító tevékenységeit serkentve segít ezt az időszakot könnyebben elviselni. Természetes hatóanyagok a Sepia idegkimerültség, depresszió, a Sulphur általános tisztító hatású, Sanguinaria a hőhullámokat kísérő láb és tenyér izzadások, a Strychnos ignatii az ingerlékenység, hiszti, Simarouba cedron a visszatérő idegfájdalom, a Lachesis a szívdobogás, a hőhullámok, Stannum metallicum az idegkimerültség szere, egymás hatását kiegészítve hatnak.

Klimakt Heel homeopátia Heel

 

Gyakran szorongunk is életünk során, kezdetben a karrier, később a gyermekünk, a szüleink, a saját mindennapjaink miatt. Idegkimerültség, nyugtalanság, ingerlékenység esetén a NERVOHEEL tabletták segítséget nyújthatnak. A Zincum isovalerianicum alvási panaszok, a Kalium bromatum alvajárás, álmatlanság, nyugtalanság, az Acidum phosphoricum a szellemi kimerültség, a Sepia az ingerlékenység, a depresszió, az alvászavarok, a Strychnos ignatii idegi zavarok és lehangoltság szerei, a természetes összetevők egymás hatását kiegészítve hatnak.

Nervoheel tabletta homeopátia Heel

 

SPASCUPREEL tabletta a menstruáció előtti, alatti görcsök, puffadás, de más gyomor, bél, epehólyag, húgyúti, izom görcsök esetén természetes gyógymódot kínál a szervezet öngyógyító erőinek serkentése révén. Az összetevők közül a Chamomilla a nyilalló, elviselhetetlen fájdalom, a görcs, a Colocynthis a fájdalmas menstruáció, az epe, a gyomor, a bél görcsei, a Veratrum album a görcsös, zsibbadásszerű fájdalom, az Aconit a szorongás, a gyomorideg szerei, amelyek egymás hatását erősítve hatnak.

Spascupreel tabletta homeopátia

 

 

Az emésztési zavarok, a puffadás, a gázok távozása kellemetlen probléma természetesen nemcsak a nők életében. A homopátiás Heel komplexek közül a NUX VOMICA HOMACCORD belsőleges oldatos cseppek segítséget nyújtanak. A hatóanyagok többféle hígításban találhatóak meg a cseppekben. A Strychnos nux vomica, a Colocynthis, a Lycopodium, a Bryonia mindegyike nagy szer a puffadás és az emésztési panaszok kezelésében, együtt alkalmazva pedig egymás hatását erősítik.

Nux vomica Homaccord csepp homeopátia Heel

 

 

 

HEEL készítmények a légúti rendszer, a nyirokrendszer működésének segítői:

 

HEEL légutakra

 

GRIPP-HEEL tabletta az influenza vírus, a nátha és a felső légutak egyéb hurutos gyulladásos megbetegedéseiben a szervezet öngyógyító mechanizmusát serkenti. Hatóanyagai az  Eupatorium a tipikus influenza tüneteire, amikor végtagfájdalom is kíséri a betegséget, a Phosphorus segíti a minél gyorsabb gyógyulást, a Bryonia amikor úgy érezzük, hogy mindenki hagyjon békén, ne is közelítsen csak fekszünk az ágyban mozdulatlanul, a Lachesis fertőző betegségek, az Aconit pedig amikor a tünetek hirtelen jönnek elő, bármilyen szél, huzat hatására rosszabbodik az állapotunk, ezek a szerek egymás hatását erősítve hatnak.

Gripp Heel tabletta influenza, megfázás

 

EUPHORBIUM COMPOSITUM -HEEL oldatos orrspray a különböző eredetű vírusos, bakteriális, allergiás eredetű orrnyálkahártya gyulladás, idült arc és orrmelléküreg gyulladás esetén az orrlégzést megkönnyíti, segíti a nehezen ürülő váladék eltávozását, megakadályozza az orr nyálkahártya kiszáradását. Főbb hatóanyagai az Euphorbium a felső légutak gyulladása, a Hepar sulfuris a gennyes gyulladások, a Luffa a nátha, a szénanátha okozta gyulladások, a Pulsatilla a fülkürt, az orr krónikus gyulladásainak jó szere, amelyek egymás hatását kiegészítve hatnak.

Hajtógázt nem tartalmaz, ideális szórófejes kiszerelés.

Euphorbium orrspray homeopátia Heel

 

ENGYSTOL tabletta aktiválja a szervezet öngyógyító tevékenységét vírus okozta fertőzések esetén. Láz, hidegrázás, borzongás, fejfájás, izombántalmak – jól ismert tünetei az influenzának. A Vincetoxicum a legjobb vírusölő szer, amelynek hatását a Sulphur segíti.

Engystol tabletta homeopátia Heel immunrendszer

LYMPHOMYOSOT belsőleges oldatos cseppek a nyirokcsomó gyulladásos vagy nem gyulladásos krónikus duzzadása esetén a szervezet öngyógyító erejét serkentve hatnak.

Lymphomyosot csepp homeopátia Heel

A torok és orrmandulák, mint a nyirokrendszer részei, szervezetünk védekező rendszere, védenek a baktériumok és vírusok támadása ellen. Főbb hatóanyagai közül a Ferrum iodatum nyirokcsomó duzzantara, a Calcium phosphoricum és a Myosotis a nyirokszövet túltengés, a Juglans regia a fitoterápiából is jól ismert szer, amit az apróbojtorjánnal együtt az énekesek rekedtségének legjobb szere, ezek a homeopátiás szerek egymás hatását kiegészítve hatnak.

 

TARTEPHEDREEL belsőleges oldatos cseppek a légutak lefelé húzódó hurutos állapotaiban gégegyulladás, légcsőgyulladás, hörghurut, köhögés esetén alkalmazható. A száraz, nehezen oldódó köhögés, ami akár hányásig is fokozódik szere a Cephaelis ipecacuanha, az Arsenicum iodatum a száraz, asztmatikus köhögés, az Atropa belladonna a torokgyulladások, a mandulagyulladások, a Natrium sulfuricum az asztma, a Hepatica nobilis torokgyulladás, hörgőgyulladás tapadós váladékkal szere, a hatóanyagok itt is, mint a többi homeopátiás komplexben egymás hatását kiegészítve hatnak.

Tartephedreel csepp homeopátia

 

BRONCHALIS HEEL tabletta enyhíti a köhögési ingert, csillapítja a légzési nehézséget, hörgőgyulladás, különösen dohányzás okozta hurut esetén a szervezet öngyógyító erejét segítve hat.

Főbb hatóanyagai az Atropa belladonna, ami a torok és mandulagyulladás, a Lobaria pulmonaria, ami a légutak akut gyulladásai, a Lobelia a szénanátha és az asztmatikus köhögés, a Bryonia a mellhártyagyulladás szerei, egymás hatását kiegészítve hatnak.

Bronchalis Heel homeopátia köhögés

 

LUFFEEL tabletta és oldatos orrspray szénanátha esetén az allergiás tünetek enyhítésére, az orrsprayben levő fiziológiás sóoldat megakadályozza az orrnyálkahártya kiszáradását, segíti a váladék távozását. Az orrsprayben levő hatóanyagok egymás hatását erősítve hatnak, a Luffa operculata a nátha, az allergia, a krónikus gyulladások, a Histamin a tipikus csalánkiütések, a Galphimia glauca az allergia, a Sulphur a bőr és nyálkahártya gyulladások szere.

A tablettában a Luffa operculata a nátha, a szénanátha, a krónikus gyulladások, az Arsenicum iodatum a nyirokcsomó gyulladások, a Lobelia és az Aralia az allergia, a nátha szerei.

Luffeel tabletta homeopátia HeelLuffeel orrspray homeopátia Heel

 

 

OCULOHEEL oldatos szemcsepp a szem irritációval és szemhéjszél gyulladással járó betegségek hatékony kezelésére a szervezet öngyógyító törekvéseinek serkentésével. Enyhíti a szúró, égő érzést, a fényérzékenységet, csillapítja a gyulladásos tüneteket. Fő hatóanyaga az Euphrasia officinalis a szemvidítófű, könnyezés, vérbőség, fényérzékenység, a Cochlearia officinalis traumás szemgyulladás, könnyezés, Jaborandi pilocarpus könnyezés, homályos látás, Echinacea gennyes gyulladások esetén egymás hatását kiegészítve hatnak.

Praktikus egyadagos kiszerelés, nem tartalmaz tartósítószert, kontaktlencse viselőknek is ajánlott.

Oculoheel szemcsepp

 

VIBURCOL homeopátiás végbélkúp természetes hatóanyagai a Pulsatilla, a Belladonna, a Chamomilla, a Dulcamara, a Calcium carbonicum egymás hatását jól kiegészítve csecsemők és kisgyermekek számára nyújt megoldást láz, nyugtalansági állapotok, fogzás, hasfájás, enyhe fertőzések esetén.

A kisbaba főleg az első néhány hónapban gyakran sír, nyugtalan, hasfájás kínozza, amit sok minden kiválthat a fejletlen emésztőrendszer, az anya nem megfelelő étrendje, de az is lehet túl mohón szopizik és így sok levegőt nyel be.

Később az első fogak megjelenésével szintén lehet nyugtalan, nem alszik, belázasodik, sokat sír.

A védőoltásokra sem egyformán reagálnak, van, akinél hőemelkedés, láz, nyugtalanság jelentkezik.
A Viburcol végbélkúp a szervezet öngyógyító törekvéseinek serkentésével hat.

Homeopátiás végbélkúp

 

A HEEL készítmények a csontok, az ízületek, az izmok működésének támogatásában

Rándulás, ficam, húzódás, zúzódás, ízületi folyadékgyülem, törés és műtét utáni ödéma vagy lágyrész duzzanat, csípő, térd, és kisízületek artrózisának kezelésére alkalmazható a TRAUMEEL tabletta, kenőcs formájában. Fő hatóanyagai az Arnica, a Calendula, a Bellis perennis sebgyógyító, vérzéscsillapító, hámosító, az Echinaeca és a Hepar sulfuris a gyulladások, gennyesedések, a Symphytum a húzódások, zúzódások, vérömlenyek, Chamomilla fájdalomra túlérzékenység, a Hypericum az idegek sérülése esetén a hatóanyagok egymás hatását kiegészítve hatnak.

Traumeel kenőcsTraumeel tabletta homeopátia Heel

 

Az ízületek kopása, a térdízületek, a csigolyaízületek, vagy sok ízületet egyszerre érintő artrózis, a váll ízület körüli kötőszövet fájdalmas gyulladása esetén a ZEEL tabletta és kenőcs nyújt segítséget. A ZEEL injekció receptre kapható gyógyszer.

Zeel tabletta homeopátia HeelZeel kenőcs homeopátia HeelZeel injekció homeopátia Heel

A porcanyagcsere javítása az Acidum alpha-liponicum és a Coenzym-A, a porckopás, a csontsejképződés serkentése a Cartilago suis, a reumás megbetegedésekre a Solanum dulcamara, a Rhus toxicodendron, a Sanguinaria canadensis. A hatóanyagok egymás hatását kiegészítve hatnak.

Zeel, Traumeel

Halicar kenőcs

Halicar kenőcs

Gyógynövénykivonat felhasználásával készült kenőcs.

Viszketéssel együtt járó különböző bőrgyulladások, pl. ekcema, neurodermitis (endogén ekcéma) tüneti kezelésére.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Alkalmazás és adagolás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől!

A HEEL homeopátiás komplex szereket keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP