Dr. Böhm bőr, haj, köröm tabletta

A mai világban nagy gondot fordítunk külsőnkre, különösen a haj , a bőr, a körmök egészségére, szépségére.

Dr. Böhm bőr, haj, köröm tabletta összetevői az aranyköles, a kovaföld, biotin, a szelén, a cink, a réz, a vas, a pantoténsav, az Msm biztosítja azokat a tápanyagokat, amelyekre szükség van, hogy ezt a célt elérjük.

Dr-Böhm-bőr-haj-köröm-tabelatt

 

A kovaföldben levő szilicium erősíti a bőrt és a kötőszövetet.

Az aranyköles telítetlen zsírsavakat tartalmat, ami a bőr szerkezet fontos alkotórésze, a pantoténsav és a biotin a sejtfelépítéshez szükséges enzimeket tartalmazza.

A vas megakadályozza a hajhullást, a szelén fontos antioxidáns, a réz az anyagcseréhez szükséges enzimeket tartalmazza.

Adagolás és alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Hajhullás bekövetkezhet nagy idegi megterhelés, stressz, testi-lelki megterhelés, energiahiány határára fiatalabb korban. A nők életében 2 olyan fontosabb életszakasz is van, amikor gyakrabban előfordul, az egyik a várandósság, a szülés, a másik a változókor környékén.
A változó korban a nők hormonháztartásának egyensúlya felborul, mely hatással van a haj állapotára és a hajnövekedésre is. A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a hölgyek szervezetében normálisan is jelen lévő férfi hormon (tesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása növekedni fog, aminek a következményeként a haj idő előtt vékony szálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik és a haj vonala a homlok tájékon egyre feljebb húzódik.

Férfiaknál a kopaszodás jellemző.

A hajhullás megelőzése és megakadályozása során hajszeszeket, samponokat, bedörzsölőket alkalmazunk. A fejbőr vérkeringését serkentik, így a fejbőr oxigénellátását fokozzák, segítik a hajhagymák erősödését, ezáltal a haj dúsabbá, erősebbé válik, serkentik a haj növekedését.
Belsőleg kapszulák, tabletták segítenek a hajhullás megakadályozásában. Jól ismert hatóanyag a köles, ami nagy segítséget jelenthet. Természetesen az étrendünkbe is beiktathatjuk a kölest.
A vitaminok közül a B vitaminok, az A vitamin, a C vitamin és az E vitamin segít. Az ásványi anyagok közül a cink, ami jól ismert immunrendszer-erősítő, a vas és a réz segíthet.A gyógynövények közül a csalán, a zsurló, a bojtorján.

A megfelelő termék kiválasztásában kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

A Dr Böhm Bőr, haj, köröm tablettákat keresse a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP