Alpine füldugó

Az ALPINE füldugó AlpineThermoShape anyagból készült, ami a test melegétől meglágyul a hallójáratban és felveszi annak formáját.

HYPOALLERGÉN.  Langyos szappanos vízzel jól tisztítható. Hosszú élettartamú.

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI KÁRTYÁRA is elszámolható.

ALPINE SLEEP SOFT füldugó

Zajszűrős füldugó kiszűri a mély frekvenciájú kellemetlen hangokat, amilyen a horkolás is. Nem kell aggódni, hogy reggel nem ébredünk fel az ébresztőóra jelzésére, mert azokat a hangokat átengedi.Jól tisztítható, szellőzik, puha, nem nyom és nem esik ki alvás közben sem.
Ajánljuk horkoló partner mellett, vonaton, forgalmas utak mellett lakóknak, tanulás közben is jó, hiszen a külvilág zajait távol tartja.
Alpine-Sleep Soft

 

ALPINE PARTY PLUG füldugó

Füldugó csillapítja a hangos zenét és megelőzi a fülcsengés kialakulását bulizás és koncertezés közben. A zenei élményen és minőségen nem változtat.

Átlátszó, diszkrét.

Alpine-PartyPlug

ALPINE FLYFIT füldugó

Füldugó megelőzi a nyomáskülönbség miatt kialakuló fülfájást utazás közben, repülőn, vonaton, buszon. Puha szűrő, könnyű tisztítani.

Alpine Fly Fit

ALPINE SWIMSAFE füldugó

Füldugó megakadályozza a víz fülbe jutását, úszás, fürdés, zuhanyozás, szörfözés vagy vízi sport közben. A beszédet és a környezet hangjait továbbra is lehet hallani.  Alpine SwimSafe

ALPINE PLUGGIES KIDS füldugó

Füldugó az érzékeny gyermekfülekre kifejlesztve, 3-12 éves korig. Úszás közben, koncerten, tanulás közben is alkalmazhatjuk. Puha, kényelmes, könnyen tisztítható.AlpinePluggiesKids

ALPINE WORKSAFE füldugó

Füldugó megvéd a káros és zavaró hangoktól munka, barkácsolás közben. A beszédhangokat halljuk. Megelőzi a halláskárosodást. Könnyű behelyezni és eltávolítani. AlpineWorkSafe

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Az Alpine füldugókat úszáshoz, munkavégzéshez, alváshoz, repüléshez, koncertre, gyerekeknek keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP