Dr. Wolff Alpecin, Linola,Plantur

A Dr. Wolff-Kutatócsoport munkájában nagy hangsúlyt fektet a kutatásokra és az újításokra. A cég az elmúlt évtizedek alatt a speciális technológiai megoldásoknak köszönhetően a különösen hatékony készítmények elismert specialistája lett.

Egy termék hatékonyságában döntő szerepet játszik a termék összetétele, továbbá az előkészítési és gyártási folyamatok egyaránt.

Aprólékos tudományos munkával végzi kutatásait, hiszen a cél az újabb, hatékony és korszerű termékek kifejlesztése, melynek alapját a hosszú évek tradíciója képezi.

A Dr Wolff termékek kiváló minőségű német kozmetikumok a haj, a bőr ápolására.  Hajhullásra Alpecin és Plantur készítmények,  a száraz, nagyon száraz, ekcémás bőr ápolására Linola termékek.

Linola termékcsalád:

 

Linola krém, sampon, fürdőolaj száraz bőr,ekcémaSimon Webpatika

 

Linola Fett hidrofób krém

Linola Fett hidrofób krém

Simon Webpatika

A Linola Fett a száraz bőr kezelésére szolgáló, a kiszáradt bőrön alkalmazandó krém.

A Linola Fett az ún. atópiás ekcéma (neurodermatitisz) enyhétől a mérsékelten súlyosig terjedő formáinak támogató kezelésére alkalmas, a szubakuttól a krónikus stádiumig.

Az atópiás ekcéma erős viszketéssel, bőrszárazsággal, bőr kivörösödésével (súlyos esetben sebesedéssel és felülfertőződéssel) járó, allergiás jellegű nem fertőző bőrbetegség.

Linola Fett fürdőolaj

Linola Fett fürdőolajSimon Webpatika

Száraz vagy hámló bőrproblémák, mint pl. pszoriázis (pikkelysömör) és neurodermatitisz (endogén ekcéma) kiegészítő kezelésére.

 

Linola Milch testápoló

Linola testápolóSimon Webpatika

Linola Milch testápolót speciálisan a száraz és igénybe vett bőr mindennapos alapápolására fejlesztették ki.

Megakadályozza a bőr kiszáradását, és helyreállítja a bőr zsír- és nedvességtartalmát.

Linola sampon

Linola samponSimon Webpatika

Linola Sampon kifejezetten a fejbőr és a haj kímélő tisztítására fejlesztették ki, száraz, érzékeny, neurodermatitiszre hajlamos bőrtípusra.

Nem tartalmaz színező- ,illatanyagokat, tartósítószereket.

 

A Dr Wolff Alpecin termékcsalád  szakértők által kifejlesztett termékei az egészséges haj megőrzését és a hajnövekedés serkentését szolgálják.

Alpecin koffein sampon hajszesz hajhullás ellenSimon Webpatika

 

Alpecin Koffein sampon a hajmosás során stimulálja a hajhagymákat szabadalmaztatott bőraktivátorral. Serkenti a hajnövekedést, a koffein a hajszálak mentén behatol a hajhagymákba. Megelőzi az örökletes hajhullást.
Alkalmazás: hagyja 2 percig a fejbőrön a sampont, ez idő elteltével a koffein már kimutatható a hajhagymákban.Mindennapos használatra.

Alpecin-koffein-sampon

Simon Webpatika 

 

Alpecin Koffein hajszesz erősíti a hajhagymákat,megelőzi az örökletes hajhullást. A koffein tartalmú hatóanyag-kombináció serkenti az új hajszálak növekedését, támogatja a hajhagymákat, hogy hosszú időn át aktívak maradjanak.
Alkalmazás: minden hajmosást követően a fejbőrre adagolni, bemasszírozni a fejbőrbe.Ne öblítse ki!

 

Alpecin-Koffein-hajszesz

Simon Webpatika

 

Alpecin Tuning sampon felfrissíti a haj természetes színét,és árnyalja az első ősz hajszálakat.A kor előrehaladtával egyre több hajhagyma veszíti el azt a képességét, hogy színképző melanin pigmenteket képezzen, ezért a hajszálak megőszülnek, kifehérednek. Minél több hajszál őszül meg, annál szürkébbnek hat a hajkorona. Az ebben a samponban lévő intenzív pigmentek folytán a haj ismét sötétebb árnyalatú lesz, és sűrűbbnek tűnik.

Alkalmazás: mindennap,  a koffein  2 perc hatóidő után hat.

Alpecin-Tuning-sampon

Simon Webpatika   

 

Alpecin Sport sampon

Azok a férfiak, akik sportoláskor mindent beleadnak, gyakran észlelik hajhullás jeleit. Amikor ugyanis az izomzat rengeteg energiát használ fel, az emberi szervezet kénytelen máshol takarékoskodni – például a hajhagymáknál. Hajhullás-  örökletes és stressz következtében kialakuló hajhulláseszélye fenyeget.

Fizikai megterhelés esetén ezért javasolt az Alpecin Sport koffein sampon használata. A készítmény speciális Alpecin-koffeinből, taurinból és mikrotápanyagokból álló hatóanyag-kombinációjával pótolja a hajhagymák energiaellátását. Ezzel megelőzi a hajhullást*.

* örökletes és stressz következtében kialakuló hajhullás

Hagyja 2 percig hatni a Sport koffein sampon CTX-et, hogy a hatóanyag-kombináció eljuthasson a fejbőrtől egészen a hajhagymákig.

Figyelmeztetés hivatásos sportolóknak:
az Alpecin-koffein kimutatható a hajhagymákban

Alpecin Sport sampon

 Simon Webpatika

 

Plantur termékcsalád:

Plantur 21, 39 koffein sampon, hajszeszSimon Webpatika

 

Plantur 39 koffeines sampon és hajszesz

Plantur 39 Koffein sampon, hajszeszSimon Webpatika

Hölgyek esetében a változókor kezdete előtt a hajgyökerek és a haj védelméről, a női hormonok (ösztrogén) megfelelő szintje gondoskodik. A nők hormonháztartásának egyensúlya a változó korban felborul, mely hatással van a haj állapotára és a hajnövekedésre is. A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a hölgyek szervezetében normálisan is jelen lévő férfi hormon (tesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása növekedni fog, aminek a következményeként a haj idő előtt vékony szálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik és a haj vonala a homlok tájékon egyre feljebb húzódik.

 

A Plantur 39 samponban lévő koffein komplex erősíti a hajhagymákat, segíti a hajnövekedést, kivédi a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatását. A hatóanyag már hajmosás közben behatol a hajhagymákba (már 2 perces hatóidő elegendő a hatóanyag hajhagymákba jutásához). Alkalmazás 2 percig hagyja a fejbőrön hajmosás közben, majd öblítse ki.

Plantur 39 samponSimon Webpatika

Naponta 1 alkalommal csepegtesse a fejbőrre a Plantur 39 koffeines hajszeszt, majd alaposan masszírozza be a hajas fejbőrbe, ne öblítse le a haját, várja meg míg megszárad, majd fésülje meg a haját.

Plantur 39 hajszeszSimon Webpatika

 Plantur 39 Haj -Aktív kapszula

A haj-aktív kapszula belülről támogatja a koffeinalapú Plantur39 kezelést.

A haj töredezetté, merevvé és vékonnyá válhat. A haj-aktív kapszulában található vitalizáló összetevők – a biotin és a szelén – élénkítik a hajhagymákat és a fejbőrt. Az összetételben található cink a fejbőr szempontjából fontos nyomelem. Az egészséges fejbőr az erőteljes hajnövekedés előfeltétele.

Plantur 39 Haj - Aktív kapszula hajhullás

 Simon Webpatika

Plantur 21 Nutri- Koffein sampon és elixir

Plantur 21 koffein sampon, elixir

Fiatal korban a hajnövekedés csökkenését az energiahiány, a stressz, a testi-lelki megterhelés is okozhatja. A Nutri-Koffein komplex javítja a hajhagymák energiaellátását. Biotin, magnézium, kálcium, cink, vitaminok a koffeinnel együtt energia depót képeznek a hajhagymákban, így 24 órán keresztül fenntartják a megfelelő energiaellátást.

Alkalmazás: a Plantur 21 Nutri koffein elixirt napi egyszer a fejbőrbe bemasszírozni, ne öblítse ki.

Plantur 21 ElixirSimon Webpatika

 

 Plantur 21 Nutri-koffein sampont hagyja a hajon 2 percig, majd utána öblítse le.

Plantur Nutri Koffein 21 samponSimon Webpatika

 

 

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől és asszisztenseinktől!

A Dr. Wolff termékeket keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP