Terhességi tesztek

A terhességmeghatározó tesztet önállóan, otthon, könnyen elvégezheti. A teszt a human choriogonadotropin hormon /hCG/ jelenlétét mutatja ki, ami a terhesség nagyon korai szakaszában megjelenik a vizeletben. A vizsgálatot bármikor el lehet végezni, de a reggeli első vizelet mintából végzett vizsgálat a legoptimálisabb, mert annak legmagasabb a hCG tartalma.

A human choriogonadotropin /hCG/ egy hormon, amelyet a a fejlődő méhlepény röviddel a fogantatást követően elkezd termelni és kiválasztódik a vizeletbe. A terhességi teszt antitesteket tartalmaz, amelyek specifikusan kötődnek ehhez a hormonhoz.

WALENTIN egylépéses terhességmeghatározó tesztkazetta

Walentin terhességi teszt kazetta

A vizeletmintának a kazettába történő cseppentését követően a minta a kapillaritás elvének megfelelően a membrán mentén halad. Amikor a mintában levő hCG eléri a membránon a vizsgálati zóna területét, egy színes vonal jelenik meg. Színes vonal hiánya negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzéseként egy színes vonal jelenik meg az ellenőrző mező területén, amennyiben a vizsgálat megfelelően lett végrehajtva.

WALENTIN egylépéses terhességmeghatározó tesztcsík

Walentin terhességi teszt csík

A tesztcsíknak a vizelet mintába történő merítését követően a minta a kapillaritás elvének megfelelően a membrán mentén halad. Amikor a mintában levő hCG eléri a membránon a vizsgálati zóna területét, egy színes vonal jelenik meg. Színes vonal hiánya negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzéseként egy színes vonal jelenik meg az ellenőrző mező területén, amennyiben a vizsgálat megfelelően lett végrehajtva.

Terhességi tesztek Walentin HCG

WALENTIN egylépéses terhességmeghatározó vizeletsugaras teszt

Walentin terhességi teszt vizeletsugaras
A tesztet a vizeletsugárba tartva ,amint a vizelet minta a tesztbe jut, a minta a kapillaritás elvének megfelelően a membrán mentén halad. Amikor a mintában levő hCG eléri a membránon a vizsgálati zóna területét, egy színes vonal jelenik meg. Színes vonal hiánya negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzéseként egy színes vonal jelenik meg az ellenőrző mező területén, amennyiben a vizsgálat megfelelően lett végrehajtva.

HCG LINE egylépéses terhességmeghatározó tesztkazetta

HCG terhességi teszt kazetta

A vizeletmintának a kazettába történő cseppentését követően a minta a kapillaritás elvének megfelelően a membrán mentén halad. Amikor a mintában levő hCG eléri a membránon a vizsgálati zóna területét, egy színes vonal jelenik meg. Színes vonal hiánya negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzéseként egy színes vonal jelenik meg az kontroll zóna területén, amennyiben a vizsgálat megfelelően lett végrehajtva.

HCG LINE egylépéses terhességmeghatározó vizeletsugaras teszt

HCG terhességi teszt vizeletsugaras

A tesztet a vizeletsugárba tartva, amin t a vizelet minta a tesztbe jut, a minta a kapillaritás elvének megfelelően a membrán mentén halad. Amikor a mintában levő hCG eléri a membránon a vizsgálati zóna területét, egy színes vonal jelenik meg. Színes vonal hiánya negatív eredményt jelez. Az eljárás ellenőrzéseként egy színes vonal jelenik meg az kontroll zóna területén, amennyiben a vizsgálat megfelelően lett végrehajtva.

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől és asszisztenseinktől!

A terhességi teszteket keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP