Termékek

A Simon patikában a hagyományos gyógyszerellátáson túl sok egyéb  az egészség megőrzését szolgáló terméket is megtalál.

A homeopátiás gyógyszerek közül a Simon patika a Remedia, a Peithner, a Boiron mono és komplex gyógyszereit, a Phönix , a Heel komplex készítményeit kínálja. Homeopátiás golyócskák, tabletták, oldatok, kenőcsök, szemcsepp, injekció, oldatok a homeopátiás termékek kínálatából.

A homeopátiás szerek tárolására szolgáló rézszálas tasakot, a homeopátiás kezelés mellett ajánlott mentol- mentes fogkrémeket, szájvizeket, homeopátiás könyveket, újságokat, ingyenes kiadványokat szintén megtalál. Homeopátiás végzettségű szakembereink segítenek Önöknek.

A Schüssler sók kis és nagy kiszereléseit is megtalálja a Simon patikában. Ha többet szeretne megtudni a Schüssler sók használatáról, a Schüssler arcdiagnosztikai könyvben mindent megtalál. A Schüssler arcdiagnosztikához ingyenes kiadványokat is kínálunk. Képzett Schüssler arcdiagnosztika szakembereink a rendelkezésükre állnak.

A Bach virágterápia is segítségünkre lehet, ehhez a teljes Bach virágesszencia sorozatot, a Bach Rescue- elsősegély termékeket kínáljuk. Ingyenes kiadványok a gyermekek és a várandósok Bach virágterápiával való kezeléséhez. Képzett Bach virágterapeuta nyújt segítséget a Simon patikában.

A gyógynövények, a gyógyteák, a gyógyteakeverékek széles palettáját ajánljuk: a Herbária, a Pannonhalmi, a Mecsek egykomponensű teáit és a teakeverékeit, a Mama gyógynövényei egykomponensű teáit, a Chen patika teáit. A gyógynövényekből készült cukorkákat egyaránt megtalálja a Simon patikában.

A gyógyvizek közül a Hunyadi János, a Ferenc József, a Mira és Mira Baby, a Salvus, a Parádi és a Preventa gyógyvíz szintén megtalálható a Simon patikában.

Könyveket is kínálunk a Simon patikában az egészséggel és a betegséggel kapcsolódóan, homeopátiás, diétás, ismeretterjesztő könyvek – cukorbetegeknek, magas vérnyomásban, szívbetegségben/hogy csak a leggyakoribb betegségeket említsük/szenvedőknek.

Tápszerek  és speciális gyógyászati célra szánt tápszerek is a Simon patika kínálatában.

Kötszerek segítséget nyújtanak a sérülések, a horzsolások, az égések, a csípések, a zúzódások, a húzódások során. Ehhez kínálunk ragtapaszokat, mull lapokat, mullpólyákat, ragasztó szalagokat, sebtapaszokat, hálókötszereket, egy szóval mindent, ami a sebellátáshoz szükséges.

A gyógyászati segédeszközök fogalma az inkontinencia betéteket, a pelenkát, a mellvizsgáló eszközt, a lázmérőt, a sópipát, az orrmosó, az orrszívó készüléket, a vérnyomásmérő és a vércukormérő készüléket, az ezekhez szükséges elemeket, az egyéb eszközöket mind -mind magában foglalja.

A babaápoláshoz, a fogápoláshoz, a hajápoláshoz, a lábápoláshoz való termékek valamint speciális Fahéjas talpbetét is megtalálható a Simon patikában.

A kozmetikai szerek közül megtalálja a Schüssler Natur Cosmedics, az Eucerin, a Helia-D, a Vichy, a La Roche Posay, az M&D hialuronsav, a Psorioderm, a Babé, a Charlotte, az Estrea, a Vermix készítményeit. A Simon patika szakemberei rendszeres továbbképzésben részesülnek ezen a téren, hogy segítséget tudjanak nyújtani az arctípusnak megfelelő termékek kiválasztásában.

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP