Alpecin sampon, hajszesz hajhullás ellen

A Dr Wolff Alpecin termékcsalád  szakértők által kifejlesztett termékei az egészséges haj megőrzését és a hajnövekedés serkentését szolgálják.

Alpecin Koffein sampon a hajmosás során stimulálja a hajhagymákat szabadalmaztatott bőraktivátorral. Serkenti a hajnövekedést, a koffein a hajszálak mentén behatol a hajhagymákba. Megelőzi az örökletes hajhullást.
Alkalmazás: hagyja 2 percig a fejbőrön a sampont, ez idő elteltével a koffein már kimutatható a hajhagymákban.Mindennapos használatra.

Alpecin-koffein-sampon

Simon Webpatika 

 

Alpecin Koffein hajszesz erősíti a hajhagymákat,megelőzi az örökletes hajhullást. A koffein tartalmú hatóanyag-kombináció serkenti az új hajszálak növekedését, támogatja a hajhagymákat, hogy hosszú időn át aktívak maradjanak.
Alkalmazás: minden hajmosást követően a fejbőrre adagolni, bemasszírozni a fejbőrbe.Ne öblítse ki!

 

Alpecin-Koffein-hajszesz

Simon Webpatika

 

Alpecin Tuning sampon felfrissíti a haj természetes színét,és árnyalja az első ősz hajszálakat.A kor előrehaladtával egyre több hajhagyma veszíti el azt a képességét, hogy színképző melanin pigmenteket képezzen, ezért a hajszálak megőszülnek, kifehérednek. Minél több hajszál őszül meg, annál szürkébbnek hat a hajkorona. Az ebben a samponban lévő intenzív pigmentek folytán a haj ismét sötétebb árnyalatú lesz, és sűrűbbnek tűnik.

Alkalmazás: mindennap,  a koffein  2 perc hatóidő után hat.

Alpecin-Tuning-sampon

Simon Webpatika   

 

Alpecin Sport sampon

Azok a férfiak, akik sportoláskor mindent beleadnak, gyakran észlelik hajhullás jeleit. Amikor ugyanis az izomzat rengeteg energiát használ fel, az emberi szervezet kénytelen máshol takarékoskodni – például a hajhagymáknál. Hajhullás-  örökletes és stressz következtében kialakuló hajhulláseszélye fenyeget.

Fizikai megterhelés esetén ezért javasolt az Alpecin Sport koffein sampon használata. A készítmény speciális Alpecin-koffeinből, taurinból és mikrotápanyagokból álló hatóanyag-kombinációjával pótolja a hajhagymák energiaellátását. Ezzel megelőzi a hajhullást*.

* örökletes és stressz következtében kialakuló hajhullás

Hagyja 2 percig hatni a Sport koffein sampon CTX-et, hogy a hatóanyag-kombináció eljuthasson a fejbőrtől egészen a hajhagymákig.

Figyelmeztetés hivatásos sportolóknak:
az Alpecin-koffein kimutatható a hajhagymákban

Alpecin Sport sampon

 Simon Webpatika

 

Az Alpecin termékeket keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában! 

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

 

 

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP