Házipatika csomag összeállítása

Biztos előfordult már Önnel, hogy épp akkor fájdult meg a feje vagy vágta el a kezét, amikor nem volt otthon fájdalomcsillapító vagy ragtapasz. Segítünk összeállítani, melyek azok a gyógyszerek, kötszerek, amelyeknek minden háztartásban megtalálhatónak kellene lenniük, hogy ne azzal teljenek el az értékes percek,hogy azt keressük, melyik gyógyszertár van nyitva vagy hol található orvosi ügyelet.

Általános fájdalomcsillapító, ami jó fejfájásra, fogfájásra, lázra, hátfájásra. A leggyakrabban hétvégén jön a fejfájás, a migrén, a fogfájás.

Fájdalomcsillapító

Görcsoldó, legyen szó bármilyen görcsről, menstruációs-, epegörcs hiszen nagyon fontos, hogy minél hamarabb megszűnjön ez az állapot.

Görcsoldó gyógyszer

Hasfogó, széntabletta a méreganyagok minél előbbi közömbösítéséhez. Probiotikumok a belek állapotának rendbe tételéhez, antibiotikum kúra után is.

Hasfogó

 

Hashajtóra is szükségünk lehet, nagyon sokan küzdenek székrekedéssel.

Székletlazítók, székrekedés ellen

Hányáscsillapító-ra, hányás, hányinger esetén is nagyon fontos, minél előbb bevesszük a gyógyszert, annál hamarabb múlik ez az állapot.

Hányás csillapító

 

Herpesz elleni kenőcs, ez száz százalék, hogy olyankor jön elő a herpesz, amikor valami nagyon fontos eseményre vagy egy randira készülünk.

Herpesz kenőcs

 

Sebfertőtlenítőre és sebtapaszra, mert pont akkor vágjuk el, amikor nincs otthon mivel fertőtleníteni, bekötözni.

Sebfertőtlenítő, sebtapasz, sérülés

 

Sportol? Elő szokott fordulni húzódás, zúzódás, ezekre is nagyszerű kenőcsöket tudunk ajánlani.

Több műszakban dolgozik? Sokszor felborul a nappalok és az éjszakák ritmusa? Erre is van megoldás.

Sokszor puffad ételek fogyasztása után? Erre való szert is tartson a házipatikában!

Gyomorsav, puffadás

Olyan helyen lakik, ahol sok a szúnyog? Megelőzésre is és csípés utánra is legyen otthon megoldás.

A képeken jól látszik mennyi lehetőség közül lehet választani, az Önnek és családjának a legmegfelelőbb gyógyszerek kiválasztásában gyógyszerészeink és asszisztenseink segítséget tudnak nyújtani. Ne feledje kockázatokról és mellékhatásokról, alkalmazásról és adagolásról kérdezze gyógyszerészét!

Az életritmusát, a környezetét, a szokásait, az igényeit, a rendszeresen szedett gyógyszereit maximálisan figyelembe véve állítják össze szakembereink az Ön házipatikáját!

Facebook

OLDALTÉRKÉP