Fogkefe, fogköztisztító kefe

A fogápolás mindennapi feladataink közé tartozik, a helyesen végzett fogmosással megakadályozhatjuk a fogszuvasodást, a fogínyvérzést, a fogínygyulladást. Fontos a megfelelő fogkefe kiválasztása. Sokféle fogkefe közül válasszuk ki azt, ami hozzánk illik. Figyeljünk a fogkefe fejére, hogy megfelelő nagyságú legyen, a fogkefe sörtéjére, hogy lágy vagy kemény legyen, ne okozzon sérülést. A fogkefe nyelére, jól illeszkedjen a kezünkbe, könnyű legyen a fogmosás. A fogkeféket célszerű lenne havonta, kéthavonta cserélni.Fontos megtanulni a helyes fogmosás technikáját is.

CURAPROX fogkefék hatékonyan tisztítanak, nem okoznak sérülést, egyszerű a használatuk.

Curaprox fogkefe

Simon Webpatika

 

Curaprox ultra soft 5460 fogkefe különlegesen puha, mégis tartós és hatékony.

A Curaprox fogkefék rendkívül hatékony és kíméletes fogápolást biztosítanak mindenki számára. A Curaprox CS 5460 esetében több mint 5460 ultrafinom, sűrű csomózású CUREN szál alkotja a hatékony és rendkívül puha kefefej tisztító felületét. Az egyes ultrafinom szálak -megfelelő használat mellett – sérülés nélkül tisztítják meg a nehezen elérhető fogfelszíneket és az ínyt is. Érzékeny fogú emberek, valamint kismamák számára is fontos az ún. terhességi fogínygyulladás idején, hogy sérülésmentesen tisztíthatják vele a fogaikat.

 

Curaprox Ultra soft 5460 fogkefe puha

Simon Webpatika

 

Curaprox super soft 3960 fogkefe nagyon finom és puha.

A Curaprox CS 3960 esetében a 3960 magas sörteszám és a speciális, sűrű csomózású CUREN szálnak  köszönhetően ideális azoknak akik a puha fogkefét kedvelik és szeretnék kiméletesen tisztítani a fogaikat. Az egyes finom szálak megfelelő használat mellett – sérülés nélkül tisztítják meg a nehezen elérhető fogfelszíneket és az ínyt is.

Curaprox Super soft 3960 fogkefe puha

Simon Webpatika

 

Curaprox soft 1560 fogkefe közepesen kemény.

Az ínygyulladás, a fogágy-gyulladás és a fogszuvasodás kizárólag akkor előzhető meg, ha rendszeresen és megfelelően tisztítjuk fogaink minden felszínét, minél puhább szálakból álló fogkefével és a megfelelő szájápolási technikával. A nagyobb szálsűrűség ugyanis hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé, míg a puhaság az érzékeny ínyt és fognyakat kíméli.

Curaprox fogkefe soft 1560

 Simon Webpatika

 

Elmex fogszuvasodás elleni fogkefe

Elmex InterX a fogközöket is elérő alapos tisztítás az X sörtékkel.

A lekerekített sörtevégek lehetővé teszik a kíméletes tisztítást.

Ergonomikusan kialakított nyél.

Elmex fogkefe fogszuvasodás ellen

  Simon Webpatika

Jordan fogkefe Target White közepes

A fogkefe fej kis mérete és a meghosszabbított sörték a fogkefe fej végén segítik a nehezen elérhető hátsó fogak tisztítását. A karcsú áttetsző, ergonomikus markolat kialakításával kivételesen jó hozzáférést biztosít a száj minden területéhez.

Jordan target White fogkefe

  Simon Webpatika

                                

A gyermekek részére speciális kis fejjel és különféle dizájnnal ellátott fogkefék.

Fogkefék

 Elmex fogkefe gyerek 3-6 év

Gyerekbarát fogkefe, mely a gyerekeket játékosan tanítja a helyes fogmosásra.

Kis, puha borítású kefefej, a gyerekek speciális igényeihez igazodva.

Sárga sörtezóna, mely megkönnyíti a gyerek fogkrém helyes adagolását.

Lágy, kerekített sörték, melyek biztosítják a tejfogak tisztítását.

Ergonomikusan kifejlesztett nyél, mely alkalmazkodik a gyerek kezéhez, ugyanakkor lehetővé teszi a szülői segítségnyújtást.

Elmex gyerek fogkefe 3-6 év

Simon Webpatika

Fogköztisztításhoz  speciális kefék különféle méretekben kaphatóak. Ezek a kefék azért fontosak, mert a fogkefével nem minden részhez férünk hozzá, de a fogköztisztító kefék segítségével a legkisebb résből is el tudjuk távolítani a lepedéket, az ételmaradékokat.

Oral-B fogköztisztító kefe

Oral-B fogköztisztító kefe

Simon Webpatika

Curaprox Prime Plus 07 fogköztisztító kefe

A mindennapi  fog és szájápolás része a fogköztisztítás is. A fogak közötti rések tisztítására speciális, finom drótból készült CURAPROX CPS “prime” kefe.

0,7mm-nél nagyobb fogközök tisztításához.

Curaprox Prime Plus fogköztisztító kefe 07

Simon Webpatika 

Curaprox Prime Plus 08 fogköztisztító kefe

A mindennapi  fog és szájápolás része a fogköztisztítás is. A fogak közötti rések tisztítására speciális, finom drótból készült CURAPROX CPS “prime” kefe.

0,8 mm-nél nagyobb fogközök tisztításához.

Curaprox Prime Plus fogköztisztító kefe

Simon Webpatika

 

Az érzékeny fogínnyel rendelkezőknek speciális lágy fogkeféket ajánlunk. A Meridol fogkefe lágy, puha, nem okoz sérülést még a gyulladt, érzékeny fogíny esetén sem.

 

Meridol fogkefe

Simon Webpatika

 

A gyermekeket már kicsi korban meg kell tanítani a helyes fogmosásra, már az első fogak megjelenésekor  baba tanulószettel  tanítsuk meg a fogápolásra.

Nenedent- Baby tanulószett az első fogacskákhoz, ujjra húzható fogkefe szilikonból,és xilitet valamint kovagélt tartalmazó fogkrém.

Kisbabák és gyermekek részére 6 hónapos kortól 2 éves korig. Nagyon gyengéd, eltávolítja a foglepedékeket, véd a fogszuvasodástól. Fluoridmentes. Tartósítószer mentes. Nem tartalmaz borsmentaolajat, szacharint, nátrium-laurilszulfátot, semleges ph. Kellemes gyümölcs ízű aroma.

Használata: húzza óvatosan a mutatóujjára vagy a kisujjára a speciális gyűszűformájú fogkefét. A masszírozó fej közvetlenül az ujjhegynél legyen. Tegyen a masszírozó fejre a Nenedent-Baby tanuló fogkrémből egy keveset, majd körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a gyermek első fogacskáit. A  gyermeket könnyen és egyszerűen meg lehet így tanítani a későbbi önálló fogmosásra is.

Használat után a fogkefét alaposan öblítse le. az ujjra húzható fogkefe mosogatógépben is tisztítható.

Nenedent tanulószett

 Simon Webpatika

 

 Vitis Orthodontic fogkefe fogszabályozóhoz

A fogszabályzót viselőnek nehéznek tűnhet a lepedék eltávolítása a fogakról és az ínyszélről. A  fogszabályozó tisztításához való fogkefe segítségével a külső és a belső felületeken, a fogak rágófelszínén megtelepedő lepedékeket távolíthatja el. A fogszabályozó környékét, először felülről lefelé, majd fordítva is mossa meg. Fontos, hogy a fogkefe sörtéi behatoljanak a résekbe,a fogak és a drótok valamint az ínyek felszínén is.

Vitis fogkefe fogszabályozóhoz

Simon Webpatika

A megfelelő fogkefe, fogköztisztító kiválasztásához kérje gyógyszerészeink, asszisztenseink segítségét.

A fogkefék, speciális fogköztisztító kefék, fogszabályozó tisztításához való fogkefék kaphatóak a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP