Fülzsír oldása fülspray,oldat

A fülzsír egy savas kémhatású anyag, melynek legfőbb feladata, hogy megvédje a fülünket a káros környezeti hatásoktól és a kórokozóktól. A fülzsír magához köti a fülbe jutott kórokozókat, a por és kosz szemcséket és ez a sárga színű, viaszos, zsíros védőréteg megakadályozza, hogy a kórokozók az érzékenyebb területekre jussanak.

Előfordul néha, hogy túl sok fülzsír termelődik, ilyenkor a hallójáratunk gyakran eldugulhat és úgy érezhetjük, hogy nem hallunk semmit.

A fültisztítóval azonban gyakran a zsírt csak még mélyebbre tolhatjuk, egészen a dobhártyáig, ami komoly problémákat is okozhat, hiszen innen már csak egy szakember képes eltávolítani a fülzsírt.

Audispray Adult fülspray

Audispray fülspray fülzsír

Mikrobiológiailag ellenőrzött tengeri eredetű hipertóniás oldat, amely azáltal, hogy folyékonnyá teszi és feloldja a fülzsírt, elősegíti annak természetes kiürülését. 6 éves kortól, heti 2-3 alkalommal, azoknál a személyeknél, akiknél sok fülzsír termelődik, illetve akik protézist hordanak, naponta egy permetezés fülenként. Csak orvosi tanácsra használja fülgyulladás és fájdalmak esetén, vagy olyan gyermekeknél, akiknek problémájuk van, vagy volt a fülükkel és/vagy dobhártyájukkal.

Használata fülgyulladás, fülfájás, dobhártya perforáció, szédülés vagy korábbi fül operáció esetén csak orvosi konzultáció mellett javallott.

OtoMer Baby tengervizes oldat a fül higiéniájára

Oto Mer Baby fülspray

Izotóniás tengervizes oldat gyerekeknek a fül tisztítására és a fülzsír eltávolítására. Megelőzi a fülzsír felhalmozódását fültisztító használata nélkül. Aerosol mentes. Tartósítószert nem tartalmaz.

3 hónapos kortól 3 éves korig mindkét fülbe naponta 1-1 alkalommal 1-1 fúvás, 3 éves kortól naponta 2 alkalommal 1-1 fúvás.

Fülgyulladás, dobhártyaszakadás, dobhártya perforáció esetén ne alkamazza. A szórófejet minden használat után öblítse ki bő vízzel.

OtoMer fülspray 

OtoMer fülspray

 

Izotóniás tengervizes oldat a fül tisztítására és a fülzsír eltávolítására.

Megelőzi a fülzsír felhalmozódását fültisztító használata nélkül.

Aerosol mentes. Tartósítószert nem tartalmaz.

Fülgyulladás, dobhártyaszakadás, dobhártya perforáció esetén ne alkalmazza.

A szórófejet minden használat után öblítse ki bő vízzel.

Otosan fülcsepp

Otosan fülcsepp fülzsír

Rendszeres használata megelőzi a túlzott fülzsír termelődést és hozzájárul a fül állandó és megfelelő higiéniájához.

A termék ajánlott gyermekek, felnőttek, hallókészüléket viselők számára is.

Hatóanyagok: propolisz, fekete ribiszke olaj.

Mesterséges tartósító- vagy színező anyagot nem tartalmaz.

Fülzsír esetén heti 1 alkalommal, a fejét hajtsa oldalra 3-5 cseppet cseppentsen a fülébe, (a hallójáratba ne dugja be a csppentőt). Becseppentés után 10-20 percig a fület olyan helyzetbe kell tartani, hogy a becseppentett oldat ne tudjon kifolyni.

Fülzsír okozta füldugulás esetén naponta 2 alkalommal 3-4 napig.

Ha panaszok nem javulnak forduljon orvoshoz!

 

Otosan fülspray

Otosan fülspray fülzsír

Rendszeres használata megelőzi a túlzott fülzsír termelődést és hozzájárul a fül állandó és megfelelő higiéniájához.

Hatóanyagok: Aloe, mályva, kamilla,citrom kivonat, teafa olaj

 

Master Aid Cerumina Gocce fülcsepp

Master aid Cerumina fülcsepp fülzsír

kiválóan alkalmas a fülzsír dugó feloldására, a füljárat megfelelő tisztítására, és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére (halláscsökkenés, viszketés, fülzúgás), amelyek előfordulhatnak tengerben, uszodában való fürdés, víz alatti merülések, és nyomásváltozással járó utazások (repülőgép vagy magas hegyek) után, így visszaállítja a jobb hallásműködést.

Alkalmazás:
Minden esetben, ha a fülnek bármilyen rendellenessége mutatkozik. Az esetleges fül problémák megelőzése érdekében a termékeket használata javasolt havonta legalább 2-szer. Növényi olaj tartalmának köszönhetően már 2 éves kortól használható. A csepp formátumú kiszerelés egy tradicionális felhasználási módot tesz lehetővé.

1. Helyezze a GOCCE adagolófejét a hallójárat bemenetéhez, de ne nyomja be túl erősen a fül belsejébe.
2. Nyomja meg a GOCCE adagolófejét, hogy 4-5 cseppet a fülbe juttasson.
3. Várjon néhány másodpercet, hogy a szennyeződések feloldódjanak, majd vattapamacsokkal illetve fültisztító pálcikával tisztítsa ki a fülét.
4. Ha a kezelés után a fülzsír nem távozott el teljesen, azt tanácsoljuk, hogy ismételje meg az eljárást néhány óra múlva.

ÖSSZETÉTEL

Eukaliptusz olaj, egyéb növényi olajok, stabilizálók.

FIGYELMEZTETÉSEK

A CERUMINA GOCCE nem gyógyszer és nem helyettesíthet semmiféle orvosi kezelést. Ha a fülzsír kemény masszát alkot, akkor orvoshoz kell fordulni.
Gyermekektől távol tartandó. Csak külső használatra!

Master Aid Cerumina fülspray

Master Aid Cerumina fülspray

A CERUMINA SPRAY kiválóan alkalmas a fülzsír dugó feloldására, a füljárat megfelelő tisztítására, és a fül kisebb zavarainak megszüntetésére (halláscsökkenés, viszketés, fülzúgás), amelyek előfordulhatnak tengerben, uszodában való fürdés, víz alatti merülések, és nyomásváltozással járó utazások (repülőgép vagy magas hegyek) után, így visszaállítja a jobb hallásműködést.

Minden esetben, ha a fülnek bármilyen rendellenessége mutatkozik. Az esetleges fül problémák megelőzése érdekében a termékeket használata javasolt havonta legalább 2-szer.

Növényi olaj tartalmának köszönhetően már 2 éves kortól használható. A spray egy modernebb, praktikusabb felhasználást tesz lehetővé.

Aurecon peroxidos fülcsepp

Aurecon peroxidos fülcsepp

Az Aurecon peroxidos fülcsepp lágyítja és apró részekre bontja a megkeményedett fülzsírt, amely aztán egyszerűen eltávítható a fülből. A fülcsepp használata sok esetben megelőzheti a fül felszúrását is.
A peroxidos Aurecon fülcsepp hatóanyaga az 5%-os urea hidrogén-peroxid. Ez az aktív anyag lágyítja a megkeményedett fülzsírt és apró részekre bontja le. A fülcsepp tartalmaz még szódium-hidroxidot és glicerint is. A peroxidos Aurecon fülcsepp tiszta, sűrű oldat. A kettős hatású, egyedülálló összetétele által meglágyul a megkeményedett fülzsír és gyengéden oxigént szabadít fel, amely megkönnyíti a fülzsír eltávolítását.

Hajtsuk a fejet  oldalra és a hallójáratba cseppentsünk 3-5 csepp peroxidos Aurecon  fülcseppet.

5-6  percig hagyjuk hatni és utána zsebkendővel alaposan tisztítsuk ki a fület.

Használat után mosson kezet.
Alkalmazza szükség szerint 3-4 napon keresztül, naponta 1-2x, amíg a tünetek meg nem szűnnek.
A peroxidos Aurecon fülcsepp megfelelő kiegészítője az Aurecon fülcsalád egyéb termékeinek.

Aurecon fülspray használatával tökéletesíthetjük a a külső hallójáratnak teljes tisztán tartását.

Aurecon fülspray

Meggátolja a fülzsír hallójárat falára tapadását, meglágyítja az esetlegesen keletkezett, valamint csökkenti a fölöslegesen termelődött fülzsírt. A fülspray és a fülgyertya alkalmazása 10-15 perccel a peroxidos Aurecon fülcsepp használata után javasolt.

 

 

 

Olive Oil fülcsepp

Olive oil fülcsepp fülzsír

Rendszeres alkalmazásával megakadályozhatja a fülzsír újbóli lerakódását.

Az Olive oil fülcsepp használatával gyorsan, teljesen fájdalom,- és kockázatmentesen oldhatja meg a fülzsír okozta lerakódást.

Az időnkénti kellemetlen érzést okozó mechanikus fültisztítást felválthatja ezzel az új lehetőséggel.

Rendszeres alkalmazásával megakadályozhatja a fülzsír kialakulását.

Használat előtt olvassa el figyelmesen a tájékoztatót!

Ne használja az OLIVE OIL FÜLCSEPPEKET: ha allergiás (túlérzékeny) OLIVE OIL FÜLCSEPPEK bármely összetevőjére; ha a fül fertőzött, gyulladt, vagy ha a dobhártyája sérült.

Soha ne erőltessen semmilyen tárgyat a fülbe.

Kizárólag fülben használható.

 

Vaxol fülspray

Vaxol fülspray fülzsír

A Vaxol fülspray biztonságos és hatékony megoldás a fülzsír olívaolajjal történő fellazítására és természetes úton való eltávolítására.

Egyszerű, egyedi adagolóval kimért mennyiségű olívaolaj permetet juttat a külső hallójáratba. Nincs szükség cseppentőre vagy vattakorong alkalmazására és elkerülheti a kifolyó olaj okozta kellemetlenséget.

Minden korosztály számára megfelelő és könnyen használható. 1 éves kor felett kisgyermekeknek, felnőtteknek, időseknek, úszóknak, egyéb vízi sportokhoz, hallókészüléket viselőknek.

A Vaxol fülspray kivételes tulajdonságai:

Nagyobb üveg adagolópumpa szórófejjel – egyszerűvé teszi a Vaxol használatát. Ez különösen fontos lehet a mérsékeltebb kézügyességű felhasználók esetén!

Kúpos (elvékonyodó) szórófej – biztosítja a hallójáratba való megfelelő mértékű bejutást, hogy elkerüljük az érzékeny felépítésű fül bármilyen megsérülését.

Irányított permet, vagy spray– adagolt mennyiségű olívaolajat juttat be a fülzsír fellazításához. Nem kell a kifolyt olaj okozta kellemetlenségtől tartani.

10ml mennyiség az üvegben – lehetővé teszi, hogy mindkét fület naponta kétszer kezeljük 14 napig.

Az üveg és a címke átlátszó – Látható az olívaolaj mennyisége és nyomon követhető a tartalma az üvegben.

 

Havasi kövirózsa csepp

KövirózsaHavasi kövirózsa csepp

A Havasi kövirózsa hatékony gyulladáscsökkentő és gyógyitó a fülben és környékén. Kiváló fültisztító, segíti a fülzsír kiürülését. Kisgyermekeknél, felnőtteknél rendszeres használata megelőzheti a fül begyulladását. .

Hatóanyag: ALFA és DELTA Klorofil, B5 és C-vitamin, Achromin és Flavonoidok

Használat-adagolás: Naponta 3×3 csepp

Ha fülünk dugulásra hajlamos, egy héten egyszer 2-3 csepp Paraffin olaj segíthet, hogy ritkábban záródjon el.

Adagolás és alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

A fülzsír oldására szolgáló a fül higiéniáját fenntartó fülcseppeket, fülsprayket keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP