Plantur 39 , Plantur 21 koffeines sampon és hajszesz

A Dr. Wolff-Kutatócsoport munkájában nagy hangsúlyt fektet a kutatásokra és az újításokra. A cég az elmúlt évtizedek alatt a speciális technológiai megoldásoknak köszönhetően a különösen hatékony készítmények elismert specialistája lett. Egy termék hatékonyságában döntő szerepet játszik a termék összetétele, továbbá az előkészítési és gyártási folyamatok egyaránt. Aprólékos tudományos munkával végzi kutatásait, hiszen a cél az újabb, hatékony és korszerű termékek kifejlesztése, melynek alapját a hosszú évek tradíciója képezi.

 

Plantur 39 koffeines sampon és hajszesz

Plantur 39 Koffein sampon, hajszesz

Hölgyek esetében a változókor kezdete előtt a hajgyökerek és a haj védelméről, a női hormonok (ösztrogén) megfelelő szintje gondoskodik. A nők hormonháztartásának egyensúlya a változó korban felborul, mely hatással van a haj állapotára és a hajnövekedésre is. A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a hölgyek szervezetében normálisan is jelen lévő férfi hormon (tesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása növekedni fog, aminek a következményeként a haj idő előtt vékony szálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik és a haj vonala a homlok tájékon egyre feljebb húzódik.

 

A Plantur 39 samponban lévő koffein komplex erősíti a hajhagymákat, segíti a hajnövekedést, kivédi a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatását. A hatóanyag már hajmosás közben behatol a hajhagymákba (már 2 perces hatóidő elegendő a hatóanyag hajhagymákba jutásához). Alkalmazás 2 percig hagyja a fejbőrön hajmosás közben, majd öblítse ki.

Plantur 39 sampon

Naponta 1 alkalommal csepegtesse a fejbőrre a Plantur 39 koffeines hajszeszt, majd alaposan masszírozza be a hajas fejbőrbe, ne öblítse le a haját, várja meg míg megszárad, majd fésülje meg a haját.

Plantur 39 hajszesz

 Plantur 39 Haj -Aktív kapszula

A haj-aktív kapszula belülről támogatja a koffeinalapú Plantur39 kezelést.

A haj töredezetté, merevvé és vékonnyá válhat. A haj-aktív kapszulában található vitalizáló összetevők – a biotin és a szelén – élénkítik a hajhagymákat és a fejbőrt. Az összetételben található cink a fejbőr szempontjából fontos nyomelem. Az egészséges fejbőr az erőteljes hajnövekedés előfeltétele.

Plantur 39 Haj - Aktív kapszula hajhullás

 

Plantur 21 Nutri- Koffein sampon és elixir

Plantur 21 koffein sampon, elixir

Fiatal korban a hajnövekedés csökkenését az energiahiány, a stressz, a testi-lelki megterhelés is okozhatja. A Nutri-Koffein komplex javítja a hajhagymák energiaellátását. Biotin, magnézium, kálcium, cink, vitaminok a koffeinnel együtt energia depót képeznek a hajhagymákban, így 24 órán keresztül fenntartják a megfelelő energiaellátást.

Alkalmazás: a Plantur 21 Nutri koffein elixirt napi egyszer a fejbőrbe bemasszírozni, ne öblítse ki.

Plantur 21 Elixir

 

A Plantur 21 Nutri-koffein sampont hagyja a hajon 2 percig, majd utána öblítse le.

Plantur Nutri Koffein 21 sampon

 

 

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől és asszisztenseinktől!

Keresse a Plantur 39 és 21 termékeket a Simon Webpatikában.

Facebook

OLDALTÉRKÉP