Cremum Pharma Dermolin,Fitoral,Ephelis

A Cremum Pharma olyan készítményeket állít elő, melyeknek élettani hatása irodalmi adatok és/vagy a készítményekkel végeztetett klinikai vizsgálatok tapasztalata alapján bizonyított.

E fejlesztés eredménye a FITORAL termékek és a DERMOLIN termékcsalád valamint az Ephelis zselé. Termékek alapanyagait megbízható forrásból standardizált minőségben szerzik be.

 

Dermolin Forte Bőrpuhító krém

Dermolin Forte krém

Simon Webpatika

A kemény, elszarusodott bőrt megpuhítja. Rendszeres használata meggátolja a bőrkeményedések kialakulását, repedések képződését a tartós nyomásnak, dörzsölésnek kitett testfelszínen.

Idős és száraz bőrű egyéneknek ajánlott a rendszeres használata, különösen a ruhával nem védett testfelszínek kiszáradásának megelőzésére. A bőr külső megvastagodott szaru rétegének keratin tartalmát tartós használat során oldja, ezzel segítve a bőr rugalmasságának visszaállítását, fenntartását.

 

Dermolin Bőrpuhító krém

Dermolin Bőrpuhító krém

Simon Webpatika

A kemény megvastagodott bőrt megpuhítja, és rendszeres használata meggátolja a bőrkeményedések képződését és berepedezését.

Rendszeres használatával a bőr rövid időn belül visszanyeri rugalmasságát.

Dermolin Lubrikáns gél

Dermolin lubrikáns gél sikosító

Simon Webpatika

A nyák elválasztása a változókor, a klimax idején  a hormonális változással fokozatosan csökken, hüvelyszárazság alakul ki. Hiánya az érintkezést fájdalmassá teheti, esetenként teljesen lehetetlenné teheti.
Hasonló tünet figyelhető meg sok esetben a fogamzásgátló tablettával védekezőknél is. Egyeseknél már fiatalkorban is lassabban következik be a nyákelválasztás, aminek kivárására a partnernek gyakran nincs türelme.
Ilyen esetekben a lubrikáns zselé alkalmazása kiváló segítség.

A benne lévő hyaluronsav ideális, természetes síkosító anyag, ami már igen kis mennyiségben alkalmazva biztosítja a fájdalommentes érintkezést és meggátolja az esetleges hámsérülések bekövetkezését.
Különösen ajánlott a készítmény alkalmazása változás korában lévőknek, fogamzásgátló tablettát szedőknek és gumi óvszerrel védekezőknek. De ajánlott tampont használó fiatal lányoknak a tampon felhelyezésének megkönnyítésére is.

 

Ephelis alpha bőrfehérítő és fényvédő krém

Ephelis Alpha protect fehérítő krém

Simon Webpatika

Az Ephelis alpha protect krém a nagyon érzékeny bőrűeknek is ajánlott, fehérítő és egyidejűleg fényvédő hatású krém. 

Ezt a hatást részben kémiai fényvédő anyagok alkalmazásával érik el, részben fizikai fényvédővel.

Tartósítószer-mentes, rendkívül erős UVA+B védelmet biztosító krém sikeresen világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti a nem kívánt színeltéréseket.

Rendszeres alkalmazása elhalványítja a szeplőket, pigment foltokat, acne által okozott foltokat.

 

Fitoral szájvíz

Fitoral oldat

Simon Webpatika

Gyulladás és fájdalomcsillapító, vérzéscsökkentő, fertőtlenítő hatású. Elősegíti a szájhigiéné helyreállítását, csökkenti az irritáció okozta nyálkahártya- és fogínygyulladást. Gyulladáscsökkentő, antiszeptikus, adstringens hatású anyagokat, illat-, aromaanyagokat tartalmaz.( cickafarkfű, orvosi zsálya, citromfű, kakukkfű, fahéj, borsosmenta, édeskömény és ánizs olaj, szegfűszeg, narancs, gyömbér kivonat, mentol, timol és fenilszalicilát).

 

Fitoral gyógynövény kivonatos szájzselé

Fitoral szájzselé

Simon Webpatika

Gyulladás és fájdalomcsillapító, vérzéscsökkentő, fertőtlenítő hatású. Elősegíti a szájhigiéné helyreállítását, csökkenti az irritáció okozta nyálkahártya- és fogínygyulladást.

Alkalmazással és adagolással kapcsolatban kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől!

 

Keresse a Cremum Pharma termékeit Dermolin bőrpuhítő krém – Lubrikáns gél, Ephelis alpha bőrfehératő és fényvédő krém és Fitoral szájvíz és zselé a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP