Diófa

„ A világra segítő”

Diófa Walnut Bach virágeszencia

 

 

Ez a virágesszencia jól alkalmazható gyermekeknek a bölcsődébe vagy az óvodába beszoktatás időszaka alatt, mert ilyenkor az ismeretlentől félnek. Nem ismernek senkit, aggódva gondolnak arra, hogy milyenek lesznek a társaik, az óvónénik. Ragaszkodnának az eddig jól megszokott kis életükhöz, amit anyával töltöttek.

Iskolaváltás alkalmából is alkalmazható ez az esszencia, ha ez a változás félelemmel tölti el. A jól megszokott iskolát, az osztálytársakat, a barátokat nehéz szívvel hagyja ott és aggódva gondol arra, hogy ezentúl semmi se lesz a régi.

Munkahelyváltás, költözködés, házasság, az életünkben bekövetkezett bármilyen változás esetén, ha ezeket a változtatásokat nehéznek érezzük segít a Bach Dió virágesszencia.

Ahogy öregszik az ember egyre kevésbé szereti a változást, jól érzi magát a saját kis világában. Ragaszkodik a jól bevált dolgokhoz, ugyanabba a boltba, zöldségesbe jár, ugyanazon a postán adja fel leveleit, ugyanahhoz a fodrászhoz, kozmetikushoz megy. Ugyanazt az újságot olvassa már évtizedek óta. Ha valami változás következik be az életében, akkor nagyon rosszul érzi magát, már napokkal előtte izgul, hogy fogja megoldani az új feladatot. Egy ilyen embernek egy más városba költözés maga a világvége.

A Bach virágesszenciákból a Diófa fogja kisegíteni ebből a helyzetből, hogy a változásokat könnyebben viselje.

Meg van a véleményük mindenről, de mások véleményét meghallgatva elbizonytalanodnak.

Dió 33.Bach virágesszencia

 

Pozitív állapotban nem félnek az új helyzetektől, nem hagyják, hogy mások befolyásolják a maguk által kialakított véleményt.

 

 

“Mindig az új és váratlan szituációk mutatják meg az ember stabilitását, tehát azok a helyzetek, amikor kilép a komfortzónából.”

Csernus Imre

A Dr. Edward Bach által kidolgozott virágterápia egy holisztikus gyógymód, ami a szellemi, az érzelmi és a fizikai állapotra egyaránt pozitívan hat.

A stressz, a nagy fizikai és idegi megterhelés testi betegségek kialakulásához vezet. A virágesszenciák képesek oldani az érzelmi vagy mentális blokkokat, segítségükkel visszaáll a harmónia a test, a lélek és a szellem között.

Bach virág

Természetes gyógymód, mellékhatás mentes.
Jól használható a hagyományos gyógyszerekkel, egymás hatását kiegészítik.
Más természetgyógyászati kezelésekkel együtt is alkalmazható.
Használhatják kismamák, szoptató anyukák.
Újszülöttek kezelésére is alkalmazható.
Adagolása: naponta 4×4 cseppet a nyelvre csepegtetni.

Gyermekeknél adagolással kapcsolatban kérjen tanácsot Bach virágterápia tanácsadóinktól!
Akut esetben 5 -7 napig,
krónikus esetben hónapokig alkalmazható.

Tárolása: szobahőmérsékleten, mikrohullámú sütő, Tv, hűtőszekrény, sütő közelébe ne tegyük.

A Diófa Bach virágesszencia kapható a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP