Kérdezze gyógyszerészét!

Ez nálunk nem csak egy szlogen!

Az egészség megőrzése a legnagyobb kincs. A Simon patikában a hagyományos gyógyszerellátáson túl homeopátiás, Schüssler arcdiagnosztikai, Bach virágterápiás és gyógynövény terápiás tanácsadást is tartunk. A gyógyszerészi gondozás keretein belül a gyógyszerek hatásaival az esetleges gyógyszer kölcsönhatásokkal, a  mellékhatásokkal is megismertetjük pácienseinket. Ingyenes vércukor és vérnyomásmérés, az eredmények kiértékelése során életvezetési tanácsokat, egészségtámogató tanácsadást is végzünk.

 

Gyógyszerészeink és asszisztenseink sok éves gyakorlattal rendelkeznek, rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken, a legújabb kutatásokat, eredményeket megismerve sikeresen alkalmazzák a mindennapokban.

Gyógyszerészeink és asszisztenseink homeopátiás, Schüssler arcdiagnosztikai képesítéssel rendelkeznek. 2 gyógyszerészünk Bach virágterapeuta képesítéssel is rendelkezik.

Bármilyen egészséggel, betegséggel, gyógyszerek hatásával, gyógynövényekkel, homeopátiával, Schüssler sókkal, Bach virágterápiával kapcsolatos kérdésben forduljon szakembereinkhez bizalommal!

Kérdéseit felteheti személyesen a patikában, vagy írásban is a simonpatika@gmail.com vagy a simonpatika@simonpatika.hu címen.

Facebook

OLDALTÉRKÉP