Richtofit Sport krém, herpesz gél

A RICHTOFIT márka az 1980-as években jelent meg, a Richter Gedeon gyógyszergyár kutatócsoportja fejlesztette ki a gyógynövényalapú krémeket. A Richtofit Sport krémet kifejezetten a sportolók, sportolást kedvelő emberek számára fejlesztették ki, klinikai vizsgálatokon bizonyították hatásosságát.

Richtofit sport krém

Richtofit Sport krém

 

Simon Webpatika

Mozgást, sportolást kedvelő embereknek sportolás előtt az izmok bemelegítésére, a sportolásban igénybevett izmok ápolására, regenerálására, hidratálására ajánljuk. A gyógynövény kivonatok a körömvirág, az édesgyökér, a római kamilla, a levendula javítják a mikrocirkulációt, lazítják és regenerálják az izmokat. Sportolás előtt vagy után masszírozzuk be a krémet.

Richtofit gél ajakherpesz kezelésére

Richtofit herpesz gél

 

Simon Webpatika

Fő hatóanyagai az allantoin, a bisabolol, a rozmaringsav és a kakukkfűolaj mechanikai védőréteget képeznek a hólyagok körül, elősegítik a gyógyulást. Naponta 3-4 alkalommal alkalmazzuk.

Richtofit Rapid Aktív sportgél

Richtofit Sport Rapid Aktív gél

Simon Webpatika

Gyors és hatékony segítséget nyújt a sportsérülések megelőzésében és kezelésében, izomfájdalmak csökkentésében. A gél forma gyorsan fejti ki hűsítő és nyugtató hatását, enyhíti a fájdalmat, csökkenti az izomlázat, izomhúzódások és zúzódások kezelésére is jól alkalmazható. Körömvirág, vadgesztenye, édesgyökér, dió, levendula kivonatot valamint mentolt tartalmaz.

Sportolás előtt alkalmazva hozzájárul a vérkeringés serkentéséhez,használható bemelegítésre és izomgörcsök kialakulásának megelőzésére.

Alkalmazás tekintetében érdeklődjön gyógyszerészeinknél, asszisztenseinknél!

A Richtofit Sport , Rapid Aktív Sport gélt és a Richtofit herpesz kenőcsöt keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

 

Richtofit

Facebook

OLDALTÉRKÉP