Az Év Terméke Díj

Az idén hatodik alkalommal adták át az ÉV Terméke díjakat. Az elismeréseket a magyar fogyasztók döntései alapján ítélik oda, így a tényleges felhasználói, vásárlói tapasztalatok döntik el, hogy kik kapják meg az elismerést.

Fontos tendencia, hogy az elismerésben részesülő újdonságok a fogyasztók igényeire adnak választ, mert nem csak az attraktivitás és az innováció kap egyre magasabb értékeket, de a fogyasztói elégedettség vonatkozásában is egyre kedvezőbb eredmények születnek.

 

Béres Vita-D3 Forte 3000 NE tabletta

 Vitaminkészítmény kategória

Béres vita D3 3000 NE 60db

A Béres Vita-D3 termékcsalád magas hatóanyag tartalmú készítménye, a Béres Vita-D3 Forte, mely 3000NE (nemzetközi egység) olajban oldott D3-vitamint tartalmaz. A fogyasztók számára vény nélkül elérhető, és egészségpénztári számlára is kapható. Napi 1 tabletta szedését javasoljuk az immunrendszerért, a csontozatért, a fogazatért és az izmokért.

Béres Vita-D3 FORTE 3000 NE tabletta D-vitamin-hiányos állapot fennállása esetén, a fokozott D3-vitamin bevitelt indokoló különleges táplálkozási igény kielégítéséhez igazított összetételű, speciális-gyógyászati célra szánt-tápszer.

 

 

 

CalciTrio pezsgőtabletta

Kalciumos pezsgőtabletta kategória

Calcitrio pezsgőtabletta 20db

A CalciTrio 3 az 1-ben termékcsalád egy saját fejlesztésű komplex vitamin, melynek hatóanyagai részt vesznek az erős, egészséges csontozat fenntartásában. A termék a csontok számára 3 kulcsfontosságú összetevőt tartalmaz. 1. kalciumot, amely a csontok fő építőeleme, 2. természetes K2-vitamint, mely aktiválja az oszteokalcin nevű fehérjét, amely aktivált állapotban képes a kalcium csontszerkezetbe való beépülését elősegíteni, 3. D-vitamint, mely segíti a kalcium felszívódását. Ezek a vitaminok együtt szükségesek ahhoz, hogy a kalcium hatékonyabban beépüljön a csontokba. A CalciTrio filmtabletta és finom, narancsízű pezsgőtabletta változatban kapható.

 

 

 

XL-S Medical tabletta

Testsúlycsökkentő készítmény kategória

XLS Medical tabletta 180x

Az XL-S Medical tabletta Európa első számú testsúlycsökkentő terméke, amelynek hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják. Bizonyított zsírmegkötő és étvágycsökkentő hatását egy szabadalmaztatott, természetes eredetű rostkomplexnek (LitramineTM) köszönheti, mely más Magyarországon forgalmazott testsúlycsökkentő készítményben nem található. Folyamatos alkalmazás mellett is biztonsággal szedhető, a kívánt testsúly eléréséig.

Orvostechnikai eszköz, ami egyben gyógyászati segédeszköznek is minősül.

 

Alkalmazással és adagolással kapcsolatban kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől!

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP