Wartner szemölcs, tyúkszem irtó

A Wartner két úttörő innovációt is kifejlesztett a közönséges és a lábon lévő szemölcsök gyors eltávolítása érdekében: a 2. generációs Wartner krioterápia az orvosok fagyasztásos módszerén, a Wartner Szemölcseltávolító stift pedig egy különleges savas géles eljáráson alapul.
Mindezek mellett a Wartner kifejlesztett egy új és egyedülálló terméket a tyúkszemek és a makacs bőrkeményedések eltávolítására, a Wartner Tyúkszemeltávolító stiftet

Wartner hatékony megoldást nyújt a kézen és a lábon levő szemölcs eltávolítására.

Wartner szemölcsfagyasztó, tyúkszemirtó

Simon Webpatika

 

Wartner Szemölcsfagyasztó spray

Otthon is könnyen elvégezhető. Első lépésben lefagyasztja a szemölcsöt a gyökeréig, második lépésben hólyagot képez, amíg a közönséges szemölcs vagy a lábon lévő szemölcs le nem esik, és végül új bőr képződik.

Wartner szemölcsfagyasztó spray

 

Simon Webpatika

Egy új technológiának köszönhetően a 2. generációs Wartner Szemölcsfagyasztó még hatékonyabb és még könnyebben használható. A két legfontosabb tényező optimalizálásával a Wartner bárki számára lehetővé teszi, hogy bármikor elérje a kellő hatékonyságot és terápiás hőmérsékletet.

 1. Nyomja rá a habszivacs rudacskát a műanyag applikátorra
 2. Nyomja az applikátortartót az aeroszol tartályába 3 másodpercre.
 3. A habszivacs folyadékkal való átitatódása után várjon 20 másodpercig a hőmérséklet további csökkenéséig
 4. Tartsa a habszivacs applikátor fehér végét:
  • közönséges szemölcsön 20 másodpercig
  • lábon lévő szemölcsön 40 másodpercig

Lábon lévő szemölcsökhöz a fagyasztásos kezelés megfelelő előkészítése érdekében a termékhez bőrreszelőt mellékeltünk: további információkért kérjük olvassa el a használati útmutatót.

 

Wartner Szemölcseltávolító stift

Wartner szemölcs eltávolító stift

Simon Webpatika

Triklórecetsav géles eljárás, a kezelés időtartama 8-12 hét.

Használat:

 1. Tartsa a stiftet függőlegesen az ecsetfejjel lefelé, majd lassan tekerje el a stift végét az óramutató járásával megegyező irányba a gél kinyeréséhez.
 2. Várjon 3-5 másodpercet, amíg a gél lejut az ecsetfejbe. Óvatosan vigye fel a gélt pontosan a szemölcsre (kerülve a gél érintkezését a környező egészséges bőrrel.)
 3. Hagyja a gélt megszáradni 10-15 percig, mielőtt ruhaneműt vagy cipőt húzna rá. Első használatkor egy csepp kialakulásához esetleg több elfordításra lehet szükség.

A Wartner Szemölcseltávolító stfitet 4 napig, naponta kétszer kell alkalmazni, majd egy négynapos szünetet kell közbeiktatni. Szükség esetén a kezelés ismétlésére maximum négyszer kerülhet sor (egy alkalommal egy csepp szükséges). Ha a szemölcs kicsi (tűhegynyi), akkor csak naponta egyszer használja a gélt.

 

Wartner Tyúkszemeltávolító stift

Tyúkszem és bőrkeményedés eltávolítására. Triklórecetsavas géles eljárás. A bőr lehámlik, a megvastagodott bőrréteg vagy a tyúkszem eltűnik.

Simon WebpatikaWartner tyúkszemeltávolító stift

Óvatosan vigyen fel a készítményből egy cseppet (gélt) a kezelendő területre vékony rétegben.

A gél az egészséges felülettel ne érintkezzen!

Alkalmazza naponta kétszer 4 napon keresztül, a következő 4 nap folyamán a megvastagodott bőrréteg leválik, lehámlik, amit langyos vízzel távolítson el.

8 nap után az új, egészséges bőrréteg el kezd újra képződni.

Ha nem szűnik meg a tyúkszem 4 nap után újra lehet kezdeni a kezelést. 4x ismételhető a kezelés.

Gyerekektől távol tartandó!

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Facebook

OLDALTÉRKÉP