Füldugó, fülspray, fülcsepp

A mindennapi életünkben kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk van egy-egy füldugóra vagy a munkavégzés vagy a koncentrálást igénylő tanulás vagy az alvás szempontjából.

A Simon patikában minden helyzetre talál megoldást, az egyszerű füldugóktól kezdve a speciális, minden igényt kielégítő füldugókig.

A füldugók jól illeszkednek a fülbe, nem esnek ki, hipoallergének, bőrbarátok.

Használhatják gyermekek, felnőttek.

Vannak speciális szűrővel ellátott füldugók is például az alvást zavaró zajokat, hangokat kiszűrik, de az ébresztőóra hangját átengedik.

Kérjen ingyenes tájékoztató brossúrát a füldugókról a Simon patikában!

A fülzsír védőszerepet tölt be a szervezetünkben, megakadályozza, hogy a kórokozók, a por, a kosz a belső területekre kerüljenek, ha a mennyisége azonban nagyon felszaporodik, akkor el kell távolítani. A hagyományos fültisztító pálcikákkal a fül belsejébe jut a fülzsír, ami nagyon ártalmas lehet, a fülzsír feloldása jelenti a jó megoldást. Speciális fülzsíroldók spray kiszerelésben gyermekeknek és felnőtteknek való változatban.

Enyhébb fülgyulladást okozhatnak vírusok, fertőzés, az uszoda vize, megfázás, fülcseppek segíthetnek, ha ép a dobhártya. Súlyosabb esetben haladéktalanul orvoshoz kell fordulni!

Facebook

OLDALTÉRKÉP