Ohropax füldugó

Az Ohropax  füldugókat használhatjuk munkahelyünkön és szabadidőnkben, nappal és alvás közben, sportoláshoz és pihenéshez, szórakozáshoz, kikapcsolódáshoz.

Ohropax füldugó

Hatékonyak, kis méretűek, minden hallójáratba beleillenek és könnyen kezelhetőek.

Közvetlenül a hallójáratban fejtik ki hatásukat. A rugalmas, lágy, habos anyagból készült füldugót szorosan összetekerjük, mélyen a hallójáratba csúsztatjuk, és 30-60 másodpercig az ujjheggyel tartjuk, amíg a fülben teljesen kitágul.

Ohropax Soft habosított műanyag füldugó lágy, anatómiailag formázott, speciális bőrbarát,  diszkrét bőr színe miatt alig látható, a hallójáratban lágyan kitágul és biztos védelmet nyújt.

 

Ohropax Soft füldugó

Az OHROPAX Classic 1907 óta bevált, hiteles zajvédelmi termék. Az egyedülálló receptúra – pamutvatta vazelinkeverékkel, paraffin-viasszal átitatva – kezdettől fogva olyan tökéletes, hogy a mai napig nincs szükség a termék változtatására.

Az OHROPAX Classic kényelmes viselet, amely ideális a zavartalan alváshoz, egyben segítség a kikapcsolódáshoz, a jó közérzet megtartásához és meditációhoz. Ajánlott koncentrált munkavégzésnél, otthoni barkácsolásnál és hangos zene ellen.
Ohropax Classic védelmet nyújt a vízzel és széllel szemben is.

Ohropax Classic füldugó

 

Simon Webpatika

Füldugó Ophropax Classic 12 db

A diszkrét, bőrszínű golyók minden hallójáratba kiválóan beleillenek és jelentősen csökkentik a zavaró zajokat. A füldugó viselése igen kényelmes, mert nem okoz nyomó, szorító érzést a fülben. Anyaga jól tapad a bőrön és biztonságosan megmarad a fülben.

 

Füldugó Ohropax Mini Soft 10db

Ohropax Mini soft füldugó 5pár

Simon Webpatika

Az OHROPAX Mini Soft méretének és karcsúsított formájának köszönhetően ideális gyermekeknek és kisebb hallójáratú felnőtteknek.

Az OHROPAX Mini Soft ideális munkahelyen, olvasáshoz, barkácsoláshoz és hangos zene ellen. Kikapcsolódáshoz, zavartalan alváshoz is ajánlott.
Otthon vagy útközben a nyugalom és a pihenés garantált az OHROPAX kisebb méretű füldugóival.

 

Füldugó Ohropax Silicon Aqua 3pár

Füldugó Ohropax Aqua

Simon Webpatika

Legyen szó uszodáról, tóról, folyóról vagy tengerről, az úszás nagy élvezet. Viszont akár kedvtelésből, akár versenyszerűen úszik, a fülbe jutott víz könnyen csökkentheti ezt az örömet, hiszen zavaró nyomást, megváltozott hallást okozhat. Azon túl, hogy ez nagyon kellemetlen, a fülbe jutott víz révén gyulladásnak tehetjük ki a külső hallójáratot. Ennek kiváltói azok a baktériumok, amelyek a tengerekben vagy tavakban történő úszás során a fülbe jutnak. A szűk hallójárat nedves és meleg környezete nagyon jó körülményeket biztosít a gombák és baktériumok számára, amelyek megjelenését fájdalom, viszketés jelezheti, és legrosszabb esetben középfülgyulladás is kifejlődhet. Az ilyesfajta megbetegedést komolyan kell venni, ami orvosi kezelést igényel, így legjobb megelőzni azt.

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Facebook

OLDALTÉRKÉP