Lámpaláz kezelése homeopátiával

Sok diáknak a vizsgaidőszak egy rémálom, mert hiába készülnek fel a vizsgára, annyira izgulnak, hogy mégsem tudnak jól teljesíteni. Elfelejtik azt is, amit megtanultak, elmegy a hangjuk, pánikba esnek. Természetesen LÁMPALÁZ nemcsak vizsgaidőszakban jelentkezik, van akinél akkor jelenik meg, amikor előadást kell tartania sok ember előtt. Másoknál akkor jelentkezik, amikor orvoshoz kell menniük, már napokkal előtte ezen izgulnak. Sokan előre rettegnek az állásinterjúktól.

A homeopátiás szerek segítséget nyújtanak ezekben a helyzetekben.

ARGENTUM NITRICUM golyócskára van szüksége, ha annyira ideges, hogy állandóan a WC-re szaladgál, kapkod, folyton késésben van. Jó előadó, de mégis fél, hogy valami nem úgy sikerül, ahogyan szeretné.

Argentum nitricum

 

ANACARDIUM homeopátiás szer az olyan diáknak, aki hirtelen elfelejt mindent, begörcsöl a keze írás közben, már napokkal a vizsga előtt annyira fél, hogy aludni sem tud. Nagyon nehezen koncentrál.

Anacardium occidentale homeopátia

 

GELSEMIUM golyócskára van szüksége, ha teljesen lebénul – remeg keze-lába, úgy érzi semmi sem fog az eszébe jutni. Egész nap azt hajtogatja “nekem ez úgysem sikerül”. Még a hangja is elmegy.
Bénultság vesz erőt rajta. Hasmenése lesz.

Gelsemium

SILICEA nagyon félénk, semmi önbizalma sincs, hiába készül fel rendesen, mégsem mer elmenni a vizsgára. Izzad keze, lába. Nagyon fontos neki mások mit gondolnak róla, vizsga közben is ezen töri a fejét, hogy a vizsgáztató milyennek látja. Szereti tologatni a vizsgáit.

Silicea homeopátia

PULSATILLA homeopátiás szerre van szüksége annak a diáknak, aki elsírja magát a vizsga közben, határozatlan, nem mer egyedül menni, mindig valakinek el kell kísérnie a vizsgáira.

 

Pulsatilla

LYCOPODIUM a szorongástól felpuffad a gyomra. Próbál magabiztosnak látszani, de belül nagyon félénk. Fél az új helyektől, helyzetektől. Már napokkal a találkozó vagy állásinterjú előtt feltérképezi a terepet, hogy lehet oda eljutni.

Lycopodium clavatum

ACONITUM homeopátiás szerre,aki pánikba esik, szédül, hányingere lesz, kiszárad a torka, szapora lesz a pulzusa, annyira izgul,hogy kipirul, úgy érzi mindjárt elájul.

Aconitum napellus

Bach RESCUE ELSŐSEGÉLY termékek segíthetnek, ha pánikba esik, a szívverése felgyorsul, úgy érzi rögtön elájul.

Bach Rescue

 

ARSENICUM ALBUM mindenben a tökéletességre törekszik, így már napokkal előtte kikészíti a ruháját, amit majd a vizsgára fel szeretne húzni. Fél a váratlan helyzetektől. Nagyon izzad, habár alapjában véve fázós alkat.

Arsenicum album homeopátia

NATRIUM MURIATICUM alaposan felkészül, mégis nagyon fél. Még a herpesze is kijön a vizsga napján.

Natrium Chloratum homeopátia

Adagolás: C15-C 30 potenciából a vizsga előtti este 5 golyót, a vizsga napján reggel 5 golyót és közvetlenül a vizsga előtt 5 golyót elszopogatni.

ALKALMAZÁS ÉS ADAGOLÁS TEKINTETÉBEN KÉRJEN TANÁCSOT SZAKEMBEREINKTŐL!

Facebook

OLDALTÉRKÉP