Virde

Virde gyógynövénytartalmú gélek, krémek, étrend-kiegészítők gyártásával foglalkozik. A formulálásnak köszönhetően könnyen és gyorsan felszívódnak. A Virde anyavállalat a Cseh Köztársaságban van, innovatív termékfejlesztéssel, GMP technológiai háttérrel, egyre szélesebb termékpalettával rendelkezik.

Virde Aloe vera spray

Virde Aloe vera SpraySimon Webpatika

Az Aloe barbadensis 100%-os kivonatából készül, a benne levő vitaminok és ásványi anyagok segítségével a bőrének visszaadja a frissességét. Hidratáló, nyugtató és frissítő hatású.
Napozás, bőrirritáció, csípés, borotválkozás, szőrtelenítés után nyugtató hatású.

 

Virde Béta-glukán narancs ízű étrend-kiegészítő folyadék

Virde Béta Glükán szirupSimon Webpatika

A Béta-glukán a természetben a baktériumok, a gombák, az élesztőgombák, az algák és egyes növények sejtfalában megtalálható poliszacharid típusú vegyület. Ebben a termékben a Reishi gombából nyerik a Béta-glukánt.

C vitamint tartalmaz, az immunrendszer normál működéséhez járul hozzá,  a kifáradás csökkentéséhez és a sejtek oxídatív stressz elleni védelméhez.

 

Virde Propolisz spray

Virde propolisz spraySimon Webpatika

A Virde Propolis spray magas propolisz tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolhatja a bőrfelszín sérüléseinek regenerálódását, valamint a szájüreg különböző gyulladásos elváltozásait.

A VIRDE PROPOLIS SPRAY sebgyógyulásra gyakorolt gyulladáscsökkentő, antibakteriális tulajdonságai révén hozzájárulhat a sérült bőrfelszín regenerálódásához.

 

Adagolás és alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől!

 

 

Virde

Facebook

OLDALTÉRKÉP