Magyal 15. Bach virágesszencia

Magyal

„ A szívet megnyitó virág”

Magyal Holly Bach virágeszencia

 

 

 

 

Bach doktor ezt a virágesszenciát  a Mások elképzelései és a külső hatások iránti túlérzékenység csoportba sorolta.

„Azoknak, akiken időnként eluralkodik a féltékenység,  az irigység, a bosszúvágy, vagy a gyanakvás. A haragos nyugtalanság különféle állapotaira. Belül sokat szenvedhetnek, pedig gyakran nincs is valódi okuk a boldogtalanságra.”

 

Sokan irigykednek a másikra, milyen lakása, mobiltelefonja, autója, nyaralója van. Azt nem látják, hogy esetleg mennyi küzdelemmel, lemondással jutott hozzá ezekhez a javakhoz.

Féltékenyek a másik családjára, férjére, gyerekére, a munkában elért sikereire, pedig lehet, hogy nekik is ugyanez megadatott.

Rosszindulatúak otthon és a munkahelyen is, mindig figyelik a másikat, amint meg tudnak valamit rögtön elpletykálják a családtagoknak, a barátoknak, a kollégáknak, a főnöknek.

Hajlamosak a legapróbb dolgokért megsértődni, egész nap duzzognak és a sérelmekért bosszút állnak.

Gyűlölködnek, nem látják meg a másik jó tulajdonságait, csak a rosszat látják mindenben és azt is felnagyítják, nem képesek pozitívan hozzáállni semmihez sem.

A Magyal Bach virágesszencia segít azokon az embereken, akiken ez az érzés elhatalmasodik, egész napjukat ez tölti ki, forr bennük a bosszúvágy, a szeretetlenség érzése, a féltékenység.

Magyal 15. Bach virágesszencia

 

Pozitív állapotban harmóniába kerülnek önmagukkal. képesek lesznek szeretni a többieket és befogadni mások szeretetét is, nem irigykednek, megelégednek azzal, ami nekik adatott.

 

 

“Amikor irigyelsz valakit, sohasem az egész életét irigyled, csupán néhány kedvező részletét. Megrettennél, ha az egész életedet el kéne cserélni vele.”

Müller Péter

A Dr. Edward Bach által kidolgozott virágterápia egy holisztikus gyógymód, ami a szellemi, az érzelmi és a fizikai állapotra egyaránt pozitívan hat.

A stressz, a nagy fizikai és idegi megterhelés testi betegségek kialakulásához vezet. A virágesszenciák képesek oldani az érzelmi vagy mentális blokkokat, segítségükkel visszaáll a harmónia a test, a lélek és a szellem között.

Bach esszencia készítés

Természetes gyógymód, mellékhatás mentes.
Jól használható a hagyományos gyógyszerekkel, egymás hatását kiegészítik.
Más természetgyógyászati kezelésekkel együtt is alkalmazható.
Használhatják kismamák, szoptató anyukák.
Újszülöttek kezelésére is alkalmazható.
Adagolása: naponta 4×4 cseppet a nyelvre csepegtetni.

Gyermekeknél adagolással kapcsolatban kérjen tanácsot Bach virágterápia tanácsadóinktól!
Akut esetben 5 -7 napig,
krónikus esetben hónapokig alkalmazható.

Tárolása: szobahőmérsékleten, mikrohullámú sütő, Tv, hűtőszekrény, sütő közelébe ne tegyük.

A Magyal Bach virágesszencia kapható a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP