Kozmetikumok, arc és bőrápolás

A Simon patikában kiváló minőségű kozmetikumok közül mindenki megtalálja a bőrének megfelelőt. A kisbaba érzékeny bababőrétől kezdve a száraz vízhiányos bőrön át a ránctalanítókig, minden bőrtípusra, minden korosztály számára kínálunk arckrémeket, testápolókat, arclemosókat, tusfürdőket, kézkrémeket.

A magyar Estrea, Charlotte termékek rendkívül kedvező árral rendelkeznek.

A Helia-D termékpalettája nagyon széles, az arcápolóktól kezdve a testápolókig  minden bőrtípus megtalálja a neki megfelelőt.

Az Eucerin, a La Roche-Posay, a Vichy számtalan országban bizonyított már. Kiváló minőségű termékek nemcsak a normál vagy száraz bőrűek, de az érzékeny, szenzitív bőrrel rendelkezők számára nagy segítséget nyújtanak a mindennapos bőrápolás során.

A Psorioderm termékek a pszoriázisos, hámló, száraz bőrűeknek segítenek a mindennapjaikban.

Excipial az érzékeny bőrű gyermekeknek és felnőtteknek nyújtanak segítséget.

Sanatopic bőrpuhító krém, folyékony szappan a száraz, érdes bőr ápolására

A magyar fejlesztésű M&D termékcsalád hyaluronsavas kréme és a szem alatti ödémákat eltüntető kréme szintén sok hölgynek segít.

A Vermix termékek a problémás, pattanásos bőrűeknek hoznak gyors segítséget.

A Schüssler krémek és testápolók, valamint a szappanok az arcdiagnosztika segítségével megállapított ráncok, foltok, szeplők, redők alapján kerülnek felhasználásra.

A Simon patikában a gyógyszerészek és asszisztensek rendszeres dermo-kozmetikai továbbképzéseken vesznek részt, így könnyen tudnak segíteni Önnek a megfelelő arcápoló, testápoló kiválasztásában.

Facebook

OLDALTÉRKÉP