Műfogsorrögzítő, tisztító

A műfogsor tabletták segítségével a műfogsor teljes körű védelemnek van kitéve a kórokozók ellen, eltávolítják az elszíneződéseket. A műfogsorrögzítők egész napra megbízható rögzítést biztosítanak.

Műfogsor tisztítók

Simon Webpatika

A speciális összetételű Corega Fehérítő hatású tisztítótabletta összetevői egész éjszaka kifejtik hatásukat, így eltávolítják a makacs elszíneződéseket, tisztítják és frissítik a műfogsort. Az elszíneződések rendszeres eltávolítása segít megelőzni azok egymásra rakódását, így megőrizhető a műfogsor eredeti fehérsége. Antibakteriális hatású, így elpusztítja a kellemetlen szájszagot okozó baktériumok 99,9%-át.


Corega Whitening műfogsortisztító tabletta

 Simon Webpatika

Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta antibakteriális és fertőtlenítő hatású, mely segít megtartani a műfogsor eredeti színét, valamint megelőzni a lepedék által okozott irritációt. 3 perc alatt hat és pusztítja el a kellemetlen szájszagot okozó baktériumok 99,9%-át. Segít a lepedék és az elszíneződések eltávolításában.

 

Corega Bio Formula műfogsortisztító tabletta

Simon Webpatika

Újdonság: Corega Fogínyvédő műfogsorrözítő krém

Corega műfogsorrögzítő krém fogínyvédő

Simon Webpatika

Segít megelőzni a fogíny irritációt és javítja a műfogsor illeszkedését.

Egész napos rögzítést biztosít, csökkenti a dörzsölő hatást, mely fogíny irritációt okozhat, így a műfogsor használata egész napra gondtalanná válik.

Javítja a műfogsor illeszkedését, megakadályozva, hogy az ételmaradékok a műfogsor alá kerüljenek, így megelőzhető a fogíny irritációja.

 

 

 

Corega Friss ízű műfogsorrögzítő krém megbízható rögzítést biztosít. Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. Friss, mentolos íz. Cinket nem tartalmaz.

Corega friss műfogsorrögzítő krém

 Simon Webpatika

A mentolos Corega Erős Rögzítés műfogsorrögzítő krém hosszan tartó, erős rögzítést biztosít. Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. Cinket nem tartalmaz.

 

 

 

Corega műfogsorrögzítő krém erős rögzítés,PNG

Simon Webpatika

Corega Ízmentes műfogsorrögzítő krém megbízható rögzítést biztosít. Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. Nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy ízesítőanyagot, amelyek az ételek ízét megváltoztatják. Cinket nem tartalmaz.

 

 

Corega műfogsorrögzítő krém erős rögzítés ízmentes

 

 Simon Webpatika

 

Blend-a-dent Extra erős műfogsorrögzítő krém egész nap biztosítja a műfogsor stabilitását, így biztonságérzetet nyújt használójának. A ragasztó védi a nyálkahártyát a protézis okozta mechanikai sérülésektől, illetve megakadályozza az ételmaradék protézis alá jutását.

Blend-a-dent extra erős műfogsorrögzítő krém

 Simon Webpatika

Blend-a -dent extra friss műfogsorrögzítő krém egész nap biztosítja a műfogsor stabilitását, védi a nyálkahártyát a mechanikai sérülésektől. Megakadályozza az ételmaradék protézis alá jutását. Egész nap friss leheletet biztosít.

Blend-a-dent extra erős friss műfogsorrögzítő krém

Simon Webpatika

 Blend-a-dent Extra Erős natúr műfogsorrögzítő krém biztosítja a műfogsor stabilitását, így megakadályozza az ételmaradék protézis alá jutását.

 

Blend-a-dent neutral műfogsorrögzítő krém

Simon Webpatika

Blend-a dent tabletta hatékonyan távolítja el a mindennapos szennyeződéseket.
Egy darab tabletta elegendő egy teljes alsó és egy teljes felső műfogsor együttes tisztítására.

Blend-a-Dent tabletta

 

 Simon Webpatika

 

Jutavit Dental 12 órás speciális műfogsor rögzítő krém nem egy átlagos műfogsor ragasztó. Kifejlesztett formulája a szájba lévő nedvesség hatására aktiválódik, így biztosít szuper erős tartást 12 órán át. Friss alapanyagokból készült, így segít megelőzni a kellemetlen szájszagot melyet a műfogsor okoz. A sima, lágy krém kényelmes, zárt réteget biztosít a fogsor és íny között, mely
megakadályozza az ételmaradék elakadását közöttük.

Jutavit műfogsorrögzítő krém

 Simon Webpatika

Jutavit Dental műfogsortisztító tablettákat magas tisztítóerő jellemzi, fehéríti és csillogóvá teszi a műfogsort. Friss, kellemes, mentolos ízű. Visszaállítja a műfogsor eredeti színét.

Jutavit műfogsorrögzítő tabletta

Simon Webpatika

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

A műfogsor rögzítésre szolgáló krémeket és a műfogsortisztító tablettákat keresse a Simon patikában és a

Simon Webpatikában! 

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP