Önellenőrzésre alkalmas gyorstesztek

Az Önellenőrzésre alkalmas gyorstesztek otthonunkban könnyen elvégezhetőek, megbízhatóak (pontosságuk 90% feletti), gyors eredményt adnak (az eredmény átlagosan 15 percen belül leolvasható), tűszúrástól félők is bátran választhatják, elérhető áron tesztelhető velük egészségi állapotuk. A teszt eredményével és a további teendőkkel kapcsolatban forduljon orvosához, gyógyszerészéhez.

Teszt

Veroval Húgyúti teszt

Veroval  húgyúti teszt

Simon Webpatika

Tisztázatlan hólyagpanaszok esetén, pl. ha enyhe égő érzést tapasztal vizelés közben vagy hasfájást, gyakran felmerül a kérdés, hogy már ekkor húgyúti fertőzés vagy csupán átmeneti húgyhólyag-irritáció áll-e fenn?

A húgyúti fertőzés kimutatására szolgáló gyorsteszttel biztonságosan és gyorsan megtudhatja, hogy a húgyúti fertőzésre általában utaló anyagok megtalálhatók-e a húgycsatornában.

Mindössze egy kevés vizeletmintára és néhány percre van szüksége.

 

Prosta- Check PSA teszt

Prosta-check PSA teszt

Simon Webpatika

A PSA-tesztet évente egyszer minden 50 év feletti férfinek célszerű végezni. Probléma esetén a korai felismerés nagymértékben javítja a gyógyulási esélyeket. 

A prosztata antigént (PSA) a prosztata (dülmirigy) termeli. A prosztata a hasüregben a húgyhólyag alatt található, körülveszi a húgycsőnyílás hólyagból kivezető szakaszát és jelentős szerepet játszik az ondó termelésében. A prosztata-antigén szintjének változása fontos információval szolgál a prosztata állapotáról. Így a normál érték feletti szint patológiás (abnormális) elváltozásokra utalhat (jóindulatú megnagyobbodás, prosztata-gyulladás, rákos elváltozás stb.).  

 

Biocard Coeliákia Gluténérzékenység teszt

Biocard lisztérzékenységre Celiac teszt

Simon Webpatika

Érzékeny, otthon is alkalmazható gyorsteszt a coeliákia (gluténérzékenység, lisztérzékenység) kimutatására ujjbegyből vett vérből!

Gyors, megbízható, önellenőrzésre szolgáló eszköz.

A coeliákia egy súlyos, egész életen át tartó emésztőrendszeri rendellenesség, amely a tünetek széles spektrumát okozhatja, hasmenés, haspuffadás, fogyás, alultápláltság és bőrbetegségek. A coeliákia (lisztérzékenység) oka az állandó glutén intolerancia, amely a búzában , az árpában, és a rozsban található fehérje.

A végső diagnózist az orvosnak kell megerősítenie!

 

 

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Facebook

OLDALTÉRKÉP