Milumil

A Milumil termékek a kisbaba táplálkozási igényeinek megfelelően  biztosítják fejlődéséhez és növekedéséhez szükséges fontos tápanyagokat.

A csecsemő legegészségesebb tápláléka az anyatej. A szoptatás a legegészségesebb táplálási mód.

Az élet első 6 hónapjában kizárólagos anyatejes táplálás, szoptatás ajánlott! A kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozó döntést 6 hónapos kor előtt csak csecsemőtáplálásban jártas szakember, gyermekorvos, védőnő, tanácsára szabad meghozni, a csecsemő egyedi szükségletei alapján!

Az anyatej-kiegészítő, az elválasztó tápszerek csak a 6 hónaposnál idősebb csecsemők különleges tápanyagigényét elégítik ki, nem használhatók az anyatej helyettesítésére az élet első 6 hónapjában, és csak részét képezhetik a vegyes étrendnek!

A Milumil tápszerek szigorúan ellenőrzött gyártással készülnek, a felhasznált alapanyagokat gondosan válogatják és ellenőrzik.
Nem tartalmaznak konzerváló, színező és mesterséges aroma anyagokat.

Mit jelent a Milumil tápszerekben a PRONUTRA?
A PRONUTRA válogatott összetevők egyedi keveréke:
-egyedülálló galakto és frukto oligoszacharid keverék
-LCP /többszörösen telítetlen zsírsavak /
Az oligoszacharidok olyan természetes eredetű , az anyatejben is megtalálható rostok, amelyek táplálékul szolgálnak a kisbaba bélflótájában található jótékony baktériumoknak és segítik azok szaporodását.

MILUMIL OPTIMA 1

Tejalapú anyatej-helyettesítő tápszer, az anyatej összetételét szem előtt tartva kifejezetten a 6 hónapos kor alatti csecsemők igényeinek megfelelően fejlesztették ki. Teljes értékű étkezés, tartalmaz minden olyan tápanyagot, ami a baba egészséges növekedéséhez és fejlődéséhez szükséges ebben a nagyon intenzív időszakban.

MILUMIL OPTIMA 3
9 hónapos kortól
Tejalapú anyatej-kiegészítő tápszer.
Pronutra + formula, a Pronutra összetevőin kívül még A, C, D vitaminokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer egészséges működéséhez.

MILUMIL HA pép vaniliával

Allergénben szegény: a benne levő tejfehérje részben lebontott / hidrolizált/ és gluténmentes gabonát /rizst/ tartalmaz.
A Milumil HA pép az életkornak megfelelő összetételű és értékes tápanyagokat tartalmazza, A, C, D vitaminokat, vasat, kálciumot, jódot tartalmazó pépes étkezést biztosít.
Kiválóan alkalmas arra, hogy az anyatejes vagy HA tápszert fogyasztó babák első kanállal adható, sűrűbb étele legyen.
A hozzátáplálást a legújabb ajánlások szerint a baba 4 hónapos kora után, de a 7. hónap előtt fokozatosan be kell vezetni a szilárd táplálékot a baba étrendjébe. Minden baba más ütemben fejlődik, ezért kérjen tanácsot a védőnőtől vagy a gyerekorvostól a hozzátáplálás megkezdésével kapcsolatban.
Pronutravi+ formulát tartalmaz, a Pronutra összetevőin kívül A, C, D vitaminokat és vasat tartalmaz.

MILUMIL KOMFORT
speciális-gyógyászati célra szánt tápszer

A tápszert kifejezetten a hasfájós és szorulásra hajlamos babáknak fejlesztették ki. A fehérjét részben lebontott/ hidrolizált formában tartalmazza.
Laktóztartalma 50%-kal alacsonyabb, mint a hagyományos tápszereké.
Pronutra összetevőkön kívül, hozzáadott béta-palmitinsav hozzájárul a széklet lágyításához.

A 6 hónapos kor alatti csecsemők táplálékigényének megfelelően fejlesztették ki.

MILUMIL AR OPTIMA
speciális gyógyászati célra szánt tápszer

A fél év alatti csecsemők tápanyagigényének megfelelően kifejlesztve.
Kifejezetten a bukásra hajlamos csecsemők számára kifejlesztve. A bukás a gyomorban levő táplálék átlagosnál nagyobb mennyiségű visszaáramlását jelenti a nyelőcsőbe. Ez a probléma a baba még fejletlen emésztőrendszeréből / nyelőcső és a gyomor határán elhelyezkedő záróizom még nem működik megfelelően/ adódik, és ahogy a baba nagyobb és fejlettebb lesz, általában megszűnik.

Szentjánoskenyérmagot tartalmaz, ami elősegíti hogy az etetés során bejutott tápanyagokat a baba ne öklendezze vissza. A szentjánoskenyérmag tartalom a baba gyomrába jutva sűríti a táplálékot, ezért ajánljuk a bukásra hajlamos csecsemőknek.

SINEMIL pép

Glutén-, szója-, tej-, laktóz-, tojásmentes.
Az allergiás megbetegedések száma egyre gyakoribb, csecsemőkorban döntően táplálékallergia formájában jelentkezik.
Kifejezetten arra a célra fejlesztették ki, hogy a leggyakrabban előforduló allergénektől mentes táplálékot lehessen biztosítani a babáknak.
Fehérjeforrásként rizst és szentjánoskenyérmagot tartalmaz.
Alkalmas a pépes ételek bevezetésére anyatejes vagy hipoallergén táplálás mellett, és a már kialakult táplálékallergia esetén az eliminációs diéta részeként, ételallergiában és intoleranciában szenvedő csecsemőknek is.
4 hónapos kortól vegyes táplálékkal kiegészítve adható.

Kérdezze gyermekorvosát, védőnőjét, gyógyszerészét a tápszerek adagolásával és alkalmazásával kapcsolatban!

 

 

Facebook

OLDALTÉRKÉP