Fogselyem, plakkfestő tabletta

A fogselymek segítségével a nehezen hozzáférhető részekről is eltávolítható a lepedék, az ételmaradék. Könnyen beilleszthetőek a fogak közti résekbe is. A fogmosás után használjuk a fogselymeket, a teljes szájápolást kiegészíthetjük a szájvizek használatával.

 

Oral-B Super-Floss fogselyem 50 db előre vágott darabból áll, amivel a merev széleknek köszönhetően a hidak és a fogszabályozók alatti területek is elérhetőek. A puha részekkel a hidak és fogszabályozók alatti területek, valamint a széles fogközök is tisztíthatóak. Közepes keménységű részével eltávolítható az ínyszél alatti lepedék.Menta ízesítésű.

Oral-B Superfloss fogselyem

 

Oral B Pro-Expert Clinic Line fogselyem hatékonyan távolítja el a lepedéket, miközben kíméletes a fogíny számára.

Oral-B Pro-Expert fogselyem

A selyemszalag-szerű Oral-B Satin Floss fogselyem kényelmesen az ujjak köré tekerhető, kétrétegű kialakításának köszönhetően hatékonyan távolítja el a lepedéket és az ételdarabkákat.

Oral-B Satin Floss fogselyem

Fogselymek

 

Sensodyne fogselyem a speciális szálainak köszönhetően olyan helyekről és a fogközökből is el tudja távolítani a lerakódásokat, ahova a fogkefe nem fér be. A Sensodyne fogselyem használat közben megvastagszik, így a fogak és a fogíny is különösen tiszta marad.

Sensodyne fogselyem

 

Elmex fogselyem

Aminfluoridot tartalmazó fogselyem. Viaszolt, megvastagodó szállal, amely könnyen távolítja el az ételmaradékot, a lepedéket a nehezen hozzáférhető részekről.

Friss, mentolos íz.

Elmex fogselyem

Curaprox plakkfestő tabletta

Le szeretné ellenőrizni mennyire jól vagy inkább hatásosan mossa fogait? A plakkfestő tablettával gyorsan fény derül a hiányosságokra!

Kéttónusú plakkfestő tabletta a szájban lévő plakk láthatóvá tételére. A régen lerakódott plakkot kékre, az újonnan kialakultat pedig pirosra festi.

Kellemes gyümölcs ízzel. Eritrozin mentes.

Curaprox Plakkfestő tabletta

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Keresse a fogselymeket, plakkfestő tablettát a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP