Vizsgáló kesztyű, fólia kesztyű

Púdermentes, latexmentes vizsgáló kesztyűk

Vizsgáló kesztyű M méret latex mentes púder mentes

 

Peha -Soft púdermentes, latexmentes vizsgáló kesztyű  Nitrile  S, M, L méretben

Peha Soft nitril kezstyű latexmentes púdermentes M méret

Latex-mentes egyszer használatos vizsgáló kesztyű. Rendkívül puha, nitrile alapanyagú, púdermentes; a belső bélésének köszönhetően könnyű a felvétele, az ujjbegy területén lévő textúra biztosítja az optimális tapadást. Rendkívül rugalmas és különösen jó szakítószilárdságú, kiválóan illeszkedik a kéz formájához és kiváló tapintásérzetet biztosít; bal és jobb kézen is viselhető.

Alkalmazási terület

Minden esetben, fertőzés veszély esetén, a kéz védelmére, munkavégzéshez ( mosogatás, takarítás, festés, hobbi munka esetén)

 

Peha -Soft púdermentes, latexmentes vizsgáló kesztyű  S, M, L méretben

Peha Soft vizsgáló kesztyű latexmentes púdermentesVizsgáló kesztyű latexmentes púdermentes L méret

Egyszer használatos vizsgáló kesztyû latexbõl, göngyölt szárral. Púdermentes kivitelben, adagolódobozban. A belső bélésének köszönhetően könnyű a felvétele, az ujjbegy területén lévő textúra biztosítja az optimális tapadást. Rendkívül rugalmas és különösen jó szakítószilárdságú, kiválóan illeszkedik a kéz formájához és kiváló tapintásérzetet biztosít; bal és jobb kézen is viselhető.

Alkalmazási terület

Minden esetben, fertőzés veszély esetén, a kéz védelmére, munkavégzéshez ( mosogatás, takarítás, festés, hobbi munka esetén).

 

Peha -Fol fóliakesztyű

Peha fol Fóliakesztyű

Egyszer használatos kesztyű vékony polietilén fóliából, hegesztett szélekkel; bal és jobb kézen

is használható; női és férfiméretekben.

Alkalmazási terület: egyszer használatos kesztyűként univerzálisan használható, pl. inkontinens páciensek ápolásához, dermatológiai területeken vagy laboratóriumi munkáknál.

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Facebook

OLDALTÉRKÉP