Humana

A Humana Vállalat /GmbH/ több, mint 60 évvel ezelőtt alakult Németországban. Sok évtizede dolgoznak azon, hogy a lehető legjobb alapanyagokból és modern technológiával olyan termékeket készítsenek, amelyek azt tartalmazzák, amire a gyermekeknek élete első és igen meghatározó szakaszában az egészséges fejlődéshez szüksége van. Termékei fejlesztése során a Humana azok természetes összetételét, a kiváló minőséget és a kicsik ízlését tartja szem előtt. 1950-ben egy herfordi gyermekorvos Dr. Heinz Lemke sokéves kutatómunkát követően fejlesztette ki az anyatejre a lehető legjobban hasonlító csecsemőtápszert. Ezzel megszületett és a piacra került az első Humana termék.

Az élet első 6 hónapjában kizárólagos anyatejes táplálás, szoptatás ajánlott! A kiegészítő táplálás megkezdésére vonatkozó döntést 6 hónapos kor előtt csak csecsemőtáplálásban jártas szakember, gyermekorvos, védőnő, tanácsára szabad meghozni, a csecsemő egyedi szükségletei alapján! Az anyatej-kiegészítő, az elválasztó tápszerek csak a 6 hónaposnál idősebb csecsemők különleges tápanyagigényét elégítik ki, nem használhatók az anyatej helyettesítésére az élet első 6 hónapjában, és csak részét képezhetik a vegyes étrendnek!

 

Tápszerek:

Humana 1 : Az anyatejes táplálás kiegészítéseként vagy kizárólagos tejalapú táplálásra amennyiben nem történik szoptatás, 6 hónapos korig.

Humana 2: 6 hónapos kor után.

Humana HA 1: hipoallergén, felbontott, részlegesen hidrolizált  tejfehérjét tartalmazó anyatej-helyettesítő tápszer az allergia kockázatának fokozottan kitett csecsemők számára alkalmas tápszer. Kizárólagos táplálékként csak a csecsemő kiegészítő táplálásának bevezetéséig, kiegészítő táplálékként a tápszeres periódus végéig alkalmazható. Amennyiben a gyermek nem lakik jól, 6 hónapos kor után javasolt a Humana HA 2, vagy más, megfelelő anyatej-kiegészítő tápszerre való átállás.

Humana Baby Fit
speciális -gyógyászati célra szánt tápszer refluxos csecsemők és kisdedek részére
újszülött kortól
banános ízesítéssel, krémes állagú
galakto-oligoszacharidot tartalmaz
gluténtartalmú összetevők nélkül

Humana SL
tejmentes , speciális gyógyászati célra szánt tápszer
újszülött kortól
szója alapú tápszer
tejfehérje és/vagy tejcukor/laktóz/ intoleranciában szenvedő csecsemők és kisgyermekek részére
növényi alapanyagból magas minőségű szójafehérjével készült
gluténtartalmú összetevők nélkül
laktózmentes

Kérdezze gyermekorvosát, védőnőjét, gyógyszerészét a tápszerek alkalmazásával és adagolásával kapcsolatban!

Facebook

OLDALTÉRKÉP