Intim higiénia

Az intim higiénia olyan téma, amelyről nem szívesen beszélünk. Pedig ez a mindennapi életünk velejárója, hiszen sok minden vezethet az irritációhoz, a viszketéshez, többek között a szűk nadrágok, a szintetikus fehérneműk viselése, a helytelen tisztálkodás, bizonyos gyógyszerek mellékhatása is lehet, járhat a korral is, a menopauza alatt gyakrabban jelentkezhet.

Az intim higiénia fenntartására nagy hangsúlyt kell fektetni. A statisztikai adatok alapján minden nő életében  évente legalább egyszer szembesül ezzel a problémával, amit gombás vagy bakteriális fertőzések okozhatnak.

Intim higiénia..

A hüvelygomba akkor alakul ki, ha az immunrendszer legyengült, vagy a hüvelyflórában élő jótékony baktériumok, a lactobacillusok nem képesek a (Candida albicans) gombákat kordában tartani és azok elszaporodva gombás hüvelyfertőzést idézhetnek elő.A hüvelygomba tünetei: az intim tájék viszket, égő érzés, fehér, túrós állagú hüvelyváladék, kellemetlen szag.Hüvelygombára hajlamosító időszakok: várandósság alatt, menstruáció alatt és után, cukorbetegség esetén. Bizonyos gyógyszerek szedése után például antibiotikumok, fogamzásgátlók szedésekor is kialakulhat. A nem megfelelő higiéniás szokások, a tamponok, a betétek is hozzájárulnak kialakulásához..

Természetes körülmények között a hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek. Normál esetben a tejsav-baktériumok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsav-baktériumok tejsavat termelnek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének fenntartásáért felel, és ezáltal véd a fertőzéssel szemben. Ha a tejsav-baktériumok száma lecsökken, a pH-szint megemelkedik, akkor szaporodnak el a „káros” baktériumok. Ennek az állapotnak az orvosi neve a bakteriális vaginózis, a fő tünetei: a rendellenes folyás, a zavaró szag és a kellemetlen érzés a hüvelyben. A bakteriális fertőzést számos tényező okozhatja, beleértve a hosszan tartó menstruációt, a gyakori irrigálást, az intim higiéniás szerek használatát és a szexuális érintkezést. Az antibiotikum-kezelések és a méhen belüli eszközök (spirál) szintén befolyásolhatják a hüvelyben kialakult egyensúlyt.

A jól ismert Canesten család újabb termékekkel bővült, sokszor nehéz megállapítani mi okozza a hölgyek hüvelyfertőzését, a Canesteszt segítségével egyszerűen, gyorsan megállapítható bakteriális vagy gombás fertőzés áll-e a háttérben, így a megfelelő, célzott kezelés hamar elkezdhető.

Canesteszt hüvely gombás,bakteriális fertőzéseSimon Webpatika

Önellenőrzésre alkalmas, egyszerűen használható teszt, amely segíti a gyakori hüvelyi fertőzések diagnosztizálását és a megfelelő kezelés kiválasztását, a hüvely pH állapota és a tünetek alapján.

Klinikailag tesztelt, több, mint 90%-os pontosság. Gyors, könnyen értelmező eredmény.

A tesztpálcavég elszíneződése és a tünetek alapján valószínűsíthető, hogy bakteriális vagy gombás fertőzés okozza a tüneteket.

Sűrű, fehér hüvelyváladék, erős, viszkető érzés a tesztpálcavég sárgás elszineződése esetén a háttérben gombás fertőzés állhat.

Híg, fehér vagy szürke hüvelyváladék, kellemetlen (hal) szag, kékes zöldes a pálcavég elszíneződése, a háttérben bakteriális fertőzés állhat

A teszt eredmény alapján lehet a célzott  kezelést kiválasztani, a gyógyszerésszel vagy a orvossal való konzultáció segítségével. A Canesbalance hüvelygél a bakteriális fertőzés kezelését segíti a jótékony baktériumok szaporodást segítve, a káros baktériumok számát csökkentve.

Canesbalance hüvely bakteriális fertőzéseSimon Webpatika

Hüvelygél a bakteriális vaginózis tüneteire, enyhíti a rendellenes folyást, a kellemetlen szagokat, gátolja a káros és elősegíti a jótékony baktériumok szaporodását.

Hormonmentes!

A Canesbalance hüvelygél biztonságosságát és hatásosságát klinikai vizsgálatok igazolták.

Helyreállítja a hüvely pH-ját, enyhíti a kellemetlen szagokat, a rendellenese hüvelyi folyást.

Napi 1 tubus 7 napon át, alkalmazza este lefekvés előtt.

Összetétel tejsav, glikogén,propilén-glikol, nátrium laktát, metilhidroxipropilcellulóz.

Tartósítószert nem tartalmaz.

 

Gombás vagy bakteriális fertőzés esetén megváltozhat a hüvely pH-értéke, és ilyenkor nemcsak az intim fertőzés okozta tünetek okoznak kellemetlenséget, hanem még az olyan hétköznapi tevékenység, mint mosakodás is kellemetlen érzést válthat ki.

CanesFresh sensitive nyugtató hatású intim mosakodógél

Canesfresh intim mosakodó, Canesflor hüvely tabletta

praktikus kiegészítője lehet bármely hüvelygomba elleni terméknek, valamint más bakteriális fertőzés kezelésére szolgáló készítménynek. 12 órán át tartó komfortos érzést biztosít, védi az intim területek egyensúlyát és segít megelőzni az irritációt, összetételét és pH-értékét kifejezetten a fertőzött és irritált intim területek ápolására fejlesztették ki.Szappan- és színezékmentes, ezzel is hozzájárulva a komfortos zuhanyzás érzéséhez.

Canesflor hüvelykapszula

Canesflor hüvelykapszula

 

 

segít megelőzni a hüvelyi fertőzések kiújulását, védőgátat képez a hüvely nyálkahártyáján, visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet.Nagy számban tartalmaz Lactobacillus plantarum P 17630 baktériumot, amely képes a hüvely nyálkahártyáján megtapadni és gátolni a hüvely gombás és bakteriális fertőzéseinek kialakulását.

A Canesflor segít megelőzni a hüvelyi fertőzések kiújulását. Védőgátat képezve helyreállítja a hüvely mikroflóráját, valamint visszaállítja a természetes hüvelyi környezetet. A hüvelyi mikroflóraként ismert mikroorganizmusok egyensúlya hozzájárul a hüvely természetes környezetének fenntartásához. A hüvely mikroflóráját legnagyobb részben alkotó lactobaktériumok természetes védelmet nyújtanak például a gombás hüvelyi fertőzésekkel szemben. A laktobaktériumok többek között a hüvely nyálkahártyáján védőgátat képezve fejtik ki hatásukat, amely segít megelőzni a hüvelyi fertőzéseket okozó mikroorganizmusok elszaporodását.

Annak érdekében, hogy megelőzzük a gombás fertőzés kiújulását, a Canesflor hüvelykapszula használata a megfelelő gyógyszeres kezelés után akár már másnap elkezdhető.

A termék használata: naponta 1 kapszula, 6 egymást követő napon. Ezt követően használjuk a kapszulát heti egy alkalommal 4 héten át.

Alkalmazás módja: este, lefekvés előtt, hanyatt fekvő helyzetben helyezzünk fel egy kapszulát mélyen a hüvelybe. A felhelyezés megkönnyítése érdekében a kapszulát kissé be is nedvesítheti.

 

Idelyn Beliema

Idelyn Beliema krém, hüvelytabletta

egy olyan termékcsalád, amely segít megtartani a hüvely egészséges egyensúlyát, antimikrobális összetevőivel a bakteriális és a gombás fertőzés ellen különleges védelmet nyújt. A nőgyógyászok közreműködésével kifejlesztett gél tisztít, elpusztítja a baktériumokat és helyreállítja a hüvely természetes pH-értékét.

Idelyn Beliema Expert Intim Krém

Idelyn Bellima krém

nyugtató és antibakteriális összetevőivel gyors enyhülést hoz a viszketésre és az égető érzésre.

Idelyn Beliema Expert távol tartja az intim problémákat! A Beliema Expert Intim Krémet nőgyógyászok közreműködésével fejlesztették ki, benne antimikrobális klórhexidinnel, Bioecoliával, vitaminokkal és körömvirág kivonattal, hogy megnyugtassa az intim területek viszkető és égő bőrét.

 

Idelyn Beliema Effect Lactobacilusokkal és tejsavval hüvelytablettaIdelyn Beliema hüvelytabletta

A hüvelyflóra bármely átmeneti megváltozása, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén alkalmazható. Alkalmazható a nem-specifikus hüvelygyulladást kísérő kellemetlen szagú folyás esetén, kemoterápiával illetve antibiotikummal kezelt specifikus hüvelygyulladásban (Candida, Trichomonas, Mycoplasama) az antimikrobiális kezelés kiegészítésére, a hüvely bakteriális összetételének visszaállítására, az eredeti mikroflórájának helyreállítására.

 

Protexin Gynophylus hüvely kapszula

Protexin Gynophilus hüvelykapszula.

Az Lcr Regenerans Lactobacillus casei rhamnosus élő, probiotikus tejsavbaktériumot tartalmaz, amely a természetes Döderlein flóra tagja, megtelepedésével, elszaporodásával, valamint a hüvelyi pH csökkentésével biztosítja az egészséges hüvelyflóra fenntartását, helyreállítását.

 

Lactofeel hüvelygél

Lactofeel hüvelygél

gyors és hatásos segítséget nyújt a leggyakrabban előforduló hüvelyfertőzés, hüvelygyulladás, a bakteriális vaginózis gyógyításában, és segít a betegség újbóli kialakulásának megelőzésében.
E hüvelyfertőzés jellemző tünetei a rendellenes szürkésfehér folyás (hüvelyfolyás), melyet sokszor zavaró szag és kellemetlen, diszkomfort érzés kísér. Klinikailag igazolt hatás! A Lactofeel várandósság és szoptatás ideje alatt is biztonsággal alkalmazható. Egészségpénztári számla terhére is megvásárolható

Lactofeel hüvelygél tejsavat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsavbaktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely természetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kínos szagának visszatérését.

 MissyGel hüvelygél

Missy Gél 5x

A MissyGel egy tejsavat és Thymus mastichina (Gyantás kakukkfű) gyógynövényolajat tartalmazó hüvelygél,amely a hüvely normál pH-jának gyors és hatékony helyreállítására szolgál.

A hüvely pH-értékének szabályozására és annak természetes, savas értékének helyreállítására alkalmazandó,ha a hüvely pH-ja az alábbiak miatt felborul:

bakteriális- vagy gombás hüvelyfertőzés, hosszan tartó antibiotikum- vagy fogamzásgátló-kezelés, menstruáció utáni időszak, klimax idején

Gyntima Probiotica hüvelykúp

Gyntima Probiotica hüvelykúp

 

Természetes alapanyagokból készült termék, tejsavat és zsálya kivonatot tartalmaz, ami gyulladásgátló, gombaölő, fertőtlenítő és hidratáló tulajdonságú.
A hüvelykúp alkalmazása javasolt:
– antibiotikumok szedése során
– hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során,
– uszodák látogatása után,
– nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál,
– ismeretlen eredetű hüvelyfolyásoknál (fluor vaginalis), vagy a fertőzéses folyások enyhébb formáinál, kizárólag abban az esetben, ha még nem indokolt gyógyszeres kezelés.

Alkalmazása változókorban és szoptatás idején különösen ajánlott a hüvely egészséges pH-jának fenntartása érdekében.

Gyntima Probiotica Forte hüvelykúp 

Gyntima Probiotica Forte hüvelykúp

 

 

A Gyntima Probiotica Forte hüvelykúp természetes alapanyagokból készült termék, teafaolajat ( Melalauca Alternifolia), tejsavat és zsályát tartalmaz.
A hüvelykúp alkalmazása javasolt:
– antibiotikumok szedése során
– hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során,
– uszodák látogatása után,
– nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál,
– ismeretlen eredetű hüvelyfolyásoknál (fluor vaginalis), vagy a fertőzéses folyások enyhébb formáinál, kizárólag abban az esetben, ha még nem indokolt gyógyszeres kezelés

Klimax és szoptatás idején különösen javasolt a Gyntima Probiotica Forte hüvelykúp alkalmazása, a hüvely egészséges állapotának fenntartása érdekében.

Gyntima intim mosakodó gél

Gyntima Intim Mosakodó gél

A Gyntima Intim mosakodó gél gyengéden tisztít, egész napos frissességet és kellemes közérzetet biztosít a mindennapi intim higiéniához, segít megelőzni a hüvelyfertőzést.

A természetes összetevőknek köszönhetően nem irritálja a bőrt. Az intim gél hatóanyaga a Pinarol – a fenyőrügy kivonata és az Aloe baktérium- és gombaellenes, gyulladásgátló hatású. A tejsav optimálisan szabályozza a bőr pH értékét.

Szőrtelenítés, borotválkozás utáni bőrirritáció megelőzésére is alkalmas.

Probalans Lady hüvelytabletta

Probalans Lady hüvelytabletta

Simon Webpatika

A PROBalans Lady hüvelytabletta egy orvostechnikai eszköz, amelyet az uro-hüvelyi ökoszisztéma egyensúlyi állapotának megváltozása esetén ajánlatos használni.

Normál körülmények között a hüvelyi ökoszisztéma részei a lactobacillusok, amelyek fenntartják a helyi pH-értékek (4-4,5) révén a tejsav termelődését.

A savasság, a hüvelyi környezet egy fontos és hatékony természetes védekező rendszere a bakteriális fertőzések ellen. Azonban gyakran előfordul, hogy megváltozik a hüvelyi ökoszisztéma és felborul a hüvely természetes egyensúlyaEzekben az esetekben nagy a kockázata a bakteriális fertőzéseknek és az ezeket kísérő égő, viszkető érzésnek és a fokozott hüvelyi folyásnak (leucorrhoea).

 Egy PROBAlans Lady hüvelytabletta Lactobacillus acidophilus La-14-et, tejsavat és szója izoflavont tartalmaz. A hüvelybe történő felhelyezés után perceken belül feloldódik és felszabadulnak a termék aktív összetevői.

A Probalans Lady összetevői savas ph-jú közeget biztosítanak, amelyet a fertőzést okozó kórokozó mikroorganizmusok nem képesek tolerálni, így nem képesek elszaporodni. Az aktív összetevők helyre állítják a hüvely egészségét és hozzájárulnak a hüvely falának rugalmasságához.

 

Colpo-Cleaner Intim Zuhany

Colpo Cleaner intim zuhany

Könnyen kezelhető, tisztítható és más hatóanyagainkhoz is használható.

Colpo-Cleaner laktóz pezsgőtabletta

Colpo Cleaner pezsgőtabletta

hüvelyzuhany készítéséhez, a laktóz vagy más nevén tejcukor – megerősíti a “házőrző” laktobacilusokat, de a leggyakoribb kórokozóknak ez nem táplálék. A citromsav és szódabikarbóna azonnal olyan pH-t hoznak létre, melyben a kórokozók nem szaporodhatnak.

Colpo-Cleaner Jód fertőtlenítőszer

Colpo Cleaner Jód pezsgőtabletta

 

hüvelyzuhany készítéséhez. Nem maró hatású. Feltisztítja a gyulladt hüvelyfal lepedékét. Kimossa a gennyet, nyákot, bomló vért, hogy azok toxinjai ne mérgezhessék tovább a még élő hüvelyfali sejteket. Egyenletesen tömény anyaggal irtja ki a hüvelyfali redőkben megbújó minden fajta kórokozót. Nem jöhet létre túlkoncentrált oldat, mint az egy helyben oldódó gyógyszerek eseteiben. Az oldat csak a szükséges ideig marad bent, így a jódból a legkevesebb mennyiség szívódhat a szervezetbe. Szagtalanít.
A kúra csak két napos.

 

Sába intim szappan

Sába intim szappan aromaterápiás, illatmentes

hüvely normál flóráját ivarérett korban (megközelítőleg a 12-50 éves kor között), több, mint 95 % – ban a tejsavbaktériumok, azaz a laktobacilusok alkotják. Anyagcsere termékük a tejsav, mely 3,8 – 4,2 közötti pH értékre állítja be a hüvely vegyhatását. Ez a savas közeg a kórokozó mikrobák számára kedvezőtlen életfeltételeket jelent. Fertőzés esetén a kórokozók elszaporodásával a tejsavbaktériumok száma csökken. Ez pH emelkedést, lúgosodást okoz. A természetes védelem gyengülése mellett a hüvelygyulladásokra jellemző bő váladékot termel.

Az illatmentes és az aromaterápiás savas hatású Sába intim szappan

Sába illatmentes intim szappanSába intim szappan

külső genitáliákon való használata segít az egészséges állapot megőrzésében, valamint a gyógykezelések alatt és után a normál flóra kialakításában.

Természetes körülmények között a bőr zsírsav köpenye és a hüvely erősen savas vegyhatása (pH4) gondoskodik a biológiai és bakteriológiai védelemről. A savas vegyhatású tisztálkodó szerek rendszeres használatával érhető el bőrünk és az intim testrészeink természetes állapotának hosszú távú megőrzése. -Az egyensúly felborulása, fertőzéses megbetegedések esetén -a savas hatású tisztálkodószerekkel a szükséges élettani állapot gyorsan visszaállítható. A Sába pH 4-es termékek jótékony hatását a mindennapi gyakorlatban szerzett tapasztalatok is bizonyítják.

Bőrgyógyászok, gyermekgyógyászok, nőgyógyászok, urológusok, védőnők, szexológusok és természetgyógyászok által javasolt termékcsalád.

A  Sába (pH 4) kozmetikumok mentesek az allergiát okozó konzerváló szerektől, valamint mesterséges szín-, és illatanyagoktól.

 

Saforelle intim mosakodó gél

Saforelle intim mosakodó gél

a test, és az intim testrészek tisztítására, ápolására való szappanmentes mosakodó oldat enyhén lúgos pH – val. A bojtorján kivonatát tartalmazza, amelyet tradicionálisan alkalmaznak a fitoterápiában puhító és nyugtató hatása miatt.Szappanmentes, parabénmentes, nem tartalmaz színezőanyagokat.

Kellemes illata van, jól habzik. Külső használatra!

 

A VAGILACT-Q hüvelytabletta, a húgyúti és hüvelyi mikroflóra átmeneti megváltoztatását segíti visszaállítani a kiváltó októl függetlenül.
Ez a komplex mikroflóra fiziológiailag természetes védelmet nyújt bakteriális fertőzések ellen. A normál hüvelyi flóra pH-ja 4,5 körül mozog, melyet a folyamatos tejsav-termelődés tart fent.

Vagilact Q hüvely tabletta

A hüvelyváladék baktériumflórájának legfontosabb alkotórészei laktobacilusok. Ezek a baktériumok a metabolizmusuk folyamán a hüvelyhám glikogéntartalmából tejsavat állítanak elő, amely a hüvely savas kémhatásáért felelős. A VAGILACT hüvelytabletta fitoösztrogént (isoflavon) tartalmaz, amely hozzájárul a hüvelyhám glikogéntartalmának növeléséhez, biztosítva ezzel a megfelelő tejsavtermelést. Ez a savasság megelőzi a kórokozó mikroflóra kialakulását és elburjánzását.
Helyezzen naponta 1 tablettát 10 napon keresztül mélyen a hüvelybe, lehetőleg este lefekvés előtt. A kezelést 10 nappal a menstruáció kezdete előtt, vagy a menstruáció után közvetlenül érdemes elkezdeni.

A VAGILACT-Q két hetes használatával kiütései teljesen megszűnnek, fájdalom érzete illetve ödémái jelentős mértékben enyhülni fognak.

JutaVit intim mosakodó hab

Jutavit mosakodó gél

különlegesen bőrbarát összetétele gyengéden tisztító hatást nyújt, tejsav tartalma biztosítja az intim nyálkahártya savköpeny-védelmét.

Az intim mosakodó habban található Aloe Vera hatóanyag hidratáló, regeneráló és gyulladáscsökkentő hatása hozzájárul a kellemes érzethez. Az Allantoin hatóanyag hámvédő és irritáció gátló hatással rendelkezik. A készítmény finom, diszkrét illata is hozzájárul a mosakodás utáni egész napos frissességhez és kellemes közérzethez. Nőgyógyász által tesztelt és biztonságos, mindennapi használatra ajánlott.

Természetes megoldást nyújtanak az ALKAGIN család termékei, amelyek fő összetevői gyógynövények: a körömvirág, a mályva és az ezüsthárs kivonat, amelyek bőrápoló, gyulladáscsökkentő, nyugtató és frissítő hatásuknak köszönhetően a női intim higiéniában jól alkalmazhatók. Hatóanyagaik: flavonoidok, fitoszterolok, tanninok és polifenolok.

Alkagin gél, hüvelykúp, hintőpor
Az Alkagin termékek több formában segítenek: hüvelygél, hüvelykúp, intim folyékony szappan, paszta, intim törlőkendő, intimspray.

Alkagin hüvelykúp

Alkagin hüvelykúp

a viszketés és irritáció megszüntetésére a menstruációs ciklus előtt és után
menopauza esetén, szülés utáni állapot (puerperium) kezelésére. Hüvely és szeméremtest gyulladás esetén alkalmazható, köszönhetően a klórhexidin antiszeptikus hatásának.
Bőr- és nyálkahártya lágyító, nyugtató, csillapító, nedvesítő, baktériumellenes és frissítő hatású
körömvirág-, mályva-, és ezüsthárs kivonatot tartalmaz.
E-vitamin hatékony antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, vagyis segít semlegesíteni a szervezetben felgyülemlett káros hatású szabadgyököket.
Alkagin gél

Alkagin gél

Színtelen, enyhén lúgos kémhatású, mely segít megszüntetni a hormonkezelések, változókor-, valamint a fogamzásgátlók okozta szárazságot, alkalmas viszketés és irritációs panaszok esetén a nemi szervek területén,

Normalizálja a bőr és a nyálkahártya természetes nedvességtartamát, használata nyálkahártya irritáció, viszketés, és különböző gyulladások esetén ajánlott kiegészítő kezelésként. Hosszantartó, hidratáló hatású, Síkosítóként is használható.
Színezőanyag-mentes. Bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag tesztelt,
Összetevői: Panthenol, Sorbitol – nagyon jó vízmegkötő anyag, Aloe vera, Hialuronsav
Tápanyagban gazdag, hidratáló, védő Körömvirág-, Málya-, Ezüsthárs kivonat.Bőrápoló, nyugtató, gyulladáscsökkentő, vérzéscsillapító.

Alkagin hintőpor

Alkagin hintőpor

Nagymértékben nedvszívó tápióka-, rizs-, búza-, és kukoricakeményítő alapú intim hintőpor.
Szintetikus anyagok és egészségügyi betétek okozta irritáció és bőrpír esetén alkalmazandó.
Színezőanyag-mentes. Bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag tesztelt .
Egyszerű formula, praktikus és tartalmazza a mályva, körömvirág, és ezüsthárs jótékony hatását, védik a bőrt a külső anyagok által okozott irritációtól, mint az izzadás, a hüvelyváladék, a vizelet, vagy a női intim higiéniás termékek túlzott használata .
Talkum mentes.Finom szemcséjű, kiváló nedvszívó hatású. Alkalmazható összefekvő bőrfelületek közé szórva is (lágyék, mellek).

Alkagin paszta

Alkagin paszta

Különleges paszta a bőr védelmére, enyhén lúgos kémhatással, intenzív hidratáló és védő hatással , alkalmas a bőrpír és irritáció megszüntetésére állandó hüvelyi folyások esetén, egészségügyi betétek hosszú távú használata esetén hidratálja az érintett területet és megszünteti a viszketést. Színezőanyag-mentes.
Bőrgyógyászatilag és mikrobiológiailag tesztelt . Intenzív hidratáló és védő hatással, amely kifejezetten a külső anyagok által okozott bőrpír kialakulásának megakadályozására lett megalkotva a külső nemi szervek, végbélnyílás, és lágyék területén .
Körömvirág-, mályva-, és ezüsthárs kivonatot tartalmaz
összetevők: cink oxid elismert tisztító, fertőtlenítő összetevő, serkenti a bőr gyógyulási folyamatait, rizskorpa olaj hidratáló hatású, kivételesen jó antioxidáns hatású, shea vaj: hidratálja, megnyugtatja, regenerálja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Az Alkagin Mer izotóniás tengervizes oldat a női intim higiénia biztosítására, a hüvelyi gyulladások megelőzésére.
Alkagin Mer intimspray

Alkagin Mer spray

csökkentett nátrium tartalmú izotóniás tengervíz oldatot tartalmaz, amely segít megelőzni a hüvely gyulladásait. Használat közben az applikátorból több irányba kiáramló oldat hatékony és kíméletes tisztítást tesz lehetővé a hüvelyi baktériumflóra egyensúlyának megőrzése mellett.

Alkagin intim törlőkendő

Alkagin intim törlőkendő

Alkoholmentes, kifejezetten a külső nemi tájék és a perianális terület higiéniájának biztosítására ajánljuk.
Tisztító és bőrlágyító hatású, tartalmazza a többi termékben is megtalálható körömvirág-, mályva-, és ezüsthárs kivonatokat.
Egyenként csomagolva.

Alkagin intim mosakodó

Alkagin mosakodó gél
Az intim területek kíméletes tisztán tartása mellett növényi hatóanyagai nyugtató, bőrápoló hatásúak.
Enyhén lúgos kémhatású folyékony szappan.
Színezőanyag mentes.
A körömvirág-, mályva-, és hársfavirág kivonat ápoló, védő, nyugtató tulajdonságokat kölcsönöz a szappannak.

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Az intim higiénia termékeit keresse a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP