Orrszívó Arianna, Bébi zsepi, R-med

Arianna orrszívó porszívó

Arianna orrszívó- porszívó

A gyereknátha fő problémája, hogy a kicsik orra tele van váladékkal. Sokszor csak sírással jutnak elég levegőhöz. Ezért sem aludni, sem enni nem tudnak megfelelően.

A felgyülemlett váladék kijönni nem tud, ezért visszacsorogva tovább fertőz. Ezért a banális náthából sok elhúzódó és szövődménnyel járó megbetegedés alakul ki.

Felső légúti megbetegedésként a nátha fül- és arcüreggyulladást, alsó légúti megbetegedésként hörgő- és tüdőgyulladást okozhat. A lenyelt váladék hasfájást, hányást, hasmenést eredményezhet. Ezért legfontosabb, hogy a gyermek, a csecsemő orrából a pangó orrváladékot rendszeresen eltávolítsuk.
Természetesen orrszíváskor nem csak az orr látható részéből kell a váladékot kiszívni, hanem a belső járatokból is.

orrszívó
Ehhez egy megfelelő erősségű, és folyamatos szívást produkáló eszközre van szükség.
Ilyen az Arianna orrszívó-porszívó. Klinikailag bizonyított, hogy ez a készülék hatékonyan és kíméletesen távolítja el a váladékot. Használata nem okoz fájdalmat, sőt a gyermek, mivel jobban kap levegőt, azonnal megkönnyebbül, tud enni és aludni is.

Ennek az eszköznek köszönhetően a kisgyermek náthája nem válik súlyos megbetegedések forrásává.

Az Arianna orrszívó használata:

Arianna2
Az A jelű szívófej zárja el teljesen az egyik oldali orrfejet. A szívás kb. néhány másodperc megszakításokkal történjék, amíg a váladék ürül. A szívófej az orrbemenetbe illesztve le-, fel- és oldalt is mozgatható. A szívás naponta többször megismételhető a nátha gyógyulásáig.
Az orrszívó mosása, antibakteriális, folyékony szappannal vagy mosogatószerrel.

Az orrszívó összeszerelése:
1. Az “A” jelű szívófejet bedugjuk a “B”-vel jelölt részbe.
2. Bekapcsoljuk a porszívót.
3. A porszívó gégecsövébe belehelyezzük a “C”-vel jelölt részt.
Az Arianna orrszívó szétszerelése:
A működő porszívóból kihúzzuk a “C”-vel jelölt alkatrészt, majd kikapcsoljuk a porszívót. A Orrszívó Porszívó dobozában 2 db A-jelű szívófejet talál.

Arianna3

Arianna orrszívó tisztítása speciális mosókefével történik.

Arianna orrszívó porszívó mosókefe

Új modell a Bébi zsepi orrszívó-porszívó

Az Arianna Bébizsepi a jól ismert és közkedvelt Arianna orrszívó-porszívó továbbfejlesztett, modernizált változata. Könnyen tisztítható, középen széthúzható. Kézreálló kicsiknek és nagyoknak egyaránt, 0-6 éves korig, 2 szívófejjel, tisztítókefével.

Bebizsepi-DOBOZ-ZOLDKEFEVEL-201606-08-08Bebizsepi-ajanlo 20160621-jo-01

R-med kézi orrszívó

A használat során ügyeljünk arra, hogy csak szívást (sohasem fújást) végezzünk az előzőleg összenyomott, majd hirtelen elengedett pumpa segítségével.
Az orrjárat tisztítása során csak az egyik orrjárat tisztítását végezzük egy időben, eközben fogjuk be a másikat! Távolítsuk el a felszívódott váladékot a pumpa hirtelen megnyomásával egy tiszta zsebkendőbe.
Használat után az alkatrészeket azonnal forró vízben átmossuk, majd kifőzzük.

Orrszívó R-med

Alkalmazás tekintetében kérjen tanácsot gyógyszerészeinktől, asszisztenseinktől!

Az Arianna és a Bébi zsepi orrszívó porszívó valamint az R-med kézi orrszívó kapható a Simon patikában és a Simon Webpatikában!

Facebook

OLDALTÉRKÉP